Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jana a kluci | 13158 |
Re: Re: Re: Re: Pondělí11.7.2005 20:29:29
Holky, nejste některá od Mělníka? V sobotu vyrážíme s fotbalistama na soustředění do kempu Mělník.
|
Jana a kluci | 13158 |
Re: Re: Re: Pondělí11.7.2005 19:20:44
Mersi a přišel ti e-mail o registraci?
|
Mersi, Miška a Lea | 772 |
Re: Re: Pondělí11.7.2005 18:56:47
Nás v meste zastihla taká búrka, že som ostala radšej tam.
Kudlinka: neboj zbehne to rýchle a budeš vyberať linku. Jani: som rada, že ti prišli tie peniaze aj keď to trvalo tak dlho. |
opice... | 6073 |
Re: Re: Pondělí11.7.2005 17:38:42
Míšo, opravdu nádhera.
Kudlinko, klidně piš. Ráda si to vyslechnu, raději než abych něco takového podnikala já:-) Stačila mi rekonstrukce kuchyně a pak koupelny a WC. Vojtek v poslední době spí v poledne téměř tři hodiny!!! Je to na úkor jedné noční hodiny. Dnes se mi to ale hodilo, musela jsem si na poslední chvíli také lehnout. |
Kudlinka, Amy *30. srpna* | 25981 |
Re: Pondělí11.7.2005 16:33:25
Míšo,
tak, a je co uklízet, že? Baráček venku i uvnitř hezoučký, tak ať se Vám moc příjemně bydlí! Těch metrů na koště máte opravdu spoustu, tak honem Zuzanku nauč, ať na to nejsi sama:o))) Těším se, jak poroste venku zelený! Musíš nám to občas vyfotit! Kuchyň dokonalá, jen jsem asi blázen, ale chtěla bych ještě o trochu větší! No, nevím, kdo mi ji zaplatí?!?!? :o) Budu muset být hodně hodná! Vždycky, když píšeš a fotíš, co už máte hotový, zastesknu si! Ách jo! Zítra jedeme za stavební firmou, tak budu vědět víc! Snad už konečně kopnem:o))) Těším se jak malý miminko! Holky lituju, protože Vy jste dostavěli a my začneme a oni to tu budou muset poslouchat znovu:o) Dost naivně toužím po tom, aby to probíhalo hladčeji, protože těch starostí, co jsi měla.... |
Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
Re: Re: Re: Pondělí11.7.2005 14:56:07
Majko,poslu ti maila.
Diky vsem za chvalu,tetelim se radosti:-) Zuzka byla rano bez horecky,snad to jiz nepoleze anebo alespon ne tak nahoru.V noci byla opet vzhuru,dnes dokonce od pul 12 az do 4 a pak vyspavala az do pul 11!,kdy ji vzbudila postacka.Ted jsem ji dala znova,protoze porad knourala.Je videt,ze jeste neni ve sve kuzi. KOukam ven a opet strasne prsi,chudaci deti na prazdninach.Dada se v patek vraci a jeste nemeli skoro vubec pekne. |
Jana a kluci | 13158 |
Re: Re: Re: Pondělí11.7.2005 14:16:36
Míšo, krásné fotky. Taky závidím a už se těším na svou kuchyň, která je zatím v nedohlednu.
Majo, poslala jsem ti e-mail. |
Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
Re: Re: Pondělí11.7.2005 12:57:30
Míšo,to je naprostá BOMBA! zařídili jste to fakt super,já ani nemám slov,všechno tak nové,čisté,perfektně sladěné a uspořádané...bůůůů,já chci takýýýý!
Zuzance přeju brzké uzdravení,myslím že to reakce na očko nebude,to by byla dřív. Já jsem poslední dobou nějak povadlá,ani moc nepouštím PC.Dnes jsem byla na gyndě a vyfasovala několik krabiček léků,vlastně je budu brát až do konce prázdnin,ale snad už to konečně k něčemu bude.Moje neustále recidivující nemoci a záněty už mně pěkně štvou. Adam se zlepšuje v mluvení i nočníku.Jedna z prvních složených vět je rovnou s otazníkem - Kde je mámo bombon? No ví na čem si dát záležet!Jinak poslední dobou je velký mamánek,dokonce nechce ani večer usínat s taťkou,což dřív bylo běžné.A pořád se mně drží jako klíště a tahá mně někam za prst. Ještě Míšo,brzo jedem na dovču, a do té doby asi nebudu mít čas se s vámi potkat.Budeš tak hodná a pošleš mi lahvičku poštou?Peníze ti pošlu rovnou na účet.Ta naše stávající už dosluhuje,ale Adam ji má moc rád. |
Mersi, Miška a Lea | 772 |
Re: Pondělí11.7.2005 9:23:18
Ahojte dievčatá. Mala som rozpísaný dlhý príspevok a prídem z WC a všetko padlo.
Misa: kuchyňa super. Asi ste obe boli vystavené najakému bacilu. |
Jana a kluci | 13158 |
Pondělí11.7.2005 8:01:54
Mersi, představ si, že mi peníze za dobírku došly až v pátek. Jó, ta naše pošta je prostě úžasná :o(. Jen nevím, jestli tobě došel v pořádku e-mail ode mě.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.