| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 15745  [Dalších 15665 >>]
J-anina 7697

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota

10.7.2005 21:05:29
Ještě nepracuju :-)) Musela jsem okouknout ty fotečky - Míšo, to je nádhera!!!

Už se těším, že až se to u nás nějak vyřeší, že konečně Kubovi udělám príma pokojíček - určitě pak budu potřebovat inspiraci.
J-anina 7697

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota

10.7.2005 20:56:35
Všechny moc zdravím!

Míšo, klídek, mám jí taky, zatím jsem se k dr.nedostala, ale mám jí už hodně dlouho pořád stejnou. Tak jsem zvědavá, co zjistíte. Mě jen řekli, že mi to můžou vyříznout, ale že to nic není.

Jinak u nás nic novýho. Očko jsme zvládli bez reakce, upršené počasí hrůza - udržet ho doma, to je děs. Dneska dostal holinky a šlo se.

Všem přeji krásný zbytek neděle, já musím ještě pracovat..
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota

10.7.2005 20:40:58
Tak si predstavte,ze jsem i sobe pred chvili nasla boulicku ve vlasech,tak se utesuju,ze kdyz to mam i ja,tak to nic nebude.Na uzlinu to moc nevypada,na ty ja trpim,ale toto je v jinych mistech.No,uvidime.

Pred chvili jsem do srpnatek do naseho alba nahazela par fotek kuchyne,Zuzcin pokojicek a troska okoli domu.Vy,kdo jste videly prvni fotky a i ten nas svah,tak tady je jiz osazeny keriky a stromky/jsou jeste malinke/,vzadu u terasy je videt nas provizorni plot,protoze to staveniste za tim,je stale nase zahrada/tedy bude i s travou.Vse zelene co je v zemi mi proslo rukama,4 kubiky mulcovacky jsme vlastnorucne obsypavali.Foceno dnes za deste,tak ani nejsou videt kvetouci kyticky a cast zahrady s piskovistem a houpackou,musela bych ven do toho lijaku.
opice... 6073

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota

10.7.2005 18:29:14
Míšo, to může být zvětšená uzlina. Ale k dr. samo běž, může to být cokoliv, třeba angína.
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota

10.7.2005 15:36:13
Ahoj,spala bych az bych brecela.Zuzanka ma od vcerejsiho vecera horecky,nemuzu je stahnout dolu,tak alespon stridam Panadol sirup s Brufenem po 3 hodinach.V noci putovala 2x pod vlaznou sprchu,bala jsem se ji az zmerit jak horela.Ted ji vzdy 39 stahnu tak na 38,5 az 38, vice to nejde.Ptala jsem se ji v noci co ji boli,nejdrive ukazovala brisko,tak jsem si rikala,no nazdar,mazeme na pohotovost,ale za chvili zase rucicku,pak nozicku.Nic na ni nevidim,nekasle,rymu nema,na ouska si nestezuje.Po ockovani jsme jiz 18-ty den,to mi pripada uz dost dlouho na reakci,tak uvidime,co se z toho vyvrbi.
Stejne s ni budu muset k doktorce,asi pred 10dny jsem ji objevila vzadu na hlavice,asi 5 cm za ouskem, boulicku pod kuzi.Myslela jsem si,ze to ma stipanec od komara,ale dnes jsem na to koukala a stipnuti to neni,jen tvrda boulicka v mistech,kde je jen lebka.Celkem me to vystrasilo,pevne verim,ze to nic neni.
Vcera jsem si koupila nuzky na travu,ze alespon ostriham ty vzrostle kousky a kdyz jsem se pred chvili vyhrabala od Zuzky,tak zacalo opet prset.

Kudlinko,preju vam pevne nervicky pri stavbe a hlavne hodne ohleduplnosti a vzajemneho kompromisu ve vztahu.Ja si rikala,ze nase stavba ten nas pekne proverila.
Jana a kluci 13158

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota

10.7.2005 14:57:15
Samozřejmě jsem myslela v oblibě.
Jana a kluci 13158

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota

10.7.2005 10:55:43
Evíku, u nás je to se sprejíčkem stejné. A taky strašně rád chodí s kuličkou a dává si jí pod paždí.
Filípek dělá obrovské pokroky v mluvení. Moc rád si se mnou zpívá, tedy já začnu a on písničky dokončuje. Teď je v pblobě Jede, jede poštovský panáček. Když sedí v autě a někdo se ho zeptá, kam jede, tak odpoví-do Uokycan (Rokycan).
My máme dnes s manželem šest let od seznámení. Utíká to jako voda. Taky jsme se dnes rozhodli, že si přestáváme dávat pozor a začínáme se naplno snažit o sestřičku, i když manžel tvrdí, že dělá jen kluky :o).
opice... 6073

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota

10.7.2005 10:25:01
Ahojky všem, Vojtek právě usnul.
KOnečně přestalo pršet, všechny jsem vyhnala do obchodu, bohužel sotva jsme sjeli výtahem, tak znovu začalo:-(
Malý si opět dává etapu bezdechových pádů, je to síla, v srpnu jdem na neurolku a EEG. Nedovedu si představit, jak ho u EEG udržím celou tu dobu v klidu. Včera si v obchodě hrál mezi regálama na honěnou, má zkrátka neposedné období, ani napomínání nepomáhá.
Dnes jsem používala sprejíček Aloe, Vojta si s ním potom musel hrát, že se sám jako stříká:-)
Martina+F+H+L 6060

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota

10.7.2005 9:32:11
Já tady jsem, teď jsem se vyhrabala z postele. Manžel je úžasnej, jak to jde, tak mě nechá vyspat. To o Filipovi říct nemůžu. Ten chce jen a pořád maminku. Včera si ho máma moc chválila, jak byl hodnej a úžasnej. Jen co jsem s ním přijela domů, tak do něj vjelo 5 čertů a já to s ním nemohla vydržet. To věčný "vykňourání si" nezvládám. Včera taky opět použil svojí zvracecí metodu. Fakt lituju, že mě nezvrací. Já bych se s ním už nepárala, prdla bych ho do vany a pěkně pokropila. Nejsem tak hrozná matka, jen mi moc vadí, že to takle zkouší na manžela, on je to moc hodnej člověk a Filip cítí, že mu to u něj projde a dosáhne tak svého. A taky nevím, jak ho to jinak odnaučit. Takže neboj, blbě by se tebe mohla koukat maximálně holčina co nemá děti. Každá jiná máma tě pochopí :o)
Kudlinka, Amy *30. srpna* 25981

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota

9.7.2005 22:11:50
Tak bylo u nás nakonec celé odpoledne pěkně! Byli jsme na zahradě a krásně ten den utekl! Mamka nás vesele narvala k obědu, že na grilování už neměl nikdo z nás ani pomyšlení! Je to vůbec možný...?

Evi, dík za podporu:o)

Holky, z Amy je už pěkný čertisko! Bráškova škola je v plném proudu! Ve školce nebude celé prázdniny, tak mám až obavy, co z ní za ty prázdniny udělá! Tu největší ostudu slíznu asi na Permoníkovi:o)))
Mamka dnes říkala, že by ty moje nervy chtěla mít :o)
Ale hlavně že jsou zdravý........... Vždyť je miluju!!
Jste tu někdo?????
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 15745  [Dalších 15665 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.