Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Martina+F+H+L | 6060 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota9.7.2005 22:07:56
Evko, Filip je taky pěkný cestovatel. Hlavu na polštáři má jen když usíná :o)
|
opice... | 6073 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota9.7.2005 22:06:15
Vojta odpoledne trhl rekord se spaním - bez tří minut spal tři hodiny a spal by ještě déle, pokud by nespadl z postele:-(
|
opice... | 6073 |
Re: Re: Re: Re: Re: Sobota9.7.2005 13:55:40
V únoru:-)
|
Muchomůrka+4 dětičky | 11494 |
Re: Re: Re: Re: Sobota9.7.2005 11:13:08
Evko, kdy máš termín, že jsem tak zvědavá?
|
opice... | 6073 |
Re: Re: Re: Sobota9.7.2005 9:48:25
Kudlí, bezva zprávy. Už jen těch pár starostí:-)
|
Kudlinka, Amy *30. srpna* | 25981 |
Re: Re: Sobota9.7.2005 9:45:17
Míšo, to je zajímavý, já taky nerjaději mlsám večer u PC, nebo telky! To je na to teprve ten správný klid:o)
Plavky neřeším, už několik let (od prvního těhulkovství)do nich nemám odvahu! Sice dvoje mám, ale asi taky zpuchří :o))) Holky mám pro MĚ dobré zprávy! Musím se pochlubit, úplně jsem zapomněla! V pátek byla stavební komise a po neděli nám bude doručeno STAVEBNÍ POVOLENÍ!!!!! Hurááááá! V úterý jedeme podepsat smlouvy se stavební firmou a už se to konečně začne hýbat! Teď teprve si uvědomuji, jak Míše závidím, že už se nastěhovali! Ona nejlíp chápe proč:o) Tak letím setřít a razíme k mamce na obídek a bude odpol. i grilovačka, prý! Tak, že by změna? Mohla by po ránu telefonovat takovéhle dobré zprávy časteji.... Hezký den, Kudli! |
opice... | 6073 |
Re: Sobota9.7.2005 9:33:18
Právě jsme dorazili z venku, Vojta si ráno k pyžamkovému kabátku nechal obléct slipy a kraťásky, k tomu polobotky, otevřel si dveře a chtěl jít ven.
|
Muchomůrka+4 dětičky | 11494 |
Sobota9.7.2005 8:38:01
Míšo, jsem při tobě- já kynu vesele, zas mi nějaké kilčo zůstane jako po Staníkovi.
Mám škodolibou radost, že muž tloustne taky.Včera se postavil na váhu a ječel, že ho vykrmuju. Před dvěma lety měl 72 kg a ted 81kg.A já mu říkám- já za tebe nejím, to ty sám, tak nekřič.Ale je pravda, že se neptám kolik chce a nacpu mu taloíř po okraj a on to sní, abych neřvala, že nechává zbytky. Oni ti kluci ještě spí- no to je bomba.Malý je u táty v posteli a chrupe.Já už mám v sobě kafíčko. |
Martina+F+H+L | 6060 |
Re: Re: Re: Re: Uplakaný pátek8.7.2005 23:52:03
Tak jsme doma. Pařila bych do rána. Jsem jak utržená z řetězu. Nemáme tak často dítko mimo domov :o) Byli jsme na filmu Válka světů - docela dobrý, ale zajímalo by mě, kam až jsou režiséři a scénaristi ochotní zajít, protože to bylo místy dost drsný. Mám v sobě 2 pivka a jednu Piňa koládu a jsem trošku přiopilá. Manžel se mi směje, že mám levnou opičku :o)
Kudlinko, díky za zbásněnou pohádku, ale to už je na mě moc :o) Zítra máme pracovní den, tak letím do hajan. Mějte se. |
Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
Re: Re: Re: Uplakaný pátek8.7.2005 21:59:54
Uz topime,tatka na to prisel,tak jsem ho musela pochvalit,aby se citil dulezity.
Kudlinko,diky za basnicky,hned si je ztahnu.Ja si pamatuju ty,ktere se ucil Davca ve skolce. Tak jsem dopila dvoudecku cerveneho.Boze tak nikdy hubnout nebudu,kdybych k tomu neprikousla vzdy neco dobreho. To jste vsichni tak vzorni?Drzite linii do plavek?Sakra tak me nekdo podrzte,at si nepripadam blbe jen ja. Mmch.linii nedrzim, neb plavky nemam.Na to jsem prisla ted o vikednu.Dlouho jsem si zadne nekoupila a kdyz jsem si chtela obleknout ty stare,tak se chudinky ropadly,normalne zpuchrely. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.