Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Simca+2baby | 12303 |
Re: Re: co robia15.10.2003 10:41:07
Ahojte,Helusko tak sme na tom rovnako ;-) Verco mas pravdu zatial velmi na hracky nereaguje. Dnes sme boli na kontrole. Z 2930g/48cm pri porode mame 4180g/54 cm.Vsetko je v poriadku,kontrolovali aj klbiky ultrazvukom.O tyzden sme sa objednali na specialny test sluchu.Dakujem za Vase reakcie a prajeme krasny den.
Ak chcete mozete sa mrknut na Sarin web www.pa3x.com/sara Heluska ho uz asi videla v tehulkach,pa! |
xxxxxxxy | 6371 |
Re: co robia15.10.2003 9:59:53
Simčo u nás je to to samý, 3 až tři hodiny přebalování a papání, pak teprve usne: Dobrá zpráva: poseldní týden se ty intervaly prodlužují a jí déle a méně často
|
Věra, Elinka a Tom | 10852 |
Re: Peťule, Verče a ostatním15.10.2003 0:20:02
Tak já dneska jenom krátce, abych nevyšla ze cviku /hlavně jsem se ale chtěla podívat, co dělají moje "kolegyně ¨matky"/.
Peťulo, to je jasný, že se Ti ten Tvůj kluk směje :-)) /mám vlastní zkušenosti s naším prvorozeným - ten se nám taky posmíval brzy a navíc brzy i nahlas!!!/, má prostě radost ze života. Simčo, já naší Elince zatím žádné hračky nenabízím, to jen náš Tomášek to zkoušel a samozřejmě bez efektu... je ještě čas. Zatím miminko šimrám, mluvím a hooodně zpívám /ani nevím, kde se ve mě ten repertoár bere... /. Ale jakmile zjistíš, že mimčo na hračky reaguje, tak toho samozřejmě využij. Ale myslím a vím - méně je více: nakonec by se ti totiž mohlo stát, že nejlepší hračka je např. kolíček na prádlo, nebo Tvoje nádobí /ale na to taky dojde... :-))/ . Jani, dík za info o šátcích, zítra si ho objednám, asi přes internet. Renato tak my jsme z Bezovky a na Vítkov chodíme občas taky. Tak se třeba potkáme, budu koukat. Já chodím mj. i s takovým psem, jako je na mé ikonce, ale někdy i se stádem jorkšíráků - to když jdu s kamarádkou. Vítkov i Parukářka je zkrátka náš rajon. Tak se mějte fajn,V. |
Jana,Ondra 05/03,Adriana 09/04 | 11463 |
´Podrobné návody úvazů šátku na nošení dětí14.10.2003 20:28:02
Dodávám slibovanu adresu, kde je vše o šátcích a hlavně pobrobné a srozumitelné návody na úvazy http://verunka.szm.sk
|
Randa+1+? | 7518 |
Peťule, Verče a ostatním14.10.2003 14:02:28
K tomu buzení 3-4x za noc v 7 měsících chci jen dodat to, že se sice vzbudí, ale rozhodně mu pokaždé nedávám mlíčko od sebe. Dostane tak 1x, max. 2x. Jinak zabere pár loků čaje Hajánek. Ale prostě se v 5 a 1/2 měsících (když mu lezl první zoubek) začal budit častěji a drží ho to stále. Do 6 měsiců jsem pouze kojila a je fakt, že než jsem začala dávat kaši na noc, tak jsem asi tak 10-14 dní musela kojit v noci tak po 2-3 hodinách protože měl fakt hlad. Teď chce spíš pohladit, chvilku pochovat a zase spinká. Ani to kojení není dlouhé, tak 5-10 min.
Jo a usínáme většinou s dudlíkem - na doporučení naší doktorky ale používáme ty obyčejné s kulatou savičkou (je to podobné bradavce a prý proto lepší). Žádný problémy s kojením z důvodu používání dudlíku jsem nezaznamenala. Spíš jeden pozitivní - necucá si palec jako mimíska která jsou bez dudu. A dudlík se líp odnaučuje než palec (ten nesebereš a neschováš :o)) ). Pro Verču - bydlím ve spodní části Koněvky a tak chodíme buď na Vítkov nebo na Parukářku. Na Parukářku chodím většinou když jdu před tím do Dětského ráje něco nakupovat - a to bude zrovna dneska. Mám modrý kostkovaný kočárek, zatím ještě hluboký i když je v pozici pololežící polosedící (něco jako autosedačka) a já asi budu mít červenou bundu Hannah. Zatím se mějte a užívejte si svoje mímíska. Já jdu ohřát polívčičku, potom mlíčko ode mě a hurá ven. Renata |
Peťule a všem14.10.2003 11:36:27
Mám ve Wordu asi sedm stránek různých říkanek. Kdo by měl zájem ozvěte se, ráda přepošlu na majlíka. Jinak pro písničky je výborná adresa www.akordy.sk ( třeba od Suchýho - Sluníčko, sluníčko, popojdi maličko, nebo od Neckáře písničky z filmu Šíleně smutná princezna), hodně říkadel je i tady na rodince v diskuzi "říkadla", a na www.ceské-tradice.cz. Taky jsem koupila knížku od J. Haštalové, no prostě v autě jsem zjistila , že máme repertoár cca na 2 hodiny:-))!
|
Verče- šátek14.10.2003 11:30:27
Verčo, já Ondráška nosím teď v zimě pod bundou. Oblíknu ho vlastně normálně jako sebe ( tílko nebo body, tričko, tenkou mikču, nebo saotnou teplejší mikču), šátek má jako další vrstvu přes zádíčka a zapnu ho do bundy. čepičku na hlavince a vypadáme jako klokani. Ondráška jsem hlavně první tři měsíce nosila hodně hlavně kvůli břichobolku, ale teď už ho nosím spíš rekreačně a když se mně stýská. Měla jsem nějakou slovenskou adresu, snad www.verunka.sk, na úvazy, ale ta teď nefunguje. Já se na to večer podívám a dám vědet.
|
Simca+2baby | 12303 |
Re: prvni usmevy14.10.2003 10:31:35
Petulo, to Ti zavidim nasa mala sa usmieva este len pocas spanku,alebo ked dopapa!
|
Simca+2baby | 12303 |
co robia14.10.2003 10:29:24
Ahojte,zatial som sa do diskusie nepridala, len si Vas citam.Je fajn si takto pokecat a vediet ako sa maju ine maminy a ich drobci.Chcem sa opytat co robia vase babetka,ked nespinkaju?Moja Sara vacsinou po papani zaspi na 10 minut, potom ju chvilku ponosim,prebalim a chce opat papat.Papa tak 15-20 minut, oddychne si a opat papat.Niekedy tento kolobeh trva aj 3 hodinky.Az potom zaspi na dlhsie. A co vase babetka? Posledne 2 tyzdne sa trapime aj po veceroch,ked nema prsnik v puse a nepapa tak place.Zaspi az okolo 23.00 hod.Inak je to uzasne mat takeho drobca,pozorovat ako rastie,reaguje ... Davate im nejake hracky nad postielku,alebo inde?
Dakujem za vase rady,je to moje prve babo a tak zistujem co sa da. Kedze som v zahranici nemozu pomoct babky,lebo su daleko.Pajem vam krasny den a posielame obe pusu vasim drobcom. |
Bajka + 2 brouci | 5337 |
prvni usmevy14.10.2003 9:13:20
Tak a ted mi to uz nikdo nevymluvi - HONZIK SE NA ME VEDOME SMEJE!!! :-)))
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.