Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Věra, Filip a David | 10642 |
Re: Re: Zdravím všechny maminky i zatím čekatelky30.9.2003 12:49:18
Ahojenky,
Verčo moc gratuluju k malé, je to nádhera, že už máš miminečko. Já mám termín dneska a ztím se nic neděje a vypadá to, že asi budeme mít říjnové miminko, tedy určitě. LA, koukám, taky jsi ještě 2 v 1, já si říkala, že bys už mohla rodit a koukám, že stále nic. Já jdu zítra na kontrolu, kde se dozvím co a jak, jestli tedy v pátek půjdu do porodnice nebo ne. Jsem moc zvědavá. Už jsem ajkzbitej pes, nevyspím se, dost často mi bolí břicho, ale nic z toho a o zádech ani nemluvím. |
Leennka | 12104 |
Re: Zdravím všechny maminky i zatím čekatelky30.9.2003 12:36:22
Verčo, taky Ti moc gratuluji!!!!!!!!!
Holky vy se máte, že už to máte za sebou. Já měla termín 25. a pořád nic. Sice mě dneska celou noc bolely záda v kříži a teď už mě trošku pobolívá bříško, ale jen malinko, ale nevím, jeslti to má s začínajícím porodem něco společného. No, spíš se začnu pomalu stěhovat do říjňátek. |
Jana,Ondra 05/03,Adriana 09/04 | 11463 |
Pokračování30.9.2003 11:58:23
Tak budu teda pokračovat.
Peťule, Honzíček ještě sám usnou neumí, na to má ještě spooooooousty času. Ale je prima, že má tak pohodovou maminku. Tak ať se Ti hezky nosí, kojí, natřásá a podobně, za chvilinku to uteče a budeš mít doma "velkýho" klučíka a skoro Ti to bude líto, že už to nechce. Já si dneska Ondráška beru k sobě do postele, protože mě se stýská po něm a ne naopak. A to u mně v posteli prakticky prospal první 2 měsíce! |
Pokračování30.9.2003 11:58:10
Tak budu teda pokračovat.
Peťule, Honzíček ještě sám usnou neumí, na to má ještě spooooooousty času. Ale je prima, že má tak pohodovou maminku. Tak ať se Ti hezky nosí, kojí, natřásá a podobně, za chvilinku to uteče a budeš mít doma "velkýho" klučíka a skoro Ti to bude líto, že už to nechce. Já si dneska Ondráška beru k sobě do postele, protože mě se stýská po něm a ne naopak. A to u mně v posteli prakticky prospal první 2 měsíce! |
Re: Re: Zdravím všechny maminky i zatím čekatelky30.9.2003 11:53:46
Zdravím šechny v této diskuzi. Často Vás čtu, protože mám pořád v očích dojetí, když se nrodí další něčí zlatíčko. Takže předně hodně gratulací novým maminkám a miminkům! Ať jsou zdravé a na světe se jim mooooc líbí.
|
Bajka + 2 brouci | 5337 |
Re: Zdravím všechny maminky i zatím čekatelky30.9.2003 11:45:56
VELIKANANÁÁNSKÁ GRATULACE KATCE I VERČE§ :-)))
Samá princezna je to tady, Katka jak koukám měla mazáckej porod, na prvorodičku paráda, ne? :-) Martině děkujem za vyřízení, teď už vám jen a jen popřát hodně sil v prvních dnech strávených s vaším miminkem :-) Těším se na vaše zpravodajství, doufám, že si na ně i přes péči o drobečky uděláte aspoň chvililinku čas :-) Heluško my už asi taky zažíváme něco, čemu se dá říkat "režim" :-) Třetí noc mezi kojením Honzík relativně spinká, i když je nasoslej na prsu i hodinu (já u toho klimbám ve spaní taky). Dopoledne je vzhůru a pak prochrní celý odpoledne, aby před koupáním ještě prožvrndal nebo prořval (dle nálady :-) ty dvě hoďky a pak po koupání se spinká. Peťko s Ivetkou - když dám Honzíka do stojacího kočárku bez uspání, tak mi tam řve, ani uvození moc nepomáhá. Takže ukojit, uspat, vrznout ven a relativně to jde :-) Ruch velkoměsta zase nedělá dobře mně :-) |
Věra, Elinka a Tom | 10852 |
Zdravím všechny maminky i zatím čekatelky29.9.2003 22:27:04
Když nám ve středu ráno přišel z rodinky poslední mail s poznámkou, že se miminko narodí pravděpodobně dnes, tak jsem se tomu s přehledem ušklíbla, že ještě tak týden máme čas.
Ale naše Eliška usoudila, že termíny jsou od toho, aby se dodržovaly, a tak se narodila večer před 20.hodinou, vážila 3100g a měřila 50 cm. Můj to byl druhý porod, ale takový, jaký bych přála každému. Bez komplikací, epidurálu, "utišovaček bolesti" a dalších nepříjemností. Třikrát jsme zatlačili a byla na světě. Tak jsme tu zase mezi Vámi, včera jsme přišly z porodnice. Takže se budu zas těšit na každej večer a setkání s Váma. Mějte se všichni fajn a všem už narozeným mimčům přejem hodně štěstí a maminkám taky. Verča + Eliška |
Peťa & Ivka | 7426 |
Re: Re: Re: Re: Hurááá!! :-)))29.9.2003 18:20:33
Peťule jestli ti bude Honzík spinkat v kočárku za domem, tak to bude paráda. My máme pozemek 16 arů, měla jsem to taky pěkně vymyšlené, spát na terese, nebo na trávníku.... No skutek utek. Ta naše můrečka potřebuje ke spánku ruch velkoměsta. Zítra je jí 15 týdnů a venku ve stojícím kočárku ještě nespala.
Tak přeju ať se to Honzíkovi líbí. |
xxxxxxxy | 6371 |
Re: Re: Re: Hurááá!! :-)))29.9.2003 16:20:24
ted jsem koukala dozadu, že nevyspání se tu už probíralo
Esterka je většinou vzhůru ráno a někdy ještě před obědem, takže dopoledne často nemám moc volna, navíc v mezičase kdy klimbá, uklízím, ale pak prospí celý odpoledne jen s pauzama na kojení (není jich moc), budí se večer kolem půl sedmý a je vzhůru asi dvě hodiny, v noci se kojí po dvou až třech hodinách,ale hned usne), akorát kolem čtvrý potřebuje přebalit a to pak straší někdy až půl hodiny. Ráno ale většinou "nevstává" před sedmou, někdy až v osm, takže to jde občas je to horší,jako včera, kdy jí manžel hodně dopo kolíbal a zrušil jí jedno nespací období, což si ovšem vynahradila večer, kdy místo dvou hodin byla vzhůru čtyři a nemohla zabrat. Takže radši režim moc nenarušovat |
xxxxxxxy | 6371 |
Re: Re: Hurááá!! :-)))29.9.2003 16:01:46
Léno, neboj, to bude, já poprvé rodila ve 42. týdnu :-) (podruhý to bylo lepší, 39.) U tebe to určitě přijde conevidět
ještě se vyspi a vychutnej si to, pak už se možná nevyspíš |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.