Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
8 | 11578 |
Re: Hlasim prirustek!!!27.9.2003 3:24:37
Gabuli, moooc gratuluji. At se Alence moc dari a i ty at zvladas dve deti v pohode. Az budes mit vic casu, napis prosim, jak probehl porod tady v Americe. Taky me to jednou ceka, tak jsem moc zvedava.
Ahoj M. |
Gabulina,Eliska a Alenka | 3543 |
Hlasim prirustek!!!27.9.2003 3:07:43
Alenka se narodila ve stredu v 15.45. Jak mi bude lip, tak napisu vic. Gabka
|
Věra, Filip a David | 10642 |
Re: Re: Re: Re: Re: Bulovka26.9.2003 15:49:59
LA, jé tak to je krásný, že víš, že to bude holka. Nám podle ultrazvuku co mají na Bulovce řekli, že to je jasnej kluk,a le pořád si říkám, uvidíme.
Já byla na vyšetření normálka na porodním sále. Už jsem tam byla dvakrát, když mě přijímali nahoru na pokoj. Dneska tam byla super sestra nebo PA, ani jsem si nevšimla jména,ničeho, ale byla strašně příjemná, doufám, že až půjdu rodit, tak tam bude také někdo takhle příjemný. Já se na to jak to tam vypadá ani moc nedívala, protže si říkám, že je to úplně jedno, halvně, aby bylo všechno vpohodě. Ono nahoře ty pokoje taky nejsou žádnej luxus, to uvidíš, jestli jsi tam ještě nikdy nebyla. Já si tu bolest taky neumím představit, moc statečná nejsem, stačila mi vloni laparoskopie a měla jsem toho hned po probuzení z narkózy fakt dost,a le snad to zvládnem na jedničku :-))) |
Leennka | 12104 |
Re: Re: Re: Re: Bulovka26.9.2003 15:19:37
Věro, už teď to čekání je docela hrozný a to mám po termínu teprve 2 den a ještě ne celý. Kde jsi byla na monitoru? V porodnici nebo v přízemí v těhotenský poradně? Já jsem byla přímo v porodnici (kolem půl desátý), moc dobře to tam nevypadá, snad to nějak přežiju. Když si představím, jak nesnáším bolest, už teď mi běhá mráz po zádech.
Věro, my budeme mít holčičku na 100 %. Řekli mi to, když mi odebírali plodovou vodu. A bude se jmenovat Kristýnka. Už se na ni strašně těším. |
Re: Re: Re: Bulovka26.9.2003 14:03:51
Jé tak to je fakt možný, že se tam potkáme obě budem čekat na vyvolání :-))) mě právě doktor řek, že nemá cenu mě nechat nějak dlouho trápit, že kdyby do středy, kdy jdu na kontrolu nic, a vypadalo to, že se ještě nic dít nebude, tak prostě v pátek přijdu a přez víkend se to nějak vyvolá. Což mi přijde hrozně fajn, protože si neumím představit, že bych pak ještě další týden čekala a nic se nedělo.Rozhodně nechci rodit někdy v polovině října, to bych se z toho asi fakt zbláznila :-)
Já měla dneska na monitoru taky kontrakce,a le vůbec nic jsem necítila. A víš, co budete mít ??? Jestli holku nebo kluka ?? |
Leennka | 12104 |
Re: Re: Bulovka26.9.2003 13:56:55
Věro, mě se ten krevní tlak taky naštěstí uklidnil. Mám 120/70 a ve středu jsem měla 135/95.
Já jsem měla termín ve čtvrtek, ale pořád nic. Prej mě nechají přenášet maximálně deset dní. To je do 5. října, což je v neděli, takže bych tam na vyvolání šla asi taky v pátek. Možná se tam srazíme. Věro, taky se ti zdají takový blbý sny. Mě se třeba dneska zdálo, že jsem porodila dítě se psí hlavou a ještě ke všemu, všude kolem porodnice byli delfíni. Zbudila jsem se hrůzou, co se to děje a nemohla jsem usnout další 3 hodiny. Takže dneska super noc. |
Re: Bulovka26.9.2003 13:34:29
Ahoj LA,
já byla dneska taky na vyšetření na BUlovce a vím, že malovat se nebude. Já měla totiž včera v poradně moc vysoký tlak, tak mi doktor poslal na bUlovku, že kfdyby byl pořád vysoký, tak si mi tam už nechají, naštěstí se to uklidnilo ajsem pořád doma. Jen malýmu se na svět nechce, doktor říkal, že to vypadá, že do termínu neporodíme,mám ho v úterý, a že kdyby se nic nestalo do příštího čtvrtku,tak mi v pátek přijmou na bUlovku a přez víkend by se asi snažili to nějak popohnat, tak uvidím. To už ty asi do té doby budeš mít miminko na světě:-)) |
Leennka | 12104 |
Bulovka26.9.2003 11:53:43
Věro,
můžu tě potěšit, mluvila jsem dneska s tetou a na Bulovce se malovat nebude. Takže máme čas. Dneska jsem byla v porodnici na natáčení monitoru a měření tlaku. Prej je všechno o.k. Akorát prej se na monitoru ukazují kontrakce, porodní asistentka se mě ptala, jestli je cítím, když jsem jí řekla že ne, tak se divila. Užijte si krásný víkend a pokud budete rodit, ať je to v pohodě. |
16.5Salám&Lajka14 | 5453 |
Re: Spavec notorik25.9.2003 17:09:58
Peťulo, mám se až na tu depresi skvěle. Stáník se má ještě líp, ten - doufám - depku nemá. :o)
S těmi horky máš pravdu, my museli utéct na chalupu (kamenný barák, uzavřený dvorek = pohodička a chládek); Stáník měl kůži jak krokodýl, samá potnička. Na chalupě mu to tří dnů všechny zmizely. Jo, v Honzíkově věku taky nikdy nevyváděl kvůli plence, vlastně to nedělá dodnes. A to v ní ráno mívá ukrutný věci. :o) Dívala jsem na Honzíkovu fotku v Těhulkách. Máš pravdu, fakt vypadá jako ilustrace z Honzíkovy cesty! :o) Je moc krásný. |
Katka, Maki, *03 a Anicka, *08 | 10743 |
Re: Re: Re: Re: Spavec notorik25.9.2003 16:46:05
AHojda:)
to ta diskuze najednou nabira uplne jiny spad... ja vam tyhle starosti tak zavidim, muzu se ukousat nudou. Predvanocni uklid hotovej, vsechno uklizene, vyprano, vyzehleno, pripraveno pro mrne, uskladneny jablka na zimu, proste pri nejlepsi vuli neni do ceho bodnout. Ja jsem ohromne akcni clovek a tohle cekani me ubiji.A do toho neustaly dotazy vsech lidi kolem, kdy uz konecne... Sice nam na kurzu rikali, at kolem terminu uz radsi moc necestujem, ze muze prasknout voda nebo tak, ale ja dneska vesele vyrazila do centra, vyrazila s chotem na prijemny obed, kaficko, do knihovny a dokonce do skoly na studijni. Tam me teda pro zmenu chytla deprese, ze bych snad mela do ledna dopsat diplomku a naucit se na statnice, no nevim nevim, jak to zvladnu, kdyz budu pendlovat mezi robatkem a konikem, kteryho si hodlam uzit. Asi to kveten jisti.Nejhorsi je, ze ted bych psat mohla, jenze neni co, konzultant si to musi "promyslet". Je to na bednu, fakt. Mno nic, mate tu dulezitejsi starosti, jak uspat robatko a kdy prebalovat, tak ja jen budu chytat moudra. Ale potrebovala jsem se trochu vypsat, fakt uz mi to leze na mozek. Petulo, preju pevny nervy a co nejmene ruseny spanek, to ted asi potrebujes nejvic. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.