| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 7852  [Dalších 7822 >>]
iveta34
  • 

Re: Re: Re: Víkendíček

8.1.2005 15:34:34
Ahojky všechny.Tak jsem letecky přelouskla příspěvky za dobu co jsme tady nebyli.Vánoce u nás jako asi všude Ok-vyloženě nejvíc vedl u Katky houpací tygr.
Co se týká otázky prsou před a po-tak já osobně co dítko -to číslo dolů-takže ještě tak dva potomci a mám prsa do mínusu.Ale naštěstí mě to nehrozí-protože tři děti jsou až nad hlavu.
Zubů máme stále jenom 6-čtyři nahoře a dva dole-a vypadá to,že při tom asi už navěky zůstane:)))
Míry-vážíme asi tak do 11kg-noha:zimní botky č.21.
No-ještě zpožděně všem to nejjj...do Novýho roku všem maminám i mimísům.
Peťule,Kája 03 + Nikolka 06 22485

Re: Re: Víkendíček

8.1.2005 11:14:18
ahoj holky,taky nějak nestíhám a máme věčný problémy se zoubkama,těch prvních 8 měl hned venku bez problémů a ted ty stoličky nebo co to je rostou už 2měs,dásne má jak balon a pořád se to nechce proříznout,už asi 5dnů nespí,pobrekává a včera jsem musela jít spát večer v 8 s ním protože bulel asi hodinu v kuse,porad se budil ale vedel ze jsem vedle nej tak nakonec trochu spinkal,
já už nervy neřeším,vylítla jsem asi 2*a pak mě to tak děsně žralo že když se ted neco děje tak napočítám do 5 a vzpomenu si jak mě to mrzelo když jsem vyletěla a přejde to,
dneska ráno porodila kamarádka,psala mi 10min po porodu,už má 5letého kluka a ted ta vysněná holčicka po vsech ultrazvukách-hihi zase kluk,ale co nadělá jsou zdraví a to je hlavní,ikdyž jsem jí tu holku moc přala,třetí mít už nebudou tak to je konečny vysledek:-)
detičky rostiu jak z vody a jsem unešená z kristynky jaky má vlásky,fakt princezna,ale to ti asi říká každy co?
muj chlapák má 92vel,váha neco mezi 12-13kg,nožka zimní botky má 23 ale vypadají nejak podezřele tak asi budem muset koupit další,s tím jídlem asi jak ostatní,někdy se přecpe a jkindy nic,poslední dobou nejak vypouští snídaně,jinak oběd a večeři jí pěkne a sváči taky,zatím:-)ale je pěkně rozmlsanej
jsem pěkně unavená,na všechno sama,manža je věčně v práci a kdyz je doma tak mi to přijde jak 2děti,nakrmit,spát v posteli knucí,protože malej knourá............asi se zbláznim,

skřítku,to to letí vid?rosteš?a co lenucha a její testík kolik tam bylo čárek?
musim taky pridat nejake fotecky a jsem ráda jak to ožilo
manka 12680

8.1.2005 11:10:49
Lenko tak to teda čučím! Raubíř sice mandarinky baští, ale první dva kousky se vždycky děsně šklebí.. po citronu by mě asi kousnul :-).
Lennys+Kika 10/03+Viki 14.10. 13588

Re: Víkendíček

8.1.2005 10:52:17
Šári, Kristý fakt pije vodu s citrónem a ten citrón olizuje i samotný.
manka 12680

8.1.2005 0:22:50
Pejsko někdy se k Tobě objednám na školení :-), do dneška se mi nepodařilo raubířovi vysvětlit, že se opravdu s jídlem nedělá BÁC a že se nevyndává z pusinky... Ale teda musím ho pochválit, včera jsem ho poprvé nechala jíst samotnýho a celkem dobrý! bohužel mi asi po třech minutách došla kazetka v kameře... sice to měl aj ve vláskách, ale jinak jen ruce a brindák (+židlička) a ani jsem ho nemusela převlíkat :-)))))).
manka 12680

Re: Re: ahoj ahoj

8.1.2005 0:11:22
Ahooooj, všechny ráda "vidím" :-))).

S jídlem bychom u nás mohli psát romány.. zrovna máme to horší období a to dokonce jedno jídlo úplně vynechává a v podstatě už postupně všechny moje zásady jsou tytam :-(. Jen se teda míň nervuju, protože raubíř se konečně trochu zakulacuje a tak to odmítání líp snáším. Taky mi dřív dost ujížděly nervíčky, hlavně když pak každej říkal jakej to je hubeňour...

Zuzko uvidíme o víkendu a když zaplatíme o den později tak se taky nezblázní. Posledně jsem to nějak nevychytala a platila asi o 3 dny pozdě. Ta diskuse je už smazaná.
Goldička 14915

7.1.2005 23:30:50
Pejsko neboj, na dubnovou rekreaci je čas, holky jedou ještě v únoru!
Pejska 15757

7.1.2005 23:13:11
Ahoj a nazdááár všem. Trochu jsem pkmarodila a taky mi začal cvrkot. Od 3. mi chodí kamarádka dopoledne hlídat a makám až se ze mně kouří. Děkuji všem moc za přáníčka, já na to moc nehraju. A to jsme ještě měli po těch slavných svátcích oba s Ivanem narozky - nedělo se nic, oslavy nepořádáme.

Sinkule mi v posledním mailu psala, že během prosince dá vědět dalším mailem na jaký účet, s jakým vs a kolik mám zaplatit a taky je ticho po pěšině, tak nevím, jak ta naše společná rekereace dopadne :o((((

Světlanko, nic si z toho nedělej. Reagovala jsi ovlivněná citem, ale já i se svými zkušenostmi bych si to taky nenechala líbit. Praštit do lžičky se nesmí, kroutit hlavou, otáčet se jo, ale šeredit s jídlem ne. Trvej, třebas klidněji, ale vždycky na tom, aby se k jídlu chovala uctivě. Štěpán sice baští pořád, ale když má v ruce ídlo a vidí něco zajímavějšího, klidně si ho "odloží" na zem. Takže ho dotáhnu zpátky, poručím mu sebrat jídlo a položit na talířek na stole. Už jsou to velký lidičkové a trochu ohýbat se ta jejich osobnost musí. Tak si z toho nedělej hlavu.

Jinak velikost je u nás taky 86, bodejť ne s tou chutí. Baští celé dopoledne, pořád chodí, otvírá spížní skříň a klape pusou mňam, mňam. Bačkůrky 21 jsou právě zralé na výměnu. Jen co se dostanu do města.

Skřítku, nočníky tady mají ještě prázdniny :o). Nám se občas povede čurání po spinkání, vzal na milost i občasné vysazení jen tak, tu a tam mi do něj i něco nadělí, ale že by si řekl, to ani náhodou. Hlásí eeee, když má bobek už v plínkách a někdy ani to ne.
Zuzka+Ráďa03+Samuel 1/11 16403

7.1.2005 23:06:31
Studánko, ty taky žiješ??? S Kristýnkou bys měla jít spíš do diskuse říjen 2001:-)))) Je to fešanda vlasatá, to se bude muset tatínek sakra ohánět aby odehnal nápadníky!

Ráďa taky občas baští za pochodu, jo holt když chci aby se najedl i ze svých zásad slevím. Většinou ale jí docela dobře, má žravá a nežravá období, dřív jsem z toho byla vždycky nešťastná když nejedl, teď to už neřeším,hlady určitě neumře. Možná se mi to mluví, když váží 11 kg, ale já byla podvyživenec podvyživenej a taky žiju a ještě si teď musím odpírat:-)))

Škoda, já tu diskusi ohledně pobytu s Domečkem nestihla a teď už je asi smazaná, nenašla jsem ji.
Stále se mi neozvala a to to má být do pondělí zaplacené. Tak jsem zvědavá...

Šári 20654

Víkendíček

7.1.2005 22:22:31
Teda Kristýnky, vy jste kočky, vypadáte tak na 5 roků, obzvláště culíkatá. Lenky Kristy to jste stejně jak Zizi Ráďa pěkně velicí, Áďa se teď taky nějak vytáhl, sice jsem ho neměřila, na kuchyňské váze má 12kg a oblečení 86, botky 22,ale to už dlouho a už se mi zdá, že je má tak akorát na výměnu, no uvidíme. Jinak Leni, co ten citron?!Nechceš nám tady tvrdit,že ti malá pije vodu s citronem,že ně:-D AĎula nechce ani mandarinku přesladkou, baví ho to akorát kousat a vyplivovat,potvora.
Zizi,ta Sinkule se asi naštvala za tu štvavou diskusi a odjela někam na dovolenou:-)
Světlano,nic si z toho nedělej,Dorotka se vyspí a zase tě bude milovat:-) Aktuálně krmím Áďu ze zadu na klíně-1.fáze,pak mi z klína seskočí a chodí si dávat do papulky-2.fáze a pak ho honím po bytě-3.fáze.Ale když nechce,tak nechce, nenuť a nech to napozdějc. Uvidíš,že to zblajzne:-)))
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 7852  [Dalších 7822 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.