Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
skritek1 | 18664 |
ahojky6.1.2005 23:02:34
já odpadlík se zase po dlouhé době hlásím. Naposledy jsem ty byla,když jsem se dozvěděla další těhu, a to už je dáááááááávno. Pak to nevypadalo dvakrát růžově,ale teď jsem čím dál v pohodě.
Občas sem mrknu,ale jen na chvilku. ale teď se chci zeptat,jestli taky podnikáte nějaké společné akce,procházky,MC a podobně. Nějak nám začínají scházet kamarádi. Mě už je fajn,takže bych moc ráda něco podnikla. (už kvůli tomu,abych ochránila byt před zkázou) :-)) mám taky spoustu otázek na nočníky,jídlo apod. jinak koukám,že jsme pěkní mrňousové (v 15měsících vel.74 a noha s bídou 20) tak zatím dobrou noc. |
Ella+ | 15605 |
Re: Re: Na tři krále6.1.2005 21:41:33
ahoj jen krátce
bačkůrky jsou akorát,ono se to jen zdá být moc velké,ale to dítě nemá patu přesně tam kde je pata na bačkoře... Komu mám poslat peníze? Napište mi když tak do mejlu číslo účtu. A mooooc díky. tak zase pádím a čao Jo s těma gratulacema : všem už se tu gratulovalo snad kromě Pejsky takže pozdě ale přece vše nej k svátku-to víš tak jako Adam ho máš v den kdy si každej gratuluje ke kostem v krku a uhlí s bramborama pod stromem :o)))))) |
Zuzka+Ráďa03+Samuel 1/11 | 16403 |
Re: Na tři krále6.1.2005 16:40:27
Ahoj Šári,
já se přiznám že koukám po každém bříšku, ale rozum mi zatím velí ne! Asi by toho na mě bylo příliš, zkoušet bych to chtěla začít až budou Radečkovi zhruba 2 roky, protože to tentokrát nemusí vyjít hned, snad se nám zdaří max rozdíl mezi dětmi 4 roky:-))) Ještě se vracím k těm prsům, tak já jsem na tom právě hůř než před těhu. Když jsem přestala kojit, tak mi tam nezbylo skoro nic, ale časem se to trochu zlepšilo. V praxi mám z trojek dvojky, jen doufám, že po druhém to neskončí na jedničkách a po třetím nepůjdu do mínusu:-)) |
Šári | 20654 |
Na tři krále6.1.2005 16:18:45
Zdar,zdar,zdar! Teda fotečka mě prohřála, bezva a více takových snímků tady do toho hnusu, i když dnes konečně trochu slunko vylezlo, ale zase vítr. Taky nežeru,hlavně sladký už nemůžu ani vidět a chystám se na pravidelné návštěvy plavečáku neb je to hrůza. Prsa taktéž zmizela, ale je to lepší než před těhotenstvím,to máš Zizi pravdu. Dnes jsme byli v Bejby kafču a kámoška co má 2,5 holčičku tak je ve 4.měsíci a druhá co má 2 letou tak už to taky zkouší,tak na mě tlačily....jak jste na tom vy? Já bych jo, ale nějak šikovně,abych se co nejdéle vlezla do mateřský, čili to vidím na 2.polovinu roku.Je fakt,že na druhé straně se netleskne a je to:-D
Š. |
a už je čtvrtek...6.1.2005 10:10:47
tak to jo, já myslela že máš takovej ten záchvat hladovění, to je nejhorší a nic z toho, hned se kila vrátí.
No, s těma prsama to je šok, teda pro mě aspoň byl, ale můžu Tě uklidnit, že časem se to zase trochu zlepší, ale stav před těhu teda ani náhodou. To je má zkušenost, nevím co ostatní. Vůbec se mi neozvala Sinkule na můj mail, kde jsem jí psala o tom že Radek nepojede a jak s cenou, asi jí písnu podruhý, protože do 10 to má být zaplacený. Ptala ses jí na ty židličky? |
manka | 12680 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotečka5.1.2005 23:01:13
Já vím, proto ten kufr necháváme být, ale stejně mě naštvali, byl dost drahej, myslela jsem, že ho mám "nadosmrti" a byla jsem s ním někde PODRUHÉ.. To je fuk.
No dietu zrovna nedržím, jdu na to zatím podobrým :-))))): nežeru, vynechala jsem sladký, a snad v dohedné době začnu chodit cvičit. tak snad se to někde projeví! Zatím po ukončení kojení v nenávratnu mizí prsa.. :-( |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotečka5.1.2005 22:52:45
co to kecám, 26 října si taky můžeme popovídat, teď jsem měla na mysli samozřejmě 26 ledna:-)
|
Re: Re: Re: Re: Re: fotečka5.1.2005 22:51:30
S tím kočárkem to je blbý, zacházejí s tím děsně, ale s kufrem to je úplně normální, Radek lítá hodně (několikrát do měsíce) a kufr vydrží max.rok a půl a je úplně vyřízenej. S tím musíš počítat.
No a o tom stárnutí si povíme 26.října, jo?! Letí nám to úplně stejně:-))) Ty fakt zahajuješ hubnutí? Držíš nějakou dietu? |
manka | 12680 |
Re: Re: Re: Re: fotečka5.1.2005 22:44:44
Teda ženský, Vy už musíte ale být starý, když už máte TAK starý děti :-)))))))).
S tím kočárkem nic až tak zásadního, ale natrhli nám poněkud látku na místě, kde je to dost vidět (budu ho chtít na jaře prodat) a M říkal, že si to nechce nechat líbit a že z nich zkusí dostat nějaký peníze. No tak dneska lítal po opravnách a snad nám zítra pošlou papír, na základě kterého by snad pojišťovna měla něco uhradit. Mmch mi i trochu poškodili kufr a že je sakra bytelnej, ale to jsme nechali být. Jo a asi jsem si vyhlídla golfky, tak uvidíme. |
Re: Re: Re: fotečka5.1.2005 22:37:06
Co vám provedli s kočárkem? Kde jsi koupila fleecku, taky ji potřebujeme, Ráďa mi pomalu z té 86 vyrůstá, taky zuřive zháním džínové (pěkné)lacláče a nic se mi nelíbí, jinak hadrů má až nad hlavu.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.