| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 122979  [Dalších 122929 >>]
vergelka, děti 04/04, 11/06 12449

Re: :o)

31.8.2006 12:03:17
Diny, my měli překvápko i u Majdičky a byl to fakt nejkrásnější okamžik v životě, takže si to ráda vychutnám znovu :-)))

Dělenou stravu znám, funguje spíše u chlapů a hůře pokud je tělo zvyklé na nějaké dietní režimy, nedá se tak lehce oklamat. Jinak já se taky klidně obejdu bez příloh, stačí mi zeleninová obloha.

Jaffi, díky za recept, jdu mrknout do deníčku, jestli jsou to ty samé perníčky co byly u vás, tak to byla fakt mňamka!!!!
Diny a čtyřlístek 10792

Lenčo

31.8.2006 12:01:45
díky:) Jo a prádlo, to mi taky štve, už kvůli tomu sleduju na netu i počasí, jak bude...protože na sušák se mi nevejdou ty várky, co peru a tak když je větrno a nemá pršek, ven to jde. Ale už se mi stalo, že mi taky prádlo párkrát zmoklo...nebo se sušilo dlouho.

To mi připomíná, že jdu pověsit vyvařené pleny, sice je používám jen když kojím pod hlavičku malé, na utírání a tak...ale spotřeba je jako by je měla tam kde bývají...

Mňam, cpeme se všichni broskvema, letos se jich urodilo, počítám tak 50 kilo nejmíň:) A jak jsou slaďounké:) No jsem docela ráda, že ovoce můžu v jakýkoliv den, akorát s banáname se musí opatrně...ale ségra jí dva banány denně a stejně hubne. Je super mít konzultantku po ruce:)))

Claire je krásně štíhlá, takže jí asi dělená strava pomohla, ne? I když ona těch kil navíc asi moc neměla...

Jdu na to prádlo a pak si k vám přinesu kafčo, Rendooo, kde jsiii???:)))
Diny a čtyřlístek 10792

Lenčo

31.8.2006 12:00:33
díky:) Jo a prádlo, to mi taky štve, už kvůli tomu sleduju na netu i počasí, jak bude...protože na sušák se mi nevejdou ty várky, co peru a tak když je větrno a nemá pršek, ven to jde. Ale už se mi stalo, že mi taky prádlo párkrát zmoklo...nebo se sušilo dlouho.

To mi připomíná, že jdu pověsit vyvařené pleny, sice je používám jen když kojím pod hlavičku malé, na utírání a tak...ale spotřeba je jako by je měla tam kde bývají...

Mňam, cpeme se všichni broskvema, letos se jich urodilo, počítám tak 50 kilo nejmíň:) A jak jsou slaďounké:) No jsem docela ráda, že ovoce můžu v jakýkoliv den, akorát s banáname se musí opatrně...ale ségra jí dva banány denně a stejně hubne. Je super mít konzultantku po ruce:)))

Claire je krásně štíhlá, takže jí asi dělená strava pomohla, ne? I když ona těch kil navíc asi moc neměla...

Jdu na to prádlo a pak si k vám přinesu kafčo, Rendooo, kde jsiii???:)))
Jaffi, V 4/04 + V 3/08 13491

:o)

31.8.2006 11:56:48
Tak, receptík už je v deníčku. Ty jo, já bych se tak šla hýbat na ty moje nový inliny, ale copak to v tomhle počasí jde?

Rybko, chachacha, pohyP je skoro tak dobrý jako jaPka.

Diny, tak to jsem opravdu zvědavá, jestli vytrváš a jak dopadneš. Já jsem na tohle hrozně neukázněná a hlavně, asi by mě fakt dralo vidět děti, jak mlsají něco, co já nemůžu (myšleno tu kombinaci jídla).

Jo a když jsme u toho jídla - uvařila jsem ten Ukrajinský boršč, co máme v deníčku a je opravdu VYNIKAJÍCÍ! Sice jsemneměla zelí, tak jsem ho nahradila malými cuketkami a vůbec to nevadilo. Fakt se po tom můžu umlátit! (takže jsem samá modřina *****)
Diny a čtyřlístek 10792

Rybko

31.8.2006 11:55:55
samozřejmě je to změna, kdyby nebyla, nešly by kila dolů:) Pohyb by byl super, ale moc mi nehrozí, jako někam chodit na cvičení nebo tak. Začala jsem 15 minutama cvičení na břicho. Pěšky chodím dost:)

Opravdu si nemyslím, že bych nějak ohrožovala kojení:)
Lenča, Vojta a Marek 19960

Re: fakt

31.8.2006 11:55:43
Diny, držím palce, ať máš silnou vůli. Hlavně, když rodince vaříš něco jiného.

Kluci si dali polévku a teď se cpou palačinkama.

Musela jsem převěsit prádlo z balkonu domů na sušák, tam by to schlo asi týden.

Jaffi, slibovali hezké září, ale nevím, jestli to ještě platí. Taky mě nebaví tu omrzat.
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 5257

fakt

31.8.2006 11:50:57
jsem napsala pohyp?? to už je vážný.

tak tedy pohyb!

já vím, že hladovět nebudeš, ale i tak je to opravdu změna v jídelníčku.
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 5257

Re: Re: Ahojky

31.8.2006 11:49:25
Diny: nao to hubnutí pomocí dělené stravy se dala i Claire tuším, ale jestli v tom vytrvala nevím. já bych to taky zkusila, ale jak jsem o tom četla, nevydržela bych to!!

to spíš radši se začnu víc hýbat...což budu muset. ráno do školy a hned zase domů a v poledne to samý...mámeto přes les a do kopce! a snad začnu chodit na ten aerobic...

úprava jídelníčku je fajn, ale pohyp je moc důležitý, a tobě když kojíš se hodí víc než úpravy jídelníčku, jíst zdravě a tak ale nepřehánět to.

jaffi: zatím jsem nic nevložila, jen ty recepisy s cuketou.
Diny a čtyřlístek 10792

Vergi

31.8.2006 11:46:17
ale dělená strava není vůbec o tom, že bych nejedla...akorát to nesmím míchat v jeden den. Neboj, hlady neumřu a na zítra se fakt těším na maso, bude kuřátko:) Akorát holt k tomu nebudou brambory, ale jen zelenina, ale udělám nějaký mňam salát s jogurtem:) DH je v tomhle docela fajn, on takhle jí docela rád přirozeně, takže bude jíst to co já celkem v pohodě:)
vergelka, děti 04/04, 11/06 12449

Re: Ahojky

31.8.2006 11:44:13
U nás se obědvá, dětičky mají filé. Já smažím hřibové řízky.
Ač majda moc nejí, o prázdninách začala aspoň mít ráda maso a ryby, hlavně grilované.

Diny, motivace je to pěkná, ale šetři se, když kojíš. Já myslím, že hlavní je pohyb.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 122979  [Dalších 122929 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.