| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 31131  [Dalších 31091 >>]
Hanka,3 deti 20507

Re: Ahoj holky

26.8.2005 15:23:52
Galeo,
Pepino uz nosi batoh? Ja stale cekala, kdy ho bude chtit Robik a on mi minuly tyden rekl, jestli by nemohl do skoly nosit tu aktovku z 1. tridy. Malem jsem upadla a hned mu sahala na celo, no teplotu nemel.

Alecram,
to je dobre, ze Adus je uz lepe. Nase Niky spala dopoledne a ted uz spi zase. Je takova unudlana, snad se to nijak nerozjede.

Vanda je snad take dobra. Kdepak je Capki?
A kde je dneska Dony?
Alecram , Ada a Domča 19997

Ahoj holky

26.8.2005 14:14:24
Tak hlásím že večer už Aduš byla docela dobrá, ale byla pořád hodně ospalá. V noci měla zase teplotu, ale už ne tak vysokou, tak jsem jí dala ještě jeden čípek. Ráno už byla zase bez teplot, je ale pořád ještě taková ospalá, bez nálady a nechce jíst. Mám ale podezření na jedničku vpravo nahoře, ikdyž nevím jestli by z toho mohla mít až 39. Dost se píše o tom, že se na zuby tyhle teploty jenom svádí, ale že to se zubama nemá nic společnýho. Ráno jsme byli venku a teď jsem myslela že půjdem koukat na pohádku, ale Aduš to zase zabalila a spí. Na večír možná ještě půjdem na chvíli ven, ale chci jí ještě nechat alespoň jeden den v klidu. K doktorovi jsem teda nakonec nešla. Kdyby bylo nejhůř, jednoho máme taky v rodině.

Přišla mi bundička z mimibazaru a jsem překvapená v jak perfektním stavu je, opravdu jako nová a dokonce je teplejší než vypadala na fotce. Za kilčo to byl dobrej kup :o)
Galea (Pepino 98,Aja 16.09.04 16682

Re: Re: S fotkama si nedelej hlavu,

26.8.2005 13:44:44
Zdi, u nás to vyhrál jednoznačně batoh od fmy TOPGAL, mají i stránky (i s e-shopem) www.topgal.cz . Kupovala jsem ho v Pardubicích na třídě míru naproti Grandu, tam kde (hodně dříve :-) bývala Vesna, prodejna se myslím jmenuje Galex (?). Pepíno ho nosil někdy od května a je moc spokojenej. Oproti normální aktovce je to super, skvěle sedí na zádech a prostě se s ním dalece lépe manipuluje než s klasickou aktovkou. Cenově se myslím vejdeš do tisícovky. Jinak ale doporučuji vzít Vanessku s sebou. Já bych sama koupila uplně jiný typ a barvu než si nakonec vybral Pepíno :-))

tak je krásně, makáme na prochajdu :-)
Zdislava a kluci 14977

Re: S fotkama si nedelej hlavu,

26.8.2005 12:23:14
ok ja je udelam az prijedu, udelam ti kazdou hned ve vic rozlisenich a ty si potom vyberes :-)
Hanka,3 deti 20507

S fotkama si nedelej hlavu,

26.8.2005 12:13:34
az budes mit cas a chut, tak teprve pak.
Myslis, ze by jsi mi mohla ty fotky poslat i na muj mail? Ja bych je mohla potom preposlat kamosce. Jeste ti musim poslat adresu do CR, tu poslu mailem.
Zdislava a kluci 14977

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyticka

26.8.2005 12:06:39
hani fotky prisly v poradku (jeste jsem je nevidela ale obalky jsou neporusene :-) )
nevim jestli to do zitrka stihnu tak prosim promin, ze to nebude hned... zkusim to ale fakt nevim,musim jeste zabalit
Zdislava a kluci 14977

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyticka

26.8.2005 12:05:29
Leni tak se nejak dohodnem a hlavne kdy bude ten srazik? odjizdim uz zitra :-) jinak otazka se tyka vsech pardubacek kde koupit hezky batoh do skoly?
Lenka a Esterka 20.9.04. 17122

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyticka

26.8.2005 11:55:31
A ještě: u nás už se začíná projevovat malá panna. Všechno co leží na zemi a překáží, tak zdvihá a pokládá na postel, na sedačku a jakoby uklízí. Taky si cpe hračky do auťáku, do té díry pod sedadlem.

A na Vyvolené koukám každý den. To mě hroooozně ba:o)
Zdislava a kluci 14977

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyticka

26.8.2005 11:52:39
galeo, potrebuju radu, kde koupit v pardubicich batoh do skoly pro vanessku? segra me tim poverila a tak budem chodit a kupovat....
prosim porad
Lenka a Esterka 20.9.04. 17122

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyticka

26.8.2005 11:52:25
Hanko, moc tepla neposílej, prý mají přijít zase tropická vedra.

A všem marodům přejeme rychlé uzdraveníčko!!!
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 31131  [Dalších 31091 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.