| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 53056  [Dalších 52946 >>]
Katka + 2 23340

Re: Re: lov na houby

29.8.2006 20:28:08
Ahoj Gedzitko..
dlouho jsem tu nebyla..a uniklo mi spoustu veci..Renda chodi do jesli?
a na jak douho a jak to chodi??....
Gedzitka, Renda *20.3.2005 14459

Re: lov na houby

29.8.2006 20:09:41
Ahoj. Lauro, ty mas opravdu same dobrodruzne zazitky. Ja bych se asi zblaznila. My na houby vubec nejezdime, s Rendou bysme pusobili v kruhu prumeru 20m. Zrovna dneska jsem si sedla na lavicku a Renda cupitala ve 2kaluzich aspon ctvrt hodiny.

Lahve Rajec (Matoni sport) - Marto, ma to univerzalni zaver, takze koupis Jupika a Rajec a udelas malou lahvicku s Rajec vrskem a je to.

Zima - me se to dneska zas tak hrozne nezdalo. Renda mela tricko s kratkym rukavem a pres to tlustou mikinu, cepici jeste z jara, mansestraky a ponozky. Tak snad ji nebyla zima, me se to zdalo akorat. Jinak Renda byla dnes uz potreti v jeslickach. Sice kdyz si vsimla, ze odchazime, tak trochu plakala, ale kdyz jsem prichazela tak razne vypochodovala, vsimla si me tak se usmala, prisla se potulit a pak napochodovala zpatky. Sestricka mi zatim povidala jak Renda krasne sama bastila svacinu i obed, kdyz Renda slavnostne vypochodovala do satny s kocarkem a panenkou, ze tohle si bereme dom. Nakonec jsem ji uplatila panenkou z domu a slibem, ze dole ceka jeji velky super kocar.

Odpoledne jsme sli jeste k doktorce, pro nej. recepty a nechat Rendu prevazit a zmerit a ma 7710g a 78cm. Takze jak jsme se 3/4 roku plizili od 6kg do 7kg tak od 7 do 8kg nam to bude snad trvat jen 3mesice.

Toz to je asi vse noveho od nas.
Laura TDV 16876

lov na houby

29.8.2006 19:40:02
nooo, tak jsem byla s dětma v lese!!!! jeli jsme asi 10km od nás. Jela jsem, sama s dětma. Manža ,byl v práci. Davídek v kočárku a Tedys s Valerkou cupitali ,vedle kočáru. Všude se nedalo kočárem project, tak jsem na cestě kočárek nechala stát, řvoucího Dejvida, jsem vzala na ruku, Tedys a Valerka, chodili vedle mě. Pořád jsme nic nenaházeli. Po houbách ani smrad. V hlavě jsem měla, na jakém místě asi kočárek je. Když jsem měla pocit, že jsme od kočárku daleko, tak jsme se otočili a vraceli se směrem ke kočárku. /tedy, myslela jsem si, že to je, ten správný směr.:O((((( No a najednou jsem nikde neviděla ani kočár a hlavně ani tu cestu!!!!! Davídek ječel ,už na nejvišší stupeň, kopal mě do břicha..... Já začala být nervní, bo mi došlo, že jsme zabloudili!!!! Valinka začla plakat!!!!! To mě znervoznělo, ještě víc!!! Naštěstí jsem měla u sebe mobila. Tak jsem volala manželovi. Nojooo! ale selhal mi v půlce hovoru signál. Stihla jsem, jen zařvat do telefonu: "zabloudili jsme!!". V tom začal plakat i Tedys. Takže už řvaly všechny tři děti. Připadala jsem si, jak v Blair witch. Celej les byl stejnej a my chodili dokola. Pak jsem uviděla louku. Došli jsme k ní a tam jsem zavolala úspěšně manžovi. Říkám: "zabloudili jsme, nevím, kde mám kočár, kde mám auto??!!!" a manža:"a máš děti??"". No nakonec jsem mu vysvětlila ,kam jsem jela, kde jsem nechala stát auto. Takže přijel, tam kde viděl u silnice auto a pak se musel spolehnout na svůj křik. Na celý les pak hulákal :"haloo" a já šťastně:"halooo, tady jsme!!!"
Tak nás můj manža zachránil. Jooo a našli jsme asi pět hub:O((( Dětem jsem pak řekla, že to byla ode mě připravená bojovka. Snažila jsem se touto lží z nich vymámit ten strach. /ale mezi námi, měla jsem fakt nasráno/
Andina,Davídek 03/05 + 2 30184

Re: Víkend

29.8.2006 15:00:52
Ahojda

Tak zrovna skládáme na zahradě altánek,včera se zazimoval bazén...bé,to je kosa :(((((
DEE moc gratuluju ke kilču,jde ti to jak po másle!!Tak přeju at to dotáhneš do zdárného konce.
A víc nevím,mám v hlavě prázdno,asi z hladu :((
Maarťa 31011

Víkend

29.8.2006 14:46:02
Holky, kdo je o víkendu slaměná vdova?????? Já!!!! Pojďme něco podniknout.....
Maarťa 31011

Re: Ahoj holky

29.8.2006 14:45:08
DEE, když ony to mají i na spaní. To je Rajec moc velký.....

Helča myslím byla spokojená, snad..... Já jsem byla ráda, že jsem ji viděla....
DEE & ONV 19580

Ahoj holky

29.8.2006 14:28:01
to počásko je na pytel, Ondra má dnes na sobě teplákovku, punčocháče, holínky, podzimní bundu a čepku po manžovi, protože tu jsem ještě nestihla koupit. Kdo by taky kupoval v srpnu zimní čepici na uši, že?
Takže vyrážím kupovat čepičku a jen se pochlubím - další kilo dole, hurá.

Koukám, že se Vám srazík vydařil, jak Helča? Zapadla? a líbilo se jí v Praze na srazíku?
Marťo s tím hrnkem je to pech, já už jsem ten sport vzdala a koupím prckovi buď Rajec nebo Mattoni sport. Myslím že to má stejnej účel a vzhledem k jeho demoličním náladám to bude asi levnější řešení.

ještě připomínám tu Bebu HA nikdo nechce? přece to nebudu míchat králíkům? :-P

tak zas letím, večer valím na bowling a ICE Age 2, takže zase až zítra.

Páčko

Dee

Maarťa 31011

AUTOVAKCÍNY

29.8.2006 14:02:06
Meliso a ostatní, kdo má zájem: kontakt na tu dr., co dělá autovaklcíny na imunitu a alergie je www.paracelsium.cz.
Dala jsem to radši i do deníčků
Maarťa 31011

Re: Re: Re: Re: ahooooj

29.8.2006 13:52:46
Holky tady leje jak z konve, už je to tu, počasí na nic, co budeme dělat???? :-)
Navíc holky asi venku ztratily jeden ten Avent sport, grrr...., doma ho děsně hledaly, nemohly ho najít, já samozřejmě taky ne, takže si jdu připravit 350,- a vyrazím shánět přesně ten samý, jelikož i malá barevná odlišnost je mooooc veliký problém :-(
zuzi,denča (08)+páťa (05) 30858

Re: Re: Re: ahooooj

29.8.2006 10:59:00
jinak jih brna hlasi pocasi nic moc, ted jsem koukala ven a trosku kape... my jsme dneska s patou doma, jelikoz si manza objednal pneumatiky na auto a ty vcera omylem odvezli do ostravy...at zijou ceske sluzby. tak doufam, ze jim to dneska vyjde :-))
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 53056  [Dalších 52946 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.