| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 53056  [Dalších 52936 >>]
Laura TDV 16876

Re: Re: ahooooj

29.8.2006 10:25:01
ahoj Zuýzko!!mám 335542779
zuzi,denča (08)+páťa (05) 30858

Re: ahooooj

29.8.2006 10:07:23
preji krasne rano,
holky, super, ze jste si srazik uzili, ale co sem hodit nejaky fotecky?? at se i my nesrazikujici se, trosku nabazime!

lauro, nemas icq?? ze bych ti poslalal nejaky info o tom kurzu??
Laura TDV 16876

ahooooj

29.8.2006 9:37:11
holky! srazík byl fajnes. My pak pospíchali ještě o ZOO.Měli jsme tam sraz s jednou kamarádkou. Bylo tam také super. Dádovi je ale úplně šumák, kde jsem. najednou se otočí a prchá k jinému pavbiolonu. Vezla jsem děti na té kárce, tak jsem bylůa docela vyfluslá, ale den to byl prima. Jen já, vytuhla už po 21.h a děti prej, až někdy kolem 23h. Takže já je fakt ničím, nikdy neutahám.Olii, ta košile je asi Alenky od Helči. Všimla jsem si jí, tam mooooc dobře, bo mi máme tu samou doma.
Jinak ten tvůj melír!!!se mi mooooc líbí. A měla jsi famosní triko!!!
Val, měla super copan, Týnka bezva barvu, tedy ne v obličeji, to byla jako zelinka, mímo, jí asi dává zabrat:O)))))
Renča byla za mladistvou Karkulku, já za cikánku,
Tož trochu ,něco málo ,od modního guru Laury:O)))))
melisa 22585

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prosím....

28.8.2006 21:52:24
Jo srazík byl skvělý, ale Maxík dnes nebyl pozitivne naladěn.Usnul sice v autě hned, ještě než jsem dojela na dálnici. Ale když jsem ho přenášela do postýlky, tak se vzbudil a pak už vůbec nespal. Ale byl děsně protivný až do večera. V šest nakonec usnul, ale musela jsem ho vzbudit, pak by nespal v noci.

JInak co se postýlek týče, my máme tu klasickou dětskou - množná je trochu vyšší, protože jí nepřeleze. a na chalupě už máme větší - je z IKEA a je dlouhá 160cm. Má to sice zábranu, takže přw s ní nepřepadne, ale on při spaní cestuje, takže je často u nohou postýlky mimo zábranu. Tak to řešíme tak, že spíme na zemi vedle, takže v nejhorším spadne na nás. Zatím se to nestalo.
*Renata* 32782

Re: Re: Re: Re: Re: Prosím....

28.8.2006 21:19:07
Pěkně blbě to načítá. Chtěla jsem vložit fotky ze strazíku ale nejde to. Tak až zítra.
Katka + 2 23340

Re: Re: Re: Re: Re: Prosím....

28.8.2006 21:14:58
To jsem ja:-))
Maarťa 31011

Re: Re: Re: Re: Prosím....

28.8.2006 21:13:15
No holkám to zas tak práce už nedá.. Přece jen ta dřevěná je nižší :-( No doufám, že ještě chvilku vydržíme, do normálních postelí teda neeeeee!!!!!!
kacasa
  • 

Re: Re: Re: Re: Prosím....

28.8.2006 21:13:15
Ahoj
No ja fakt postylku zrusila, Terda mi vylejzala..teda spis osklive padala na hlavu, tak jsme to radsi zrusila a ted spi v posteli...dole :-))Ma tam zabranu, aby nespadla a uz spinka..zatim pohoda
V postylce bych ji stejne neudrzela.Je z chalupy naucena uspavat, tak snad najedem brzy na normalni usinani:-))
*Renata* 32782

Re: Re: Re: Prosím....

28.8.2006 21:07:45
Nahoře snad ne :-)) Ale třeba by se bála skákat dolů.
Já ho taky nechci dát do postele. Pořád by vylejzal a bylo by po spaní. Přestala jsem mu tam dávat plyšáky a dávám mu jen malý polštářek. Vždycky si to nahromadil pod nohy a vylezl. Sice se mu to stejně někdy podaří, ale dá mu to hodně práce.
Maarťa 31011

Re: Re: Prosím....

28.8.2006 21:02:42
Renat, jako nahoře??????? No jo, ale z normální postele vylezou tuplem. To já nechci. Bééééé :-(
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 53056  [Dalších 52936 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.