Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
*Renata* | 32782 |
Re: Prosím....28.8.2006 20:58:03
Marťo on spí v cestovní, protože v normální se mi budil. Hrozně cestuje a když se praštil, tak ho to vzbudilo. V cestovní ho to jen odhodí zpátky ale v klidu jí přeleze.
Co s tím, to nevím, Katka postýlku zrušila a zkusí Terdu nechat spát na palandě. |
Maarťa | 31011 |
Prosím....28.8.2006 20:49:13
Holky potřebuju poradit od těch, kterým děti přelézají postýlku. Co s tím? Vím, že Marťas kvůli tomu spí v cestovní, ale to se mi nezdá moc rozdíl.... Bojím se, že je to napadne v noci a spadnou, je to docela výška......
|
*Renata* | 32782 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky28.8.2006 20:30:32
Val, hlásila jsem v bazaru, pokud budou mít něco zimního ve vel 92, buddy, kombinézy apod.. pro kluky i holčičky, aby ihned informovali sms.
|
Valentina,Madla05,Filip08 | 25662 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky28.8.2006 17:19:23
Jee, Renato, maji tam i neco zimniho na holcicky? Potrebovala bych taky bundicku....
Mmch, srazik byl super, sice teda Madla v koutku moc nepobyla, protoze chtela porad k nam ke stolu, asi se bala, ze by o neco prisla:-)). Pak jsem byli hromadne na obede a deti pojidaly hranolky a kureci nugetky, kam se podela zdrava vyziva:-)) |
*Renata* | 32782 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky28.8.2006 16:55:11
Tak se taky hlásím ze srazíku.
Martin usnul cestou zpátky, asi kolem 12 a spal do 16. to bylo tím, že jsem ho musela chudinku ráno na srazík vzbudit. Já jsem právě dorazila, stihla jsem ikeu, tesco a můj oblíbený bazárek, kde dneska otevírali. Tak už máme bundu i boty na zimu a jednu čepičku a punčocháče. Mirko, Martínek spal v pokojíku zatím 2x a v noci jsem ho neslyšela. Nebudil se ani na pití, asi to bylo opravdu tou rýmou, že tolik pil. |
Oliii a spol | 19503 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky28.8.2006 15:57:42
To jste me taky mohly na sraziku upozornit, co me tady ceka na dezinformaci:-))) Tynka ma zjevne o mne lepsi info nez ja sama:-)))
Srazik byl fajn, na Zlicine je to lepsi nez v Edenu, protoze tady muzete sedet u stolku, pit kafco a krafat, zatimco si deticky hraji a je na ne videt. V Edenu z kavarny do herny bohuzel moc videt neni. Akorat se tady deti porad srocovaly kolem plotu a musely jsme je zahanet zpatky, aby nas nerusily:-))) Holky, nechybi nekomu prouzkata detska kosile Cherokee? Peta to typovala na Valincinu, no kazdopadne je u nas v uschovne. A jestli je fakt Laurovejch, tak uz od nich zacnu za chvili vybirat nalezny:-))) Jozule mi po obidku taky krasne usnul, takze jsem si v klidu prolezla par obchudku a provetrala penezenku. Tak a loucim se s vama, protoze mame v coudu pocitac, takze nez se opravi nebo nez poridime novej, budu bez netu. No ale ne ze me tu budete mezitim drbat! Nezapomente, ze tamtamy funguji a doneslo by se to ke mne:-))))) Je cas udelat holkam papa! |
Mirka a Verunka | 26012 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky28.8.2006 13:56:09
ty si taky s těma špičákama užiješ.My už je taky máme venku a ty to máš dvakrát.třea u druhý to bude v pohodě.Tak držím palce!!!!
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky28.8.2006 13:54:51
No jasně Marťo!!!!A navíc jí to tak hezky jde říkat.před spaním si jmenuje celou rodinu včetně tety a jejích dětí.Místo Míla říká Mía a místo Honza Jéja (jako Jéňa,to jí naučila babička,tak má brácha děsnou radost a přeučuje jí na Honzu).
|
Maarťa | 31011 |
Re: Re: Re: Re: Ahojky28.8.2006 13:41:08
Mirko a je to hezký jméno, viď?
Ryšulko, ty špičáky jsou fakt děs běs, Týnu trápily šíleně, ještěže je má už venku a teď začínají růst Nikče :-( Tak jsem doma ze srazíku, bylo to bezva, daly jsme i oběd a holky cestou domů v autě usnuly až těsně před domem, tak teď už pěkně chrupkají v postýlkách a já mám veget..... Ale stálo mě to úsilí, aby neusly :-) |
Re: Re: Re: Ahojky28.8.2006 13:36:56
Ahoj holky!!!!!
Jste šikovný houbařky (u nás už zase nerostou - nebo neumime hledat!!!!),takže vyfotit do soutěže Verču nemůžu,jedině se žampionama z kauflandu. Holky a hlavně Marťo, máme doma taky Niku.Verča se tak pojmenovala a říká já Nika,tak máme prostě Nikušku . A blahopřeju nové těhulince Domce!!!! Renato a Martínek už spí v pokojíčku?Jestli se mu po tobě třeba nestýská a nevolá tě ,aby si mu přinesla pití:-) Já vypiju za den tak 6 litrů,tak asi bude Martínek po mě:-). |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.