| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 53056  [Dalších 52916 >>]
*Renata* 32782

Re: Re: Re: Re: Pěkný večer

27.8.2006 23:21:23
Ryšulko, Martin pil vždycky dost i přes den, teď to bylo ale hrozný. Každý ráno jsem musela komlet převlíkat jak jeho, tak postýlku. Snad už to bude dobrý, už nemá ani kašel, ani rýmu. Přijeli jsme do Prahy a jako když utne. Jooo, čerstvý vzduch mu asi nesvědčíl...
Ryšulka, K+A 20084

Re: Re: Re: Pěkný večer

27.8.2006 23:02:26
Renato, Kuba v noci taky dost pije, ale vypije většinou tak půl litru. Naštěstí už mě k tomu nepotřebuje :o). Celkem často totiž spí a dejchá otevřenou pusou, takže má asi dost vyschlo. A to nemá zvětšenou nosní mandli, takže to má asi nadoživotí :o). Třeba to bylo u Martina tou rýmou.
Ryšulka, K+A 20084

Re: Re: Pěkný večer

27.8.2006 23:00:05
Ahoj holky.

Tak Olíí, pochlub se, nemáš doma překvapení, který před náma tajíš :o)).

Renato, tak to má Martin teda pořádnej splávek :o). A pije takhle hodně i přes den?

Mně se Adélka taky budí na pití nebo dudlík, Tak 2x za noc. A pití jí musím dát já, nenapije se sama i když má hrnek za hlavou.

Máte moc pěkný houbový úlovky. My byli s manžou jen jednou a našly jsem prd, takže nás to odradilo a už na houby nechodíme. I když máme houby moc rádi.

Lenčul, taky myslím, že to Terdu přejde, asi má nějaký špatný období, jak píše Marťa.

Adélka zase má pro změnu průjmík a měla i horečku, doufám, že jsou to jen špičáky. Ty ji teda fakt trápěj a rostou pěkně dlouho.
*Renata* 32782

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný večer

27.8.2006 22:38:17
Tak snad ho to taky přejde. Měl trochu rýmu a asi měl větší žízeň. Uvidím dneska, už mu nic není.
Marťo dobrou a užij si to :-))
Maarťa 31011

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný večer

27.8.2006 22:27:26
Renčo, dudlíky taky našmátnou i to pití, je to pohoda, ale to pročurání je u nás vždycky období a stává se to třeba týden jedné a pak zase ok. Jenže ony toho zdaleka nevypijí jako Marťas.....

Jdu dělat manželku, tak dobrou a těším se na srazík. Papapa
*Renata* 32782

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný večer

27.8.2006 22:25:42
Jen nevím co...stojí v postýlce, podává hrnek a říká MAMI PITÍ, nemůžu dělat, že mu nerozumím:-)) Když mu naliju málo, tak volá znova, když to dopije. je to vůbec možný, aby měl takovou žízeň? Snad mu nic není
Martina+dva miláčkové 10779

PROSÍM

27.8.2006 22:25:09
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu.

*Renata* 32782

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný večer

27.8.2006 22:22:51
já používám huggisky ale nestíhají
Dudlíků má v postýlce asi šest, tak si vždycky nějaký našmatá a strčí do pusy. Ráno se probudí a má mokrý celý záda. Je to asi poslední týden, musím s tím něco udělat.
Maarťa 31011

Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný večer

27.8.2006 22:16:41
Hm, to je blbý, chudák.... Holky taky někdy přebaluju, ale nevzbuděj se.... Jenže to je ještě než jdu spát... K ránu už by to taky neklaplo :-( Ty Babylove udržej fakt hodně, ale všechno taky ne.....
zuzi,denča (08)+páťa (05) 30858

Re: Re: Re: Re: Pěkný večer

27.8.2006 22:16:18
pata se teda kvuli piti nebudi, obecne toho vypije strasne malo, je stejny jako ja....a v noci mu treba nabizim a nechce. proste jenom nejaky neklid, ktery ho vzbudi, ale po nandani dudlika vetsinou hnedka usne, teda v pripade, ze ho zrovna netrapej nejaky zazivaci potize nebo faze mesice :-))
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 53056  [Dalších 52916 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.