Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
melisa | 22585 |
srazík27.8.2006 20:57:58
Holkx, v kolik je nakonec ten srazík na Zličíně? Je to v 9 hod?
|
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
Re: Re: Re: Re: Ahojky27.8.2006 20:08:41
Ahojda,
super houbový úlovky, zvlášť ty bedlový :o)) Olii, nejsi těhotná? Já teď taky byla u holiče a špatně mi chytla barva na půlce hlavy, prý by to mohlo být těhu. Říkala, že v těhu třeba vůbec nechytá trvalá, tak že může být problém i s barvou.... :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Jdu mrkat na ty exoty z nové superstar. |
Maarťa | 31011 |
Re: Re: Re: Ahojky27.8.2006 16:07:19
Ahojky holky, právě mi volala Helča a mám vás všechny pozdravovat a zítra se na vás moc těší!!!!!!
|
zuzi,denča (08)+páťa (05) | 30858 |
Re: Re: Ahojky27.8.2006 15:04:17
ahoj holky,
tak koukam, ze vsichni chodi na houby...no my jsme taky vyrazili, tak pridavam taky jedno foto aktualni.... to uz je skoro na vyhlaseni souteze o nejvetsiho houbare, i kdyz slunecniky by asi zvitezily :-)) preji vsem krasny den |
Lencula a Terka | 15839 |
Březňátko |
• |
Kdopa se nám vrátil? Kdopa vám tu chyběl???27.8.2006 10:25:22
|
Maarťa | 31011 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky26.8.2006 20:34:29
Val, vystoupíš z metra, postavíš se zády k východu a půjdeš rovnou za nosem a narazíš na Metropoli. Je to kousíček.
Na motorkách chodíme na prochajdu jen ve dvou, to bych si zase nelajsla já, každá jede na jinou stranui a děsně rychle :-( |
Valentina,Madla05,Filip08 | 25662 |
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky26.8.2006 20:06:45
Marto, neni to normalka, ja s Madlou chodim zasadne s kocarem nebo alespon jede na motorce, pesky ji to desne trva, to, zes to zvladla se dvema je super.
mmch, kdyz vystoupim na Zlicine, tak Clovickov je v tom novem komplexu pres ulici? a v jakem miste, alespon priblizne... |
Maarťa | 31011 |
Re: Re: Re: Re: Ahojky26.8.2006 14:04:26
Teda Jani, co jste to nasbírali za slunečníky???? To jsem teda ještě nikdy neviděla... to máte opravdu od vás nebo je to z Černobylu? :-)
Holky musím se pochlubit, máme úspěch: Dneska jsem šla poprvé sama s holkama na velký nákup pěšky bez kočáru. Je to přes jednu hodně pitomou křižovatku, ale zvládly jsme to!!!! Huráááááááá!!!!!!! Vím, že je to asi pro vás normálka, ale já jsem se s oběma zatím ssama ještě tady v Praze neodvážila..... |
Oliii a spol | 19503 |
Re: Re: Re: Ahojky26.8.2006 7:13:33
Teda Janino, vy musite mit zase na te Morave neco spesl, ze? Zatimco v Cechach se chodi na houby, tak na Morave rovnou na destniky:-) To je teda ulovek.
No a kdyz jsi byla v Praze, tak jsem se schvalne schovavala, protoze bys me jinak vyfotila tim svym nemilosrdnym fotakem:-) Sraz na Morave - no je to trochu z ruky, ale zase na jizni Morave je tak krasne, to by urcite hodne lidi prekouslo. Zapely bychom "V Hodonine za vojacka mna brali":-) Lencul, prave ze s tim ted min.2-4 tydny nejde delat vubec nic, pokud teda nechci riskovat, ze pak budu mit na hlave chomac cehosi misto vlasu a to zas proti tomu zlata blondyna. Divala jsem se na Terezcin "nadseny" oblicej a musela jsem se smat. Zjevne si o tech divnejch rodicich, co ji na tu hruzu posadili, myslela sve:-)))))))) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.