Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
melisa | 22585 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Domko:o)24.8.2006 23:43:01
Domko, taky moc a moc gratuluju!!!!!
Helčo - já bych ti v PRaze doporučila zajet si na Kampu. Je tam teď výstava fotografií "Země krásná neznámá" - je to nádherné. Velkofornátové fotografie z celé planety, všefocené z vrtulníku - opravud nádhera. Výstava je volně přístupná 14h denně je to jednak na Kampě u Sovových mlýnů a pak to pokračuje dál až na to náměstíčko pod Karlovým mostem. Bylo tma hodně lidí s dětičkama, pak i s pejskama a kolama - jelikož je to v parku, tak není problém. Kousek je pak skvělá kavárna "Čas", kde se dá najíst i napít za výborné ceny (teda myslím s ohledem na ceny v centru Prahy). Pak se taky přikláním k Petřínu a možná ještě muzeum hraček na Pražském hradě a Zlatá ulička. Krtečku, pozemek je nádherný. A kde to přesně máte? Já teď jezdím na Šumavu poměrně často a snad tma teď budeme i déle a častěji pobývat. A kde teď bydlíte? |
Ryšulka, K+A | 20084 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Domko:o)24.8.2006 23:33:53
Domko, moc gratuluju a v dobrém závidím :o).
Ještě pro ty, kdo chtějí vědět, kde je Legoland, je to asi tak 90 km za Mnichovem - mezi Augsburgem a Ulmem, sjezd Günzburg. Krtečku,moc pěknej pozemek, tak hlavně ať Vám vyjde stavba a s co nejmenším odporem úředníků :o). Marti, ten dopolední srazík máš za to vytahování, že ti holky spí tak dlouho :o). Adélka ted pěkně v noci zlobí, nevím jestli to jsou zuby nebo ne, ale nejvíc jí pomáhá spaní v mojí posteli - pomoooc :o). A k ránu pak přijde ještě Kuba a já se můžu odstěhovat do jejich pokojíčku :o). |
Silva Barunka+Verunka | 27331 |
Re: Re: Re: Re: Re: Domko:o)24.8.2006 22:49:28
ooobrovská gratulace:o))a co nejvíc spokojené těhu:o))
Zdravím vás všechny:o) |
Krteček,Terča 3/05,Marťa 6/02 | 41286 |
Re: Re: Re: Re:24.8.2006 21:51:27
Oliii, chápu to!Ono je to trošku z ruky, já to znám.
|
Re: Re: Re:24.8.2006 21:32:33
Mám dneska rande se žehličkou, tak musím jít, chjoooo.
Zítra jedeme na dudácký festival a budeme spát u tchýně, tak by se mi to tu válelo moc dlouho. Budu nakukovat :-)) |
Oliii a spol | 19503 |
Re: Re: Re:24.8.2006 21:28:32
Krtkajdo, je to des, ale my od ty navstevy u vas byli na Sumave jen jednou a to jsi tu psala, ze ten vikend budete nekde trajdat na navsteve. Nejak nam to letos vubec nevychazi, abychom si tam zajeli. Pritom jsem si predstavovala, ze az bude Jozi maly, budu tam pecena varena:-)
|
Re: Re:24.8.2006 21:23:32
Ahoj Domko,
to víš, že jo, jen zaměstnávej okolí a Ty hodně odpočívej!!! Kačko, škoda, že nemám skener, poslala bych Ti majlíkem předběžný projekt, je to trochu upravený, okna, místnosti....- ten známej to upravil fakt hezky.Už se moc těším. Oliii, až budu mít ty nohy nahoře, určitě se musíte zastavit na kafčo :-))A to sámo, platí pro všechny březňátka!Až pojedete na Šumavu,dejte vědět!Rádi Vás uvidíme!I když to bude ještě trvat :-)) |
Oliii a spol | 19503 |
Re: Re:24.8.2006 21:10:11
Tak jsem chtela docist odpoledni prispevky a usetrily jste mi praci:-)))
Domko, v dubnu se rodi sami prijemni lide, treba ja:-)))))))), takze se mas na co tesit |
domka+klarka+saska | 20862 |
Re:24.8.2006 20:41:44
vsetkym dakujem za mile slova. potesi to o to viac, ze som sa tu poslednu dobu ukazala iba sporadicky. tesi ma, ze vas mam:)). hlavne emotivne slova od laury zahriali pri srdci. takze netehulky, sup sup, rozsirovat rady tehuliek:) dalsiu tipujeeem... gedzitku.
olii, ano, vychadza to na dubnatko. musim zabludit aj na duben 2007. klarka uz spinka, dnes spala cez den iba 5 minut!!. bola cely den plna energie, este ze sme boli u nasich a striedali sme sa pri nej. ku koncu uz hadzala predmetmi hlava-nehlava, co jej prislo pod ruku... uff manza je v praci - takze vegetim pri pc. |
jasmin | 20297 |
Re: Re: Re: kurňa!!!Domko!!!24.8.2006 18:16:49
Dee teda to naser.... Tak snad si alespon něco zhubla ,když už je takova skoda :O(((
Krtečku letmo jsem ho prohlidla a vypada dobře,večer ho podrobím dukladnejsí prohlidce :o) Krásnej výhled.. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.