Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mirka a Verunka | 26012 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:23:32
holky jsou moc hezký.To tě obdivuju,sehnat to 2x a ještě v každý jiný velikosti:-)
|
Maarťa | 31011 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:21:16
Tak když jste v tom chválení (za což vám samo dík), tak to tady ještě trochu vytapetuju. Promiňte ten bordel :-)
Nikča a Týnka |
Mirka a Verunka | 26012 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:20:47
holky,ahoj ,jdu spinkat!!!!!Díky za útěchy,prý nic nebylo,ale věř tomu že?:-)
Marťo,já to jen tak zkusila na tý aukci a vidíš,líbilo se mi to samý co tobě,ale fakt to nepotřebuju....tak ať už se ti tam nikdo další nepřihlásí!!!!!! |
jasmin | 20297 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:13:55
Mirko ,Andino dik za podporu :o)
Zádny starosti nejsou nicotný,ale je fakt když se kouknu jinam ,co komu osud naložil, tak si ríkam že jsme na tom tak špatně nejsme. A tvuj chlap by mě taky děsně nastval :o(( šestnáct nešestnáct !!! Silvo hezký...holky si jsou podobný,proto mi Verunka tak utkvela v pameti. Myslím že naposledy jsem ji viděla na sraziku s Renýskem a Tori. Renato rada kamarádky Olíí drsna leč pravdivá... ale pro mámu nepochopitelná :o(( Marťo máš doma dve kočky. Pěkny hadry :o) |
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:12:37
Čaues,
marťo, jo, vím že je to z Ikea, taky jsem na to dost čuměla. Měli tam napsáno, že dávaj "dětský set" abych pravdu řekla, vůbec jsem si pod tím nic nepředstavovala. 2 balíky bych brala stejně, už jsem neměla doma skoro ani plínu :o)) Silvi, moc hezký fotky, šoda toho počasí, snad vám to příště vyjde. marťo, holky jsou kočeny :o))) Ta mikča je pěkná, ale ten popis mě pobavil - "mikinka, kapuska, rifličky, rukávek" .. ještě že tam nenapsala do půlky zádíček :o))) tak držím palce!! |
Silva Barunka+Verunka | 27331 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:08:13
S tim pocaskem melo byt odpovezeno Andi,ne Mirce,nejak semi vy dve pletete:o))
Dlouho jsem tu nebylůa...enjak nestiham:o))))mam se celkem fajn az na obcasne choroby:o((((ale jinak to jde pise se mi strasne blbe mam bolavy prst tak pardon za chyby:o¨) |
*Renata* | 32782 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:06:11
Marťo holky jsou fatk sladký.
Mirko... hlavu vzhůru, nejsi v tom sama. Když jsem byli bráchovi na svatbě, tak jsem koukala jen s otevřenou hubou, jak si kačenku jeden chlapec odvádí pryč. Nevěděla jsem v tu chvíli co mám dělat, tak jsem zavolala Olii. No co myslíte co mi na to řekla..... a´t se uklidním a vzpomenu si, co jsem dělala já. Dobrá kamarádka :-)) Místo, aby politovala a dala dobrou radu :-)) |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:04:53
Holky dekuju za pochvalu:o))
Mirko 16,to uz se da:o))))ja v16 byla s manzou na dovci:o))cely tyden.o)se divim ze mi to v te dobe nasi vubec dovolili,holt mi verili:o))asi:o))) Skoda toho hroznehopocaska,meli jsem naplanovanych tolik vyletu a nic z toho:o(( Marto holky jsou fesandy:o)) renco,ja na to dvd uplne zapomela:o))))ale uz se tesime,kdyz jsi mi to zase pripomela:o)))ale v klidecku,nespechej:o)) a uz nevim co jsem chtela,to uvidim az to odkliiknu:o) |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:04:31
Holky dekuju za pochvalu:o))
Mirko 16,to uz se da:o))))ja v16 byla s manzou na dovci:o))cely tyden.o)se divim ze mi to v te dobe nasi vubec dovolili,hot mi verikla:o))asi:o))) Skoda toho hroznehopocaska,meli jsem naplanovanych tolik vyletu a nic z toho:o(( Marto holky jsou fesandy:o)) renco,ja na to dvd uplne zapomela:o))))ale uz se tesime,kdyz jsi mi to zase pripomela:o)))ale v klidecku,nespechej:o)) a uz nevim co jsem chtela,to uvidim az to odkliiknu:o) |
Maarťa | 31011 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:00:18
Renčo 17721... sleduj
Mirko, takhle to nejde, jestli ji chceš, tak pojď do ní. Ale jsi moc hodná, fakt..... Vůbec jste na mně všechny hodné, strašně moc z vás mi pomáhá, nejen s oblečením :-) Bájo.... Necelých 16 let je teda dost málo, on by to stejně udělal, ale se svolením je to drsný :-( Ale možná by tě překvapil, třeba nic nebylo..... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.