Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Terinka a Elinka +Peťa | 79587 |
![]() |
17.4.2010 8:00:22
Koukám že si tu budeme psát asi jenom my dvě,chjo já chodím ještě na duben 08 a tam teda jedem ve velkém.Holky občas tu něco hodtě at je co číst.
![]() |
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
![]() |
13.4.2010 20:07:27
Tak ju, dodej! Ale nějak už tu s nám nechce nikdo kamarádit, fňuk :-( . Myslela jsem, že alespoň v březnu se tu někdo objeví :-((. Neděláte třeba nějaké srazíky?
|
![]() |
30.3.2010 13:23:23
ahojky fotečky dodám jen jak to bude možný mám rozbitý foták a fotila mamina ale foto ještě nedodala.ted válčíme s Laryngitidou tak letím uložit obě do hajan,nakukuju pořád ale moc nepíšete tak šup šup a píšeme at máme co šíst.pa
fotečky jsou nádherné:) |
![]() |
20.3.2010 18:03:18
Safra, to jsem nečekala, že to bude tak velký, pardon
![]() |
![]() |
20.3.2010 18:02:15
Kamilka - karneval Hředle
![]() Kamilka a Deniska ![]() Kamilka a obětavá babička ![]() ![]() Víc bohužel nemáme, protože od února pořád marodíme ![]() |
![]() |
20.3.2010 17:38:30
Jé, 3.3. je narozená i Kamilčiná sestřenice. Ale o rok dřív
![]() ![]() A ŽENSKÝ, PIŠTE!!! Chtěly jste to tu rozkecat, ne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
14.3.2010 16:59:44
ahojky Terinka je 3.3 měla oslavičku včera protože manža byl minulý víkend v práci,zatím fotečky nemám fotila jen babi já mám rozbitý foták ale babi upekla dort a měla na tom z marcipánu krtečka,naše babi je moc šikovná vše si dělá sama tak nemusím já,oslavička dopadla na 1*,první návštěva přijela v 13h a poslední asi v 16h byly tasdy 4 rodiny a poslední odjela v 20h byla jsme utahaná ale holky se vyřádily a byly obě spokojeníé za měsím bude dalši oslavička to má zase 2 roky Elinka tak si střihneme nanovo a to babi udělá prý hello kitty.tak jsem zvědavá na dortík,dneska malujeme ložnici a za týden budou mít holky nový pokojík vč.nábytku tak aby se vše stihlo,tak mizím uklízet je to tu jak když bouchla bomba.pa a krásnou neděli
![]() ![]() ![]() |
![]() |
12.3.2010 20:20:36
Však dortík jsem taky nepekla já, to je jen ilustrační foto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak vůbec plánujete oslavy? U nás to loni proběhlo katastrofálně, takže letos to asi nebudu hrotit ![]() Z kamarádů jsme zvali mojí kámošku, co má dvě děti a švagrovou s Kamilčinou sestřenicí. Švagrová odmítla přijít, že by se Kamilka její holčičce nemohla dostatečně věnovat, když by tu bylo víc dětí a že by s jí to nelíbilo /!!!/ a že přijdou jindy. Děcka mojí kamarádky nakonec omarodily a taky přišly jindy. Moji rodiče jeli na dovolenou a manželovi rodiče nechtěli přijet, ať prý přijedeme my k nim. Nakonec jsem dělala Kamilce oslavu na čtyřikrát a víckrát už se takhle honit nebudu ![]() Třetího jsem pozvala příbuzný, kdo přijde, ten přijde, kdo ne, ten příště dostane sušenky ![]() ![]() ![]() |
![]() |
10.3.2010 20:01:12
ahojky
jujky to je nádherný dortík,Terezka bude mít oslavičku ted v sobotu dortík peče babi a já mám rozbytý foták tak snad tady bude někdo kdo nafotí a já vložím jj uteklo to no za rok povinnosti snad to budou ty naše zlatíčka dobře snášet Také přejeme všem vše nej nej nej hlavně zdravíčko a štestíčko v tom dnešním poblázněným světě. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
4.3.2010 17:25:07
Milé babulky, jelikož nevím, kdy mají vaši mrňousci přesně narozeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Takže ještě jednu vše nej nej nej a zase se tady objevte a dejte nějakou fotku, jo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.