| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 14500  [Dalších 14450 >>]
Terinka a Elinka +Peťa 79587
17.4.2010 8:00:22
Koukám že si tu budeme psát asi jenom my dvě,chjo já chodím ještě na duben 08 a tam teda jedem ve velkém.Holky občas tu něco hodtě at je co číst.~z~
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
13.4.2010 20:07:27
Tak ju, dodej! Ale nějak už tu s nám nechce nikdo kamarádit, fňuk :-( . Myslela jsem, že alespoň v březnu se tu někdo objeví :-((. Neděláte třeba nějaké srazíky?
30.3.2010 13:23:23
ahojky fotečky dodám jen jak to bude možný mám rozbitý foták a fotila mamina ale foto ještě nedodala.ted válčíme s Laryngitidou tak letím uložit obě do hajan,nakukuju pořád ale moc nepíšete tak šup šup a píšeme at máme co šíst.pa
fotečky jsou nádherné:)
20.3.2010 18:03:18
Safra, to jsem nečekala, že to bude tak velký, pardon ~f~
20.3.2010 18:02:15
Kamilka - karneval Hředle

Kamilka a Deniska

Kamilka a obětavá babička :-)

Víc bohužel nemáme, protože od února pořád marodíme ~a~
20.3.2010 17:38:30
Jé, 3.3. je narozená i Kamilčiná sestřenice. Ale o rok dřív :-) .Tak dej potom určitě ty fotečky! A jaký byly dárečky, třeba se ještě do konce března inspiruju. Já zatím dám alespoň nějaké karnevalové :-)
A ŽENSKÝ, PIŠTE!!! Chtěly jste to tu rozkecat, ne ~;)~;)~;) ?! MAGDO, JÁ DOBŘE VÍM, ŽE SEM CHODÍŠ JUKAT ~t~ !
14.3.2010 16:59:44
ahojky Terinka je 3.3 měla oslavičku včera protože manža byl minulý víkend v práci,zatím fotečky nemám fotila jen babi já mám rozbitý foták ale babi upekla dort a měla na tom z marcipánu krtečka,naše babi je moc šikovná vše si dělá sama tak nemusím já,oslavička dopadla na 1*,první návštěva přijela v 13h a poslední asi v 16h byly tasdy 4 rodiny a poslední odjela v 20h byla jsme utahaná ale holky se vyřádily a byly obě spokojeníé za měsím bude dalši oslavička to má zase 2 roky Elinka tak si střihneme nanovo a to babi udělá prý hello kitty.tak jsem zvědavá na dortík,dneska malujeme ložnici a za týden budou mít holky nový pokojík vč.nábytku tak aby se vše stihlo,tak mizím uklízet je to tu jak když bouchla bomba.pa a krásnou neděli~3~~3~~3~
12.3.2010 20:20:36
Však dortík jsem taky nepekla já, to je jen ilustrační foto ~t~ . My budem slavit až 3. dubna, Kami je posledního března :-). Poručila si, že jí mám upíct prasátko, tak jsem na to zvědavá. Loni chtěla žirafu, ale vypadalo to spíš jako starý kozel ~f~~:-D. A Terezka se narodila kolikátého :-)???

Jak vůbec plánujete oslavy? U nás to loni proběhlo katastrofálně, takže letos to asi nebudu hrotit ~d~. Loni Kami chtěla pozvat kamarády, tak jsem to naplánovala na dva dny, jeden den kamarádi, druhý den příbuzný. Nevyšlo z toho nic.
Z kamarádů jsme zvali mojí kámošku, co má dvě děti a švagrovou s Kamilčinou sestřenicí. Švagrová odmítla přijít, že by se Kamilka její holčičce nemohla dostatečně věnovat, když by tu bylo víc dětí a že by s jí to nelíbilo /!!!/ a že přijdou jindy. Děcka mojí kamarádky nakonec omarodily a taky přišly jindy.
Moji rodiče jeli na dovolenou a manželovi rodiče nechtěli přijet, ať prý přijedeme my k nim. Nakonec jsem dělala Kamilce oslavu na čtyřikrát a víckrát už se takhle honit nebudu ~o~.
Třetího jsem pozvala příbuzný, kdo přijde, ten přijde, kdo ne, ten příště dostane sušenky ~j~. Manža Kamilce slíbil, že si může kamarády pozvat, že jim udělá diskotéku, takže to jsem naplánovala na pátek den před tím, ale ať si to zařídí a sezve manža ~;). A v neděli chci mít klid a zdobit vejce :-)
10.3.2010 20:01:12
ahojky
jujky to je nádherný dortík,Terezka bude mít oslavičku ted v sobotu dortík peče babi a já mám rozbytý foták tak snad tady bude někdo kdo nafotí a já vložím
jj uteklo to no za rok povinnosti snad to budou ty naše zlatíčka dobře snášet
Také přejeme všem vše nej nej nej hlavně zdravíčko a štestíčko v tom dnešním poblázněným světě.
~;((~;((~;((~s~~s~~s~~3~~3~~3~~3~
4.3.2010 17:25:07
Milé babulky, jelikož nevím, kdy mají vaši mrňousci přesně narozeniny ~:-D, všem Vám hromadně moc a moc přeju hodně zdravíčka, štěstí a jarního sluníčka a ať to všude pořádně oslavíte ~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~!!!! Že nám to s těmi prďousky ale utíká, co ~n~? A za rok škola ~t~! No není to hrůza ?!
Takže ještě jednu vše nej nej nej a zase se tady objevte a dejte nějakou fotku, jo~;) ?!!!

~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 14500  [Dalších 14450 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.