| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 53056  [Dalších 52976 >>]
Maarťa 31011

Re: Re: Re: Re: Pěkný den

31.8.2006 13:36:50
Kačko, teda chudák Tom. Přeju mu, aby už ho to nikdy nepotkalo!!!!

No a kočár můžu u nás tlačit já nebo manža, když s nima jde babička, tak teda i ona, ale běda, že nám někdo cizí pomáhá ho nést do schodů, asi bych to podle nich měla tahat sama....
jasmin 20297

Re: Re: Re: Pěkný den

31.8.2006 13:27:45
Ahoj

Taky se hlásíme. V Tp je podmrakem ale neprší,jen fouka a zima :O((

Tom měl bohužel v neděli další záchvat,sice jiný,mírnější, ale delší. Včera jsme lítali po dr. ,točili eeg a broli mu krev a za týden si jdeme pro výsledky.byla tam jina dr, tak jsem se moc nedozvedela,byla trochu divná :o(( přiští tyden tam bude ta naše.

jinak Ančí je totalni závislák,dokonce ani kočárek nesmí tlačit nikdo jiný než já :o() Tak jsem už celá orvaná :o((

Lauro lesní story teda brrrr.... ještě že to dobře dopadlo:o)

Pokojíček máme taky předělaný,tak nafotím a ukážu.
Janíku kluci jsou kusani...oba :o))

Rení jak jste na tom vy,co zábradlí...už bude?

Maarťa 31011

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den

31.8.2006 13:26:51
Týnko, nemusela, pořád šly po trávě a lovily tam bůhvíco :-) Stála jsem tam jako trubka a mrzla :-), pak chtěly jít vedle kočáru, ale to se táhly jako smrad, obě samozřejmě musely být na jedné straně, tak o sebe zakopávaly, no hrůza. Ještě teď je mi zima.....

Pokojík jsme předělávali, ale nemáme žádný nový nábytek. Já bych tak nakupovala
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509

Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den

31.8.2006 13:16:15
Podzim má být zase prý krásný!!! Hurá, miluju babí léto :o))

Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den

31.8.2006 13:14:50
Marťo, vžyť vy jste pokojík taky teď dělali, ne?? :o))))))
Tak to holky musely být na prochajdě hodný, když ti byla zima. Vypadá to, že jsi je nikde nemusela honit :o)))))))))))
Maarťa 31011

Re: Re: Re: Re: Pěkný den

31.8.2006 13:12:38
Týnko, Renčo, docela vám to předělávání závidím..... Asi taky něco přestavím :-)

Tady je taková kosa, že jsme šly ráno ven radši bez kočárku, aby se holky zahřály, holky byly ok, ale mně teda byla zima děsná..... Odpolko jim vyrazím sehnat ještě jedny podzimní bundy, letos se asi unosí. Brrrrrr....
Byly jsme se taky informovat na cvíčo, tak přihlášky jsou od 11. září a na půl roku to bude 350,- Kč. tak to bude asi jednou týdně.

Měla jsem teď dost práce, ale mám to skoro hotový, tak se těším na večerní směnu. Mohlo by to už taky někdy vyjít jako za starých časů.

Re: Re: Re: Pěkný den

31.8.2006 13:07:05
Ahooj, tady je teda "živo" :o)))))
Klárka spí, tak mám chvilku, dneska vyjímečně nejdu s ní :o))) Začínáme plánovat předělání pokojíku, no s tou naší dispozicí je to síla, navíc nikde nemaj dětský pokojíky s klasickou palandou. Akorát ty borovicový a to se mi nelíbí. :o(( Zatím máme favorita v Kice, tam maj krásnej, jen zase k tomu celkem blbý malý skříňky, ale to vem čert, to už by se dožešilo knihovničkama který k tomu nepatřej,ale dřevo snad stejný seženem. Ještě asi po obědě sjedu do Europa Mobelu, nevíte někdo jestli tam mají nějaký slušný pokojíčky??? Taky mám poslední balík plen tak budu muset do Štěrbohol do DM, tady DM bohužel v okolí nikde nemáme :o(
Arni 19497

Re: Re: Pěkný den

31.8.2006 12:01:46
Ahoj, u nas prsi od rana a je silena zima. Nemuzeme vytahnout paty z domu, Tori je nachlazena a na me jde podzimno zimni unava. Taky se mi nic nechce delat, mela bych zehlit atd., ale jeste nehori. Tori se doma nudi, tak porad neco vymyslime, malujeme a vystrihujeme zviratka, rikame si rikanky, honime se po byte a hrajeme na schovku. Nechce me ani nechat dopsat prispevek, potvurka, ale do postele rika razne NE,knizecku! A to jsem se chtela chvili vyvalovat se na gauci.

Tynko, ja mam svatby taky moc rada, ale sli bychom jen na obrad, tak zas cestovani, super pocasi a tori neni uplne ok, tak jsme domluvene na posvatebnim sraziku a momentalne mi to prijde jako skvele reseni, pze se mi nikam a nic nechce:)
zuzi,denča (08)+páťa (05) 30858

Re: Pěkný den

31.8.2006 11:24:30
ahoj holky,
ja se pridam :-))
nechce se mi vubec nic delat, kdyz je venku tak hnusne. jsem zvedava, co budu rikat v zime ...prcek sel spat, tak varim ...ceka me tu ale hora pradla, kterou neustale odkladam, tak uz ji konecne budu muset pokorit.
*Renata* 32782

Pěkný den

31.8.2006 9:53:29
Taky nečím přispěji, aby to tady tak nevázlo..
Praha hlásí zataženo, zima a vítr brrr.

Janíku, dlouho si tady nebyla, pěkně ti kluci vyrostli.
Renítko, Jeanine, jak vám je? Už se vám to blíží :-))

Andi, pěknou dovolenou a ať vám vyjde počasí.

Fotky ze srazíku jsem ještě nevložila, nějak nestíhám....snad dneska.
Pořád mám byt jak když tady bouchla bomba, dneska si jdu koupit nábytek. Kvůli dětskému pokojíku musíme předělat celý byt.

Tak zatím papa večer

PŘIDÁ SE NĚKDO??????????????????????????????????????????????????????

[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 53056  [Dalších 52976 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.