Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojky30.8.2006 14:40:11
Helčo, to je fajn, že se vám v Praze moc líbilo, ráda jsem tě poznala :o) I když jsme nestihly moc pokecat :o) Doufám, že už v krku nebolí!!
Renýsku, těším se na fotky :o) já bych na svatbu jela :o) svatby já ráda, ale blbý je, že už se okolo mě všichni vzali :o))))))))))))))))))) i když jedna se možná ještě najde :o))) |
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
Re: Re: Re: Re: Ahooooojky30.8.2006 14:37:45
Ahojda, Janíku, super fotky. Jak tam péťa spinká v postýlce, tak to vypadá, že ta ručička s rýčem je jeho :o)))))))))))))))
Andi, přeju, ať máte na dovče krásně. My se chystéme taky ještě na jednu dovču, ale uvidíme podle počasí. Už to máme zarezervovaný, je to jih Itálie, ale vzhledem k tomu, že to nemáme placený dopředu, můžem to zrušit, když by mělo být hnusně.. |
Arni | 19497 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojky30.8.2006 13:34:38
Ahojky, taky jsem doma z Tater, bylo to super, urcite bude repete, ale s lepsim pocasim. Bylo velmi aprilove a tak jsme hodne uzili plastenky a zimni bundy. Vikotrka se jako vysokohorsky turista osvedcil:)), az budem mit upravene fotky, tak sem neco hodim, momentalne jsem v takove fazi, ze se mi nic nechce a jenom se cpu sladkostma, asi cekam tuhou zimu, vcera jsme museli pritopit!!!!! Hruza, nechci jeste zimu, natoz podzim, leto bylo kraaaatkeeee!!!!!
Domko!!!!!, mooooooooc gratuluju k mimiskovi, to je naaaaadhera:))) Jak ti je? Drzim palecky, at miminko krasne roste a Klarka te moc nezlobi;)) Janiku, kluci strasne vyrostli, Honzik je poradny chlapik, aspon bude Petrika ochranovat:) Vcera jsme byli cely den u kamaradky, Viktorka cele Tatry vzpominala Adu, tak si hezky hraly, prelozeno silene radily, ze nebylo slyset vlastniho slova, ale holky byly v sedmem nebi, hlavne tori, vetsinou se vrstevnici nechteji zapojovat do jejich vylomenin a Ada je o mesic starsi a taky cislo:)) Tak jsme mely hezky den a dnes je zase skarede://, budeme muset byt doma, protoze je Tori nejaka nakrapnuta a v noci kaslala. Na co si jeste vzpomenu, ..., jo, Andi, uzijte si dovcu, kamoska se vratila z Chv. z deste, ale byli na severu. Tri tydny u more, to bude bajo, chtela jsem napsat, ze bych taky jela, ale nejela bych uz nikam, mela jsem jet na jih kamaradce na svatbu, ale Torinka me zachranila a stejne byjsme se tam v davu stratili, maji pozvanych 130 lidi :oo Dee, hned jsem to na fotce poznala, ze jsi zhubla, jsi kocka, drzim palce!!! a uz nic nevim, papaa a jdu na houbovku s plackama:) |
Helča, Alenka a Adámek | 23106 |
Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojky30.8.2006 12:49:40
Ahoj holky, už jsme doma. V Praze bylo nááádherně, báááááječně, prostě pohádka, přijeli jsem opravdu nadšení a přiznám se vůbec se nám domů nechtělo. Počasí nám sice nepřálo, památky jsem žádné neviděla, ale mě to vůbec neva, děcka si to užili a tím pádem i já. Včera jsme byli v Mikilandu, teda holky, bomba ještě v životě jsem neviděla takovou nádheru, hrála jsem automaty ostošet abych Alence vyhrála nějaké lístky a ona si mohla koupit co chtěla.
Hned jak to půjde pojedeme do Prahy znovu:-)))))) Srazík byl báječný jsem moc ráda že jsem vás všechny poznala, i když jsem nestihla se všemi pokecat:-))) Jsem moc ráda že jste srazík zorganizovaly a dostavili se v tak hojném počtu, díky:-)))) Olíííí košile je naše, moc ti děkuji že jsi ji vzala, já zjistila až v metru že ji nemáme, odpoledne jsem se tam vrátila, ale bohužel tam nebyla, tak jsem ráda že se našla, je naše jedna z nejoblíbenějších:-))) Děkuji ti moc:-)))) Holky prosím vás kdo máte fotky ze srazíku pošlete mi je prosím mailem, děkuji. Bohužel jsem neměla foťák, manža ho omylem přibrtal sebou Janíku kluci jsem moc pěkní:-)))) Jinak nevím, nestíhám jen jsem vás v rychlosti přeletěla |
Arni | 19497 |
Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojky30.8.2006 12:37:34
Lauro, http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=4387, teda snad je to dobre:) Skype ti taky nefunguje, co?
|
melisa | 22585 |
Re: Re: Chorvatsko30.8.2006 12:36:16
Jo Andino, Drvenik znám - od tama jsme jezdívali trajektem na Hvar. Jela bych do těch končin hned, ale máme strach jet s Maxíkem tak daleko autem, zejména když jen přejetí slavné D1 se může protáhnout na několik hodin. Před 3 týdny jsme jeli na noc z východního Slovenska do Prahy a Maxík se několikrát za noc vzbudil, takže to bylo tka akorát na doraz, než začal prudit.
Marti, díky za www adresu. Holky, dělali jste už někdo na plavání "dlouhý ponor"? My dnes ano - instruktorka ponoří dítko a jde s ním na šikmo pře celý bazén - ten nás má tak 5 - 6m. Maminky z toho byly všechny v šoku, ale dítka to zpravidla vydržela v pohodě. |
Laura TDV | 16876 |
Re: Re: Re: Re: Ahooooojky30.8.2006 12:28:16
Janíku""klucíí, jsou farjeři!!!!
Prosím!!dejte mi někdo adresu na březňátka. Kleknul nám pc a vše se vymazalo. |
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 | 31128 |
Re: Re: Re: Ahooooojky30.8.2006 12:24:22
A ještě vám sem hodím dvě fotky když už mám chvíli.
|
zuzi,denča (08)+páťa (05) | 30858 |
Re: Re: Ahooooojky30.8.2006 11:08:21
chtela jsem samozrejme napsat janiku!! omlouvam se
|
zuzi,denča (08)+páťa (05) | 30858 |
Re: Ahooooojky30.8.2006 11:07:17
ahoj holky,
janino krasne fotky, kluci uz jsou tak velci :-o andino prejeme krasnou dovolenou, poradne si to tam uzijte!!! tesim se, ze se po navratu uvidime... (tobe i dee gratuluju k ubyvajicim kilcum, ja jsem stale nic neshodila, mam nejakej zakletej metabolismus a nebo to bylo tou vcerejsi vecerni pizzou??) lauro to je teda story! jeste, ze to takhle dopadlo, tvuj manza musi byt pohodar a ze vas nasel, je uzasny! my chodime do lesu, kde se da krosit s golfacema, ale teda nic moc...uz to neberu jako klasicky houbareni, ale vylet do prirody.... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.