Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Gabro | 23787 |
Re: ahoj holky27.6.2006 20:43:07
Andy, s tou šetrnou vakcínou je to nějaké divné?! Kao ji dostala a nikdo ji hlídat nemusel a neměla vůbec žádnou reakci...
|
Andy s klukama | 22326 |
ahoj holky27.6.2006 19:50:29
Gabčo a spol.-vítám Vás z dovolené-já se letos chystám taky na týden do Krkonoš,ale trochu se bojím z toho Artíkova režimu....
Ten jak nemá tu svou postýlku a své 3 hodiny šlofíčku vklidu doma, tak je to s ním večer hodně náročný! Dnes jsme byli u našich od rána a spal v kočárku jen hodinu a asi od 16.00 byl pěkně protivnej a unavenej. Opravdu je to nejlepší s ním být přes poledne doma,nevím jak mi bude spát v cizím prostředí-asi nic moc úspěch nebude.... Jinak s tou AK -jsem i já co zatím neplánuji mimčo ani neberu žádnou AK. Tělísko jsem kdysi měla takové to TÉČKO,měla jsem ho 6 let a bez problémů. Hormonální AK mi ze zdrav.důvodů nevyhovují. Ale já bych ještě chtěla zkusit tu holčičku,ale manžel už neéééé.... A víte co se mi dnes zdálo?Úplně jak živý sen o tom jak jsem byla těhotná a na bříšku se mi protlačovala ručička i s prstíčkama miminka a cestovala po bříšku-opakovaně se mi ručička zjevovala...!!!! FAKT DOST ŽIVÝ SEN!!!! no nic necháme to osudu!! Jdu dát prckovi večeři a uložit ho,dneska to bylo fakt náročný!!! Ráno jdeme na očkování proti spalničkám atd.,večer máme dát preventivně Fenistil. Ptala jsem se na tu šetrnější vakcínu,ale nedoporučují ji kvůli alergiím v rodině,docela jsem byla překvapená,že se při ní musí hlídat půl hodiny dítko v nemocnici(po té šetrné vakcíně),tak zas tak šetrná mi nepřijde.:o((( |
Gabro | 23787 |
Re: Re: Zdravím po prodlouženém víkendu!!!27.6.2006 19:44:25
Ahoj Dášule, Jeanine jsem brala před těhu několik let, ale rozhodně mi po něm MS nevymizela?!!! Je to normální AK jako všechny ostatní (jednosložkové - se stejnou hladinou hormonu v každé tabletce). Problémy jsem s ní neměla. Má mít nízký obsah hromonu a nemá se po ní tolik přibrat a vylepšuje pleť...
|
Dašule + (Ondřej 5/05) | 14796 |
Re: Zdravím po prodlouženém víkendu!!!27.6.2006 19:33:46
Ahoj holky,
mám trochu více času, tak nakukuju a zjišťuju, že se bavíte o mém aktuálním problému. V květnu jsem přestala kojit a s gynekologem jsem se dohodla na HA Jeanine. Prý jí můžu brát pořád a MS časem úplně vymizí, což jsem právě chtěla, jenže omyl..já už dva měsíce permanentně špiním a občas i dost krvácím.V pátek k němu jdu a chci ji změnit na můj předešlý Mercilon, ale nemáte náhodou někdo tutéž zkušenost s touto HA Jeanine????? Jestli to je třeba ty první měsíce normální nebo je na mě slabá? Nabízel mi i tu náplast, ale bojím se toho zadržování vody v těle, jak tu někdo o tom psal..Už takhle jsem po kojení přibrala 3 kg:-( Jinak gratuluju Majence k super zprávám!!!!! Pořádně si to teď s Luckou užijte!!! Ondra stále bere ATB, ale jinak už je celkem v pořádku.Začal se pěkně vztekat a přivede mě do blázince kvůli jeho krkolomným nápadům.Hrůzou mi stávají vlasy na hlavě, když ho vidím, jak se vůbec ničeho nebojí a leze po výškách. Arulko, tobě gratuluju k těhotenství. Obdivuju vás, že jdete do druhého takhle brzo po sobě! Hezký večer D. |
Evís+3 ks | 42663 |
Zdravím po prodlouženém víkendu!!!27.6.2006 13:27:28
Ahoj holky,
tak jsme se včera vrátili z chaty, kde jsme byli na víkend. Zjistila jsem, že je to tam pro Ferdu neuvěřitelně nebezpečný. Toho si člověk nevšimne, dokud nemá batolátko. Musela jsem za Ferdou chodit jak hlídací pes. Docela mě to vyčerpávalo, k tomu to vedro, těhotenský nevolnosti... Jsem docela ráda, že jsme doma. U nás se taky chystá pěknej rambajs. Příští týden se tu koná jako každoročně festival Rock for people. Loni to byl pěknej kravál, takže letos odjíždíme na chatu do tichoučka:-). Kdybychom neměli Ferdíka, tak je mi to jedno, šla bych se možná i mrknout, jak takovej festival vypadá, ale takhle je to na nic:-( Ráno to vypadalo tak přívětivě, sluníčko zalezlý za mrakama, žádný vedro, ale koukám, že už ta mrcha zase pořádně svítí... Za chvilku jdu s Ferdíkem na očkování proti meningokoku, tak doufám, že nebudou žádné reakce. Ferdík už se taky trochu rozpovídal. Říká máma, táta, svítí, kytí, aoj=ahoj, tak, taky a papa (to znamená víc věcí - papat, paci paci, a pápá). No, máme z něj radost, i když jiné děti už mluví asi víc, že? To papa (jako papat) říká nejvíc. Okamžitě jak zmerčí jídlo, už slyším papa a sápe se po jídle. Je jak otesánek! A to ještě asi před dvěma týdny nechtěl skoro vůbec jíst. Gabčo, vítám tě z dovolené. Jak bylo? |
ivaxx | 44192 |
AK27.6.2006 13:24:55
Holky, mám dotaz ohldeně AK. Koukám, že jsem asi jediná, která momentálně nechce být těhotná a nic nebere, což je následek toho, že se u nás střídají dva gynekologové a každý má opačný názor. Mám poměrně ošklivé křečové žíly, kojím a před těhotenstvím jsem měla ne zcela v pořádku jaterní a slinivkové testy. Doktorka tvrdí, že to nevadí a něco by mi napsala, doktor, že to vadí a má to řešit manžel. Tělísko nechci. Nemáte někdo podobné problémy? Já zatím MS nemám, ale vím, že kojení AK není.
|
Vínečko | 13944 |
Re: Gabro27.6.2006 11:13:13
Majenko, gratulujeme.
Lili, já beru Mycrogynon a MS vymizela:-) |
Lili + 5 :-)) | 28559 |
Majenko27.6.2006 9:03:34
to jsou super zprávy :-))) !!!!!
Gabčo - no o té náplasti vážně uvažuji... Gabro - jak jsem ten dotaz ohledně ak odeslala, tak mi docvaklo, že pokud kojíš, tak nic jiného to nejspíš nebude :-) belll - s tím okoukáváním věcí, je to geniální věc, věřím tomu, že to oceníš:-) Ale má to nevýhodu-okoukávají nejen pozitivní věci :-) ale zase mi to ušetřilo učení na nočník u Deniska a Erika, taky jezení u stolu a ležení v postýlce. Nejlepší - když řeknu " Kdo chce pití??" tak Erik zakřičí "já!" :-))) No nic, jdu ven než začne pařák |
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
Re: Re: Re: Majenko,27.6.2006 7:03:12
Majenko to jsou moc skvělé zprávy gratuluji.Je to super.
Jinak Vojta také nemluví má svoji maďarštinu a umí pár slov,tata,papat,bubak,bak,baba a deda.Tím to hasne. ALe když tu byla známa s holčičkou bylo to lepší NAUČIL SE PÍT SÁM. Takže si myslím že mezi dětma se taky okouká a bude učit. |
Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
Re: Re: Majenko,26.6.2006 21:54:48
Majenko, MOC gratuluju k obojímu. Je to PRIMA!!!! Jestli Tě to uklidní, tak naše Kačka nemluví skoro vůbec - leda tak máma, táta a ham a ňam :-) ale Madla byla naprosto stejná... :-)
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.