Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Majenka s Luckou 03/05 | 19808 |
Re: Majenko,26.6.2006 21:49:42
Holky díky, já mám fakt dneska svůj šťastnej den :-)
Ivaxx - studuju ČZU Provozně-ekonomickou fakultu. Už pátý rok. Ještě jeden semestr a končím. Uf. |
Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
Majenko,26.6.2006 21:16:16
GRATULUJI!!!! Uplne mi prebehla husi kuze, kdyz jsem to cetla. Takovych zbytecnych nervu a slzicek! Ale hlavne, ze je to za vami.:o)) Hura! A k diplomce tez gratuluji.:o)
|
ivaxx | 44192 |
Gratuluju,26.6.2006 21:04:56
Majenko gratuluju k diagnoze i k diplomce. Takova zprava potesi, i kdyz se jenom cte. Co studujes?
|
Majenka s Luckou 03/05 | 19808 |
Ahoj :-)26.6.2006 20:49:22
Ahoj holky,
tak jsem se tu dlouho neobjevila. Měla jsem hodně lítání. Dodělávala jsem školu. Poslední zkoušku jsem udělala v pátek a mimo to jsem smolila diplomku. Dneska jsem byla v Praze a musím se vám pochlubit s dobrými zprávami. Byla jsem ve Střešovicích (kde se teď léčím) a pan profesor mě potvrdil, že se u mě nejedná u tu biliární cirhozu (jak mě jasně řekli na Bulovce a v Karlových Varech), ale o těhotenskou toxikózu, která mi takhle vysoko vyhnala ty jaterní testy. Zřejmě se to stalo proto, že mě dlouho nechali s tím vysokým tlakem (rodila jsem pro preeklampsii). Ty hodnoty jsou ještě pořád lehce zvýšené, ale pořád to klesá, i od března, když jsem tam byla naposled to kleslo. Normálně jsem se tam rozbrečela. Prožila jsem šok, když mi sdělili diagnózu, pak jsem se 3/4 roku trápila, co bude se mnou a s Lucinkou.... prostě je to pro mě zázrak. Povolil mě cvičení, řekl že mi to jen prospěje (mám nadváhu), nemusím držet nemastnou dietu a povolil mi i další těhotenství , které si pochopitelně pohlídají. Akorát mi řekl, že bych měla počkat ještě tak rok, až se to úplně srovná. No prostě já mám dneska prosluněnej , báječnej, krásnej den....:-))) No a pak jsem byla ve škole pro zápočet na diplomku, takže ode dneška mám prááázdniny a můžu se věnovat jenom Lucce a sobě:-) Luxus. V neděli odjíždíme na dovolenou na Šumavu. Moc se těším. Jedu s mámou , Luckou a neteří od bráchy (7 let). Jedeme sem: http://www.afreetime.com/leto06/cert.asp Sem na to moc zvědavá. Zítra začnu Lucce dělat kostým na maškarní. Půjde za Karkulku:-) Ještě musím vymyslet něco pro neteř. Jinak Lucka je čím dál tím čilejší a taky vzteklejší:-)) Včera byla na balkoně, odešla jsem jenom pro pití a ona si přistavila plastovou židli k tomu sklu a vylezla na ní....myslela jsem, že mě odvezou. Nemůžu jí nechat chvíli samotnou. Jenom mě mrzí, že málo mluví. Umí hodně slov, rozumí všemu, dává si to do souvislostí, ale neopakuje....Ale myslím, že až teď bude mezi dětmi, tak se rozmluví. Jdu vás dočíst, ať vím, co je nového. |
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
Lili26.6.2006 19:09:41
Lili,
AK: mam uz mesic naplast EVRE vice na www.mojeantikoncepce.cz a mohu rict, ze mi sedi, chut mi nebere a jednou tydne si ji vymenit nezapominam :) |
Gabro | 23787 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fasolo26.6.2006 17:28:17
Lili, stále beru Cerazette (pro kojící).
Ivaxx, myslím drogérii :-). To je mámy druhý krámek... |
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fasolo26.6.2006 16:27:54
HOlky já si mrchy taky moc neužila apo druhém porodu mám v plánu tělísko s hormonáma takže budu taky bez mrchy jen doufám žese to tělísko ujme ať nevyhodím najednou 5500 a ono mi to nebude sedět:-)
No ještě uvažiji o práškách to je přeci šetrnější tak uvidíme Vojta spí jen odkrytý i zimě takže ho musím dost na spaní oblékat teď spí jen v triku a zase se potí pak zchladne a je nemocný, já vlastně peřinu ani nepotřebuji :-) |
Lili + 5 :-)) | 28559 |
Gabro26.6.2006 16:27:41
jakou bereš AK???
Pár měsíců se o nějaké hormonáloní rozhoduji. Potřebuji nějakou po které nejsou depky a pokud by náhodou byl vedlejší účinnek vymzení ms, tak budu jen ráda :-) |
ivaxx | 44192 |
Re: Re: Re: Re: Re: Fasolo26.6.2006 16:05:57
Gabro - Já AK neberu žádnou, s Hynkem jsem MS neměla 15 měsíců, tak uvidíme. Jasně, že znám ten krámek. Jen nevím, zda myslíš trafiku nebo drogerii. Jsou tam dva.
|
Gabro | 23787 |
Re: Re: Re: Re: Re: Fasolo26.6.2006 15:42:35
Arulko, mě doktor říkal, že je to tím, že beru AK...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.