| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 46155  [Dalších 46085 >>]
Fasola 24539

Re: Ryma

26.6.2006 13:57:52
Lili přesně tak :-) po dvou letech klidu jsou měsíčky zpět a já je dost vítám a jdem s manžou na to! :-)))))))))))))))))
Gabro děkujem za přání :-)
Katy kojím už "jen" 3-4 denně, vlastně nočně:-) Večer, v noci a ráno, před měsícem jsem vyřadila 1denní kojení po poledním spinkání, ale mléka mám furt hodně, sem tam i dokojím prcka kamarádce.

potničky byly jen než jsem pochopila že Aďa nesnese teplo - takže ji hodně hodně málo oblékám. Byly to takové malé "zrníčka" - růžové pupínky, a enatírali jsme ničím. Pomohlo větrat a oblékat méně.

holky také máte doma takového "zimomila"? V noci ji nepřikrývám, spí v bodýčku s kr. rukávem, v zimě jsem směla použít teňoučkou deku. Byla jsem z toho nervozní (jsem někdy i doteď) že se mi nachladí, ale rýmu dostala právě když jsem jí dala vrstvu navíc, takže asi to bude pravda že je nutno oblékat méně.
Teď druhý týden líta doma nahatá a ještě zapojujem vanu na zchlazení.
Lili + 5 :-)) 28559

Arulko

26.6.2006 12:22:25
nerada bych mluvila za Fasolu, myslím, že je ráda, že "to" dostala, páč se může začít snažit :-))

Tada, pokud to tak není, tak se omlouvám..ale mám dojem, že jsem tu na diskusi něco takového zachytila.
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Ryma

26.6.2006 12:11:03
Fasolo, ja myslela, ze planujes mimi?
ivaxx 44192

Ryma

26.6.2006 11:36:03
My na rymu take pouzivame morskou vodu, vincentku a moc se mi u deti, hlavne na noc osvedcil Eucasol ve spreji od JUSTU (Svycari). Nastrikam jim to vecer na pyzamko a krasne to uvolnuje nos az do rana (samozrejme ne ty prvni dny, kdy malou musim odsavat i v noci, ale tak od druheho, tretiho dne ano). Lze sehnat jen pres dealery, ja ho mam vzdy od maminka kamarada z Kladna.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331

Re: Re: Re: Re: Re: Bell

26.6.2006 11:34:04
Tak podle toho, co tu pisete, to asi potnicky jsou - namazala jsem jí to zinkovou mastičkou od Nivei, co používám pod plenky a je to o hodně lepší. Chudinka malá. Trošku se ale stejně bojím, že je to ekzém - má to i v loketních jamkách a zjevně jí to hodně svědí. Ach jo, chudinka malá.

Teď jsem si teprve přečetla o Adriance - chudinka :-(((.
Gabro 23787

Re: Re: Re: Re: Bell

26.6.2006 11:31:47
Adrianka má dnes svátek!!! Tak jí přejeme, ať je brzy zdravá a stále taková šikulka!!!

Potničky občas míváme. Ale zmizí brzy samy. Ničím je nepotírám (měly by větrat). Někdo mi kdysy říkal, že se vysušují lihem??? Abych nekecala...

Jsou to spíš takové drobné flíčky. Někdy menší, jindy větší. Nejsou vystouplé.

Jinak dnes jsem Karolínce koupila v Plusu "stanové městečko". Jsou to takové dva stany (jeden kulatý, druhý jako indiánský stan) propojené tunelem. Tak se těším, až jí to vybalíme u tchýně na zahradě a bude si v tom hrát. Od včera tam má nové pískoviště a je nadšená :-).
Máca 22402

Re: Re: Re: Bell

26.6.2006 11:25:40
marti, šíma měl něco podobnýho potničkám asi před měsícem,měl to hlavně na obličejíku a malinko v tříslech, byly to napřed takový bílý pupínky a pak se mu z toho udělaly takový červený flíčky kulatý na tom obličeji...šla jsem s ním k doktorce, ta mu napsala nějakou vitamínovou mastičku, ale v lékárně mi řekli, že už se asi dva roky nevyrábí, tak mi tam namíchali něco s podobným složením a fakt asi do týden to zmizelo.....tak držím palce, ať to kačence taky brzo zmizí...

fasolo, to je mi líto, že je na tom aďa takhle, ale podle mně to bude od těch zoubků...tím spíš, jestli jí roste víc najednou, tak to asi bude tím...a do toho to vedro, to nedodá nikomu, ani nám dospělým, natož těm našim broučkům malým....
.Dája. 20994

Potnicky

26.6.2006 11:24:20
Ahoj, resim stejny problem jako Martina, jak vypadaji potnicky? Lucka ma uz skoro tyden vyrazku, na zadech a trochu na hrudniku, vypada to jako akne, nektere pupinky jsou skoro neviditelne, jen na omak citit, jine jsou velke a cervene. Dost se to meni, ty velke se ztraci, jinde objevuji. Jinak celkove mi nepripadne, ze by mela kuzi na zadech suchou, takze si myslim, ze ekzem to neni. Z jidla ma stale totez, jen pred 10 dny mela 2 jahody...myslela jsem, ze kdyby to bylo po nich, ze by se to ztratilo do par dnu...
Martina+Madlenka+Kačenka 1331

Re: Re: Bell

26.6.2006 10:54:18
Ahoj holky, Kačce se udělala vyrážka, mám pocit, že to jsou potničky - můžete mi prosím někdo napsat, jak přesně vypadají a co Vám na ně pomohlo? Díky moc...
Katy (Michaela,Valentina) 20406

Re: Bell

26.6.2006 10:39:13
Fasolo, tak to je mi se zoubky líto, ať to přebolí. Kolikrát denně ještě kojíš? Já jsem to teď stáhla na ráno a večer. To tělo si to tak dokonale reguluje, že mám MM jenom přesně na ty 2 dávky. Když dám mimo program, tak se pak nedostává :-( Když jsem kojila 3-4 x, byl dostatek kdykoli.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 46155  [Dalších 46085 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.