Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
krupice. | 33843 |
Re: .17.9.2008 18:34:06
Ahoj,
tak Sauny hurá se školkou! Nám už to taky šíleně chybí. Danda je nezkrotitelná, jak je celej den doma. Dneska jsme akorát zajely na nákupy, chtěla jsem jí koupit nějakou "podzimní" bundu a čepici, ale vůbec nechápu, v čem se letos na podzim chodí. Nikde žádný lehký bundy, jenom rovnou zimní. To samý s čepicema. A to už se poohlížím tak 14 dní. Holt musí ještě vydržet v tý starý malý a pak dám rovnou zimní. Tak jsme aspoň koupily tepláky, svetr a ponožky. Ovšem zkoušení kalhot v kabince mě opět stálo několik let života. Já už fakt nevím, jak na ní. Soji, tfuj, ať už jsou nemoci pryč! A Barča je pěkná dlouhánka, to je snad nejdelší srpňátko tady. |
Soji/Báří19.8.05/Bastí18.11.07 | 37725 |
Re: .17.9.2008 18:11:46
Ahojky všem!!!!
Nějak mi chybí čas! Barča zdárně navštěvuje školku-maminko,já ještě nechci domu! Ovšem zdárně se zvrhlo v nezdárně-máme chycené průdušky,takže žádná školka. A vůbec na nás padla doba nemocí. Bastik má pro změnu druhou angínu. Obě dítka nudlí a chrchlí. Ale snad už to je na ústupu. Barča mi najednou šílen vyrostla. Jsou jí krátk tepláky a kalhoty. Tak jsem ji přeměřila a máme 106cm! DIB-bylas moc krááásnáá nevěsta!!!!! Moc moc gratuluju!!! |
18.11Sauni13 | 24930 |
Re: .17.9.2008 13:33:39
Jo Jani,je to prima,že už nepláče(ty čtyři dny se to ale dalo vydržet)...
Doufám že Martínka laryngitida neskolí úplně,když má to očkování....snad všechny děti co znám soplí a pokašlávají :-( Ty jo-už je to téměř rok co jsme byli v Baldovci na víkend....a tak bylo krásně sluníčkově...U nás je to jak na dušičky. |
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) | 33354 |
Re: .17.9.2008 9:58:40
Sauny, tak se to zlomilo, jupiiiiiii, gratuluji Stepankovi k uspesnemu skolkovani...
... Martin je doma, v noc jsme meli "vetraci" - desne chroptel a kokrhal, ale ted krome rymy a sem-tam odkaslani mu nic nejni, tak nevim, co to bylo. Ted tady chodi mezi obyvakem a pokojickem a vykrikuje: UZ SE ZENIM, UZ SE ZENIM (rozumej: uz se zenu )... |
18.11Sauni13 | 24930 |
Re: .17.9.2008 9:18:32
Koukám holky,že se Vám s tou dovolenou moc nedaří :-( Něco ti naši chlapi mají hodně podobného :-(((
Hani-uvidíš,třeba budete nakonec spokojení a bude to délka pobytu s malým dítětem tak akorát -lepší než kdyby jste od pátého dne mysleli na to,že kdy už pojedete domů!!! Však poreferuješ... A tak na Tebe myslím s tou prací-být s manželem 24 hodin dnes a denně je na budku.... Elli-ty břišní tance-tak to jsi vážně dobrá -jednak bych to nedokázala a navíc mám takovou povahu,že bych stráááášně trémovala,byla rudá až za ušima a ještě bych to nervama ostatním kazila!!! Nemáš nějakou fotečku??? Nevděčník malý mi dnes ani nedal pusu -a doma tvrí že do školky rozhodně nejde a tam ze sebe strá oblečení a letí do třídy....SLáva! |
krupice. | 33843 |
Re: .16.9.2008 15:20:48
Šárko, tak nějak. A padá na mě depka... Jdu se mrknout na inzeráty na práci, nebo zešílím.
|
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
Re: .16.9.2008 15:13:55
Hani, ch jo, tobě se na tu dovču vůbec nechce, že? A je úpně jedno, kam vlastně a na jak dlouho jedete, že? :-(
|
krupice. | 33843 |
Re: .16.9.2008 15:01:39
Včera mi došly detaily kolem dovčy. Takže jsem docela naštvaná, protože to mělo být 8 dní, 7 nocí...Letí se v sobotu večer, přiletíme někdy kolem půlnoci - to je tedy ehm ten první den, asi půl hodiny po příletu na letiště. Za týden nás v sobotu vyhodí z pokoje už v 10 ráno a tedy 7. den strávíme bezprizorně. A ten 8. den? EHm, to je 20 minut po půlnoci, které strávíme na letišti před odletem domů. Takže prakticky 6 celých dní na Krétě a to ještě ten první den budeme dospávat to, že se ubytujeme až někdy k ránu. Jsem naštvaná už teď.
|
Elli a Sabinka 19.8.05 | 28201 |
Re: .16.9.2008 15:00:04
Šárko, prý kdyby mohl to letadlo řídit, tak by třeba i letěl, jinak ne, prý nechce svůj život svěřovat do cizích rukou Taky mu jde o to, že on jízdu miluje, tak to si na dovče autem užije, já naopak toho ježdění během roku mám dost a pak ještě dovča.. ale počasí nás překvapilo, tak je po dovče :-(
|
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
Re: .16.9.2008 14:26:53
Elli, SB se bojí lítat?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.