| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 128269  [Dalších 128089 >>]
Ocicko 32104

Re: haháááá

15.9.2008 16:01:33
Hani jj chodim na 1tydny v mesici od 7 do 13 hodin - dnes jsem byla poprve a supeeeeeeeeeeeeeeeeeerR^R^R^
dib (matěj 21.8.05) 34252

.

15.9.2008 13:30:04
super, super, super den.
šli jsme dneska do školky, jenom podepsat papír, maty je furt děsně nachcípaný, takže jsme se poprvé dostali tváří v tvář matýskové budoucnosti.
paráda!! myslím, že nic eště lepšího si ani neumím představit!
paní učitelka vyloženě sympatická, nechtěla asi matýska zbytečně nějak stresovat, tak na něho ani nepromluvila. dětí jako smetí, všichni ve věku tak čtyř až pěti let, takže nehrozí žádný program orientovaný na nešikovné malůšata. ale to asi vytahuju zbytečně, nemusím se bát, co paní učitelka asi vymyslí. kdy jsme tam byli my - v půl jedenácté, děti svorně seděly, bylo zakázáno mluvit, poposedávat, natož tak chodit (nedejbože si někde hrát!) a čučaly na roztomilou podnětnou disneyovskou pohádku. vypadaly všecky, že je to strašně baví.

tak teĎ teda fakt nevím, jestli sháním někoho na odpolední hlídání. teď teda vážně nevím co.
krupice. 33843

14.9.2008 22:12:39
Ahooj,

téda, tady jsou samý úrazy, nemoci....Mapi, 3 zuby, to si Kuba dal, ještě štěstí, že narostou nový.

A já jsem přijela z chalupy úplně hotová. Už tam jsem jela nevyspalá, že jsem v sobotu po poledni padla a spala. Pak jsem se vrhla na zahrádku s kosou, neboť plevel a tráva už dosahovala takové velikosti, že ani jedna z našich sekaček na to nestačila. Pak jsem pokračovala pletím...dneska jsem vzala sekačkou další lány zahrady kolem, abysme vůbec mohli posbírat milion shnilých jablek a pak jsem šla zase plít, až jsem úplně odpadla. MOhla bych tam být měsíc vkuse a pořád bych měla co likvidovat. No holt na to s Danem nemáme stejný názor. Ten zůstal doma, protože tam "nemá co dělat". Danielka vnoci kašle - přijela s kašlem už na chalupu, ale samozřejmě jsem dostala vynadáno, že to jsou ty naše chalupy...tedy že nezodpovědná matka vzala dítě na chalupu, aby se tam nastydlo.
S tou naší dovolenou je to tak, že ani není co závidět. Radši bych strávila týden na chalupě s někým, komu na nás záleží a chce s námi strávit čas, než jet za sluncem a čekat na první komplikace a slyšet "vidíš, já jsem ti to říkal". Na klasický dovče jsem fakt byla za posledních 11 let pouze 1x. Neměli jsme ani svatební cestu, ale nechci si stěžovat.

Jé Oči, co tak najednou do práce?
Janes+Ondra08/05+Matěj 10/07 25813

14.9.2008 20:31:28
Ahojky,
Pettiku - vydržaj, výsledek bude stát za to.

Ratunko - všecko nej, nej, nej.

Jinak u nás Mates furt hicuje a už i soplí a Ondra celej víkend průjmoval o 106. Tak uvidíme.
dib (matěj 21.8.05) 34252

haháááá

14.9.2008 15:43:30
svátková neděléééé!!

fšecko nejlepší k svátku, ratunko!!
ať tě život blaží, vavoch aj děti opečovávají, hýčkají, milují a zbožňují, starosti netrápí a lidi neserou, ať se ti dobře sní a ještě líp sny plní!!

Ocicko 32104

Re: nestíhám...

14.9.2008 10:23:03
adovoleny zavidim u nas spatny ;((;(( ja mela ortezu na noze 3 tydny a ted mam domaci rehabko - plavani a kolo.... coz to nestiham a koleno stejne zlobi nejak desne boli :( a preskakujeRvRv
Ocicko 32104

14.9.2008 10:21:01
ahoj holky po dlouhe dobe....

vidim ze tady se taky marodi - u nas madsodili oba ;(( a ted ja bojuju s rymou a kaslem....

a taky makate - ja nastupuju v pondeli na castecnej tak drzte palecky ( ted to bude takova zkouska)

Holky nevite co je s Prvci?? ja ji psala o prazdninach sms a vubec se neozyva
mapina+3 kluci(01,05,11) 29057

14.9.2008 9:33:21
Ahojky, ani já jaksi nestíhám, i když chodím jen na poloviční úvazek, je to všechno nějké ve fofru. NAvíc Kuba tento týden měl nějakou střevní chřipajnu, tak byl doma s babičkou. Dnes jsme se těšila na výlet do Třeboně(kam manža veze mamku do lázní), ale bohužel- včera večer Kuba blbě přelejzal křesla, ztratil rovnováhu a bouchnul hlavou o stůl- vyrazuil si 3 zuby(naštěstí ty, co se mu hejbaly, nové vydržely), takže jsme v půl 8. večer vyrazili do Motola, naštěstí všechno v pohodě, jen pusu má jak indián, nateklou, bezzubej a nemůže moc jíst.
TAk se ti zatím mějte, já se zase někdy ozvu :-)
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104

nestíhám...

14.9.2008 9:09:54
...ani dočítat, všechny Vás moc zdravím.
Koukám, řešíte kam na dovču. Já moře moc nemusím - mám alergii na sluníčko a tam přímo trpím. Ale příští léto asi taky vyrazíme.

Měla jsem dneska příšernou noc, Elí zvracela, sice jen trošku, ale ne najednou, ale na třikrát. Takže mám teď plný balkon prostěradel a pyžam...Teď už je jí dobře. Včera snědla nějaké houby, tak jí to asi nesedlo...

Jinak máme ve školce po problému s počůráváním. Eliška (šikulka moje) už se na záchod vyškrábe a týden už je bez nehody. Největší zásluhu má na tom Martínek - ukázal jí to, jak se tam leze.

V úterý jdem s Martínkem na alergologii - má dostat vakcínu. Jsem zvědavá, jak se Mudra bude tvářit, až jí řeknu, že to vypadá, že je alergickej už i na jablka, nektarinky, mrkev, papriku, oříšky....no hrůza - čím je starší, tím je to horší.
Jane + Viktorie 26.8. 38000

Re: Zdárek

13.9.2008 23:38:08
Hani, pokud si troufnete na výlety z Danielkou, ať už místní dopravou či pronajatým autem, pak je to OK (což jste asi zvyklí z cestování do Rumunska). U nás to nepřicházelo v úvahu, proto taky při rozhodování jsem z toho vycházela a i proto zvolila Egypt.

Do Sharmu se chystáme další rok, jak a jestli zbydou peníze, letos jsem ho zavrhla kvůli přistupu do vody - a vyplatilo se to, Vik na písek odmítala vstoupit, do vody jsem jí nosila na ruce a ve vodě beze mě nebyla ani sekundu, Reného ignorovala naprosto. Pokud bychom byli v Sharmu, tak se do moře nedostanu vůbec, přístup je většinou kamenitý či srázovitější, na Vik bych místo 3 dnů z 8 byla naštvaná neustále a asi bych odtamtuď nevyvázla bez šrámů.

Uff, další den vrtání za námi, Petinko, nezávidím ;(( My děláme teĎ takové finišovací práce, jako to pověsit tam, to přesunout sem, ale ty 2 dny utečou jak voda a většinou máme nejvíc na práci v 8 večer, kdy je Vik unavený, protivný a nudící se mimozenšťan z jiné planety ...
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 128269  [Dalších 128089 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.