| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 128269  [Dalších 128079 >>]
Petinka24, Tomík02/Vojtíšek05 22725

Zdárek

13.9.2008 21:39:21
Ahojte,
hned na úvod, Dib, vypadala jsi úúúúúúúúžasně, bych tě ani nepoznala.Nádhera...

My jsme byli na maltě...teda, ještě jsme :-(( Už je to dobrý, po vyměněné elektřině v celém bytě máme nové okna....pak oškrábaný a vymalovaný opět celý byt... a momentálně jsme ve fázi, že čekáme na obklady v koupelně, Wcku a chodby...v tomhle nastává problém, musíme počkat až bude chodba, protože v ložnici máme všechno z chodby, blééééééééééé, tak spíme v obaváku pod spacáky, protože jsme inteligentně zastlali a zabalili postele, uáááá. Ale jednou bude konec, doufám...
Janes, klobouk dolů,nechápu jak jste u toho ještě zplodili syna :-O Já jsem ráda, že dopadnu do postele a to na to máme firmu, fakt nechápu ;)
A chodíme se koupat po kamarádech, jak socky...jak potupné :-(

No nic, všem co jim začal školní rok s prťaty, přeji hodně zdaru, pracujícím taktéž..
A těm co fičí na dovču, TĚŽCE ZÁVIDÍM ~j~
dib (matěj 21.8.05) 34252

Re: ...

13.9.2008 20:40:04
nocí, ne dní..
ačkoliv.. ráda bych pár dní prospala :-)

13.9.2008 20:39:19
ano, šárka to řekla přesně :-) já tu buším hlavou do stolu a říkám si, že takovýmto stresem bych takya ráda pár dní nespala :-D
nic ve zlém, samozřejmě vám to přeju.
a sobě bych přála ten říjnový víkend v anglii, co máme plánovaný jako narozeninovo svatební cestu. jak to odhaduju, v listopadu zkonstatujem, že nám to "jaksi" NEVYŠLO :-D
Šárka, Anička 30.8.05 39525

13.9.2008 11:30:36
Hani, to jsou stresy s dovčou, že? :-D Já takové starosti miluju! Prostě řešit, kam jedu na dovču, kde je jaké moře a okolí, to je balzám na duši :-) My zvolíme určo ten Egypt a pěkně si zašnorchlujeme. Lokalitu ale máme vybranou úplně jinačí než doporučila Jane, my pofičíme do Sharm El Sheikh, tam se právě šnorchluje jnda radost :-)Nakonec jsme kápli na známou ve Fischeru, která nám doporučí i hotel a tak. Jenom mě "dere", že se v listopadu už lítá jenom z Prahy... Ani Brno, ani Ostrava, prostě Morava si může tak akorát vy.rat oko... No, věřím, že moje starosti by většina z vás chtěla mít, že.......

krupice. 33843

13.9.2008 0:23:15
Jane, jenže to je právě to, že v Řecku, Španělsku nebo Chorvatsku můžeš vidět i něco víc kromě hotelovýho resortu a moře. Kdežto v tom Egyptě přejdeš hranici resortu a bude jenom poušť. Alespoň podle toho, co jsem slyšela (a jak jsem řekla, v roce 96-97 jsem tam pracovala). Leda že bych jela na poznávací zájezd. Prostě tohle dilema jsme řešili. Jestli raději lepší hotel s lepšíma službama a strávit týden na lehátku u bazénu a na pláži, nebo tu Krétu, kde nebudou hotelový služby až takový, ale můžeme udělat i nějaké výlety za památkami a pod. Už je to jedno, je rozhodnuto. Příští sobotu letíme na Krétu.
No a zítra asi pojedeme na chalupu opět samy s Danielkou;((. Náš táta tam "nemá co dělat", raději bude trčet v bytě s TV a PC. Další komentáře nemám, jdu spát.
Jane + Viktorie 26.8. 38000

12.9.2008 23:40:45
Hani, mě došlo, že jsi chtěla Krétu, až někdy v 8 večer ~k~ Ale jeden postřeh: za stejnou cenu zájedu, jako bych dala za průměrný 2-3 hvězdičkový hotel v Chorvatsku, Španělsku, Krétě, Řecku atd. se snídaní na týden, můžu mít luxusní 5 hvězdičkový resort se 3 bazény, all inclusive, nádherným mořem na 10 dní v Egyptě (Rudé je prostě pro mě nej a Středozemní na něj nemá). Komu nevadí nátura místních obyvatel, tak už jezdí jen do Egypta.

Dovrtala jsem police v potravince, už máme i panel na myčku, ale zas chybí ty nešťastné dveře na horní skříňku - my tu kuchyň snad nikdy nebudeme mít hotovou ;((
krupice. 33843

12.9.2008 17:34:12
Ahooj,

teda Jane díky za vyčerpávající informace. I když to bude spíš pro Šárku. My jsme už dneska dopoledne zaplatili zájezd na Krétu. Hledala jsem na "invia.cz", mají zájezdy ze všech možných cestovek a prý nejlevnější a zrovna ten náš je přes Firo tour. A recenze jsem četla např. na "nettravel.cz" nebo "invia.cz". A jsem ráda, že to mám konečně po 3 dnech vybraný. Vnoci jsem vůbec nespala, neustále se mi honily hlavou zájezdy a pak se mi do toho ještě honilo hlavou, co budu dělat, když náhodou Danda onemocní. Jakože celý rok není nemocná a před školkou jí začal téct nos...Ráno jsem odvedla Dandu a opět zasedla k netu, abych vyplnila objednávku. Prý rezervováno do 9 hodin, ale ještě to s cestovkou umluvili do 11ti hod. Tak jsem budila Dana, aby mi pomohl vytisknout tu objednávku - máme teprve od minulýho týdne tiskárnu a ještě nejde zapojit k mýmu PC, protože nám nefunguje mechanika na CD a tiskárna nejde instalovat. Takže jsem zapnula jeho notebook, přeposlal jsem mu objednávku, pak jsem čekala, až přijde z oné místnosti, kde je schopen trávit celé ráno....a jak tam tak seděl, tak nám vypli elektřinu, takže všechno v p....i. Čekala jsem do půl 11, pak jsem to rychle vytiskli, naskenovali, zaplatili přes net dovču a přesně v 11 jsem jim volala, že to tam mají, UF~j~. Tak snad to vyjde, protože se nechci dívat celý týden na Danův kyselý ksich, že "mi to říkal" a měli jsme jet jinam blabla.

Šári, teda píuč máte R^. Tak ať to Andulku do pondělka přejde. Já si taky píučitelky chválím, i když ještě žádná zátěžová situace nebyla. Danda ráno s úsměvem utíká od dveří a piští "dobydén" a odpoledne když přijdu vzorně sedí u stolečku a vymalovává tulipán:-D. Zato doma pak dává zabrat.
Jane + Viktorie 26.8. 38000

12.9.2008 16:52:40
Dib, svatba se ti povedla ;) čcočka byla tento týden ve školce také. Stony, balíček došel R^, ještě jednou díky strašně moc.

Nám přijeli z Ikei vyměnit tu spadlou kuchyň, tyjo takový bordel jsem si fakt nepředstavovala, že může být v Ikee - spletli rozměry skříněk, barvu dvířek, jedny neposlaly ... přijeli v 10:26 a odjeli před chvílí. Musela jsem vyzvednout Vik ze školky, René byl doma se řemeslníky a pak letět do práce, kde to dneska všechno jak naschvál hořelo;((

Hani, recenze, fota a užitečné informace v diskuzích o Egyptě jsou zde:
http://egypt.orbion.cz/hotely/

Já doporučuji Hurgadu, i když je to "špinavé" město, pořád se aspoň může člověk podívat někam mimo hotel. Co jsme byli v červenci v Tabě, tak tam mimo hotelu široko daleko nic a na výlet do Izraele se nám s Vik nechtělo. Pokud chcete více klídku, jeďte dolů do Marsa Alam nebo do Makadi Bay. Co se týká zájezdů, tak my byli podruhé s Firo tour a jak jsem projížděla zájezdy na internetu, nakonec u nich to bylo opravdu nejlevnější, na last minute. Jinak zájezdy v září, říjnu a listopadu určitě už nebudou tak levné jako v létě na last minute, protože přeci jen se teď létá více, jak tam nejsou 40C vedra (mě tedy nevadilo, naopak mi byla v okoji při 25 zima :-)) Co mohu doporučit, pod 4 hvězdy nekoukejte. V Hurgadě jsme byli v Hostmark (Firo nemá v nabídce, ale Čedok ano), byl super. Hodně dobrý je Dana beach nebo Alibaba Aquapark a hotely, co jsou v té oblasti. Čím blíže Hurgady, tím špinavější moře. Doporučuji se podívat na Orbionu na mapu a pročíst recenze. V Tabě bych si vybrala Marriot, Sofitel,Radisson nebo Hyatt, přesunuli nás z Holiday Inn do Sonesty a tam bych už nejela, i když měla prý 5*.

12.9.2008 14:27:13
haha.
teda spíš vůbec ne haha.. (na tchýni jako..)

jinak dik :-)
Šárka, Anička 30.8.05 39525

12.9.2008 14:10:00
Dib, píuč jsou to jediné, co mě teď uklidňuje. Jsou naprosto skvělé. Pokaděnou Andulku dokonce umyly, zadek namazaly a oblečení mi vrátili vyprané... To si např. u tchýně můžu nechat jenom zdát....
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 128269  [Dalších 128079 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.