Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Petinka24, Tomík02/Vojtíšek05 | 22725 |
Zdárek13.9.2008 21:39:21
Ahojte,
hned na úvod, Dib, vypadala jsi úúúúúúúúžasně, bych tě ani nepoznala.Nádhera... My jsme byli na maltě...teda, ještě jsme :-(( Už je to dobrý, po vyměněné elektřině v celém bytě máme nové okna....pak oškrábaný a vymalovaný opět celý byt... a momentálně jsme ve fázi, že čekáme na obklady v koupelně, Wcku a chodby...v tomhle nastává problém, musíme počkat až bude chodba, protože v ložnici máme všechno z chodby, blééééééééééé, tak spíme v obaváku pod spacáky, protože jsme inteligentně zastlali a zabalili postele, uáááá. Ale jednou bude konec, doufám... Janes, klobouk dolů,nechápu jak jste u toho ještě zplodili syna :-O Já jsem ráda, že dopadnu do postele a to na to máme firmu, fakt nechápu A chodíme se koupat po kamarádech, jak socky...jak potupné :-( No nic, všem co jim začal školní rok s prťaty, přeji hodně zdaru, pracujícím taktéž.. A těm co fičí na dovču, TĚŽCE ZÁVIDÍM |
dib (matěj 21.8.05) | 34252 |
Re: ...13.9.2008 20:40:04
nocí, ne dní..
ačkoliv.. ráda bych pár dní prospala |
Re: ...13.9.2008 20:39:19
ano, šárka to řekla přesně já tu buším hlavou do stolu a říkám si, že takovýmto stresem bych takya ráda pár dní nespala
nic ve zlém, samozřejmě vám to přeju. a sobě bych přála ten říjnový víkend v anglii, co máme plánovaný jako narozeninovo svatební cestu. jak to odhaduju, v listopadu zkonstatujem, že nám to "jaksi" NEVYŠLO |
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
Re: ...13.9.2008 11:30:36
Hani, to jsou stresy s dovčou, že? Já takové starosti miluju! Prostě řešit, kam jedu na dovču, kde je jaké moře a okolí, to je balzám na duši My zvolíme určo ten Egypt a pěkně si zašnorchlujeme. Lokalitu ale máme vybranou úplně jinačí než doporučila Jane, my pofičíme do Sharm El Sheikh, tam se právě šnorchluje jnda radost Nakonec jsme kápli na známou ve Fischeru, která nám doporučí i hotel a tak. Jenom mě "dere", že se v listopadu už lítá jenom z Prahy... Ani Brno, ani Ostrava, prostě Morava si může tak akorát vy.rat oko... No, věřím, že moje starosti by většina z vás chtěla mít, že.......
|
krupice. | 33843 |
Re: ...13.9.2008 0:23:15
Jane, jenže to je právě to, že v Řecku, Španělsku nebo Chorvatsku můžeš vidět i něco víc kromě hotelovýho resortu a moře. Kdežto v tom Egyptě přejdeš hranici resortu a bude jenom poušť. Alespoň podle toho, co jsem slyšela (a jak jsem řekla, v roce 96-97 jsem tam pracovala). Leda že bych jela na poznávací zájezd. Prostě tohle dilema jsme řešili. Jestli raději lepší hotel s lepšíma službama a strávit týden na lehátku u bazénu a na pláži, nebo tu Krétu, kde nebudou hotelový služby až takový, ale můžeme udělat i nějaké výlety za památkami a pod. Už je to jedno, je rozhodnuto. Příští sobotu letíme na Krétu.
No a zítra asi pojedeme na chalupu opět samy s Danielkou. Náš táta tam "nemá co dělat", raději bude trčet v bytě s TV a PC. Další komentáře nemám, jdu spát. |
Jane + Viktorie 26.8. | 38000 |
Re: ...12.9.2008 23:40:45
Hani, mě došlo, že jsi chtěla Krétu, až někdy v 8 večer Ale jeden postřeh: za stejnou cenu zájedu, jako bych dala za průměrný 2-3 hvězdičkový hotel v Chorvatsku, Španělsku, Krétě, Řecku atd. se snídaní na týden, můžu mít luxusní 5 hvězdičkový resort se 3 bazény, all inclusive, nádherným mořem na 10 dní v Egyptě (Rudé je prostě pro mě nej a Středozemní na něj nemá). Komu nevadí nátura místních obyvatel, tak už jezdí jen do Egypta.
Dovrtala jsem police v potravince, už máme i panel na myčku, ale zas chybí ty nešťastné dveře na horní skříňku - my tu kuchyň snad nikdy nebudeme mít hotovou |
krupice. | 33843 |
Re: ...12.9.2008 17:34:12
Ahooj,
teda Jane díky za vyčerpávající informace. I když to bude spíš pro Šárku. My jsme už dneska dopoledne zaplatili zájezd na Krétu. Hledala jsem na "invia.cz", mají zájezdy ze všech možných cestovek a prý nejlevnější a zrovna ten náš je přes Firo tour. A recenze jsem četla např. na "nettravel.cz" nebo "invia.cz". A jsem ráda, že to mám konečně po 3 dnech vybraný. Vnoci jsem vůbec nespala, neustále se mi honily hlavou zájezdy a pak se mi do toho ještě honilo hlavou, co budu dělat, když náhodou Danda onemocní. Jakože celý rok není nemocná a před školkou jí začal téct nos...Ráno jsem odvedla Dandu a opět zasedla k netu, abych vyplnila objednávku. Prý rezervováno do 9 hodin, ale ještě to s cestovkou umluvili do 11ti hod. Tak jsem budila Dana, aby mi pomohl vytisknout tu objednávku - máme teprve od minulýho týdne tiskárnu a ještě nejde zapojit k mýmu PC, protože nám nefunguje mechanika na CD a tiskárna nejde instalovat. Takže jsem zapnula jeho notebook, přeposlal jsem mu objednávku, pak jsem čekala, až přijde z oné místnosti, kde je schopen trávit celé ráno....a jak tam tak seděl, tak nám vypli elektřinu, takže všechno v p....i. Čekala jsem do půl 11, pak jsem to rychle vytiskli, naskenovali, zaplatili přes net dovču a přesně v 11 jsem jim volala, že to tam mají, UF. Tak snad to vyjde, protože se nechci dívat celý týden na Danův kyselý ksich, že "mi to říkal" a měli jsme jet jinam blabla. Šári, teda píuč máte . Tak ať to Andulku do pondělka přejde. Já si taky píučitelky chválím, i když ještě žádná zátěžová situace nebyla. Danda ráno s úsměvem utíká od dveří a piští "dobydén" a odpoledne když přijdu vzorně sedí u stolečku a vymalovává tulipán. Zato doma pak dává zabrat. |
Jane + Viktorie 26.8. | 38000 |
Re: ...12.9.2008 16:52:40
Dib, svatba se ti povedla čcočka byla tento týden ve školce také. Stony, balíček došel , ještě jednou díky strašně moc.
Nám přijeli z Ikei vyměnit tu spadlou kuchyň, tyjo takový bordel jsem si fakt nepředstavovala, že může být v Ikee - spletli rozměry skříněk, barvu dvířek, jedny neposlaly ... přijeli v 10:26 a odjeli před chvílí. Musela jsem vyzvednout Vik ze školky, René byl doma se řemeslníky a pak letět do práce, kde to dneska všechno jak naschvál hořelo Hani, recenze, fota a užitečné informace v diskuzích o Egyptě jsou zde: http://egypt.orbion.cz/hotely/ Já doporučuji Hurgadu, i když je to "špinavé" město, pořád se aspoň může člověk podívat někam mimo hotel. Co jsme byli v červenci v Tabě, tak tam mimo hotelu široko daleko nic a na výlet do Izraele se nám s Vik nechtělo. Pokud chcete více klídku, jeďte dolů do Marsa Alam nebo do Makadi Bay. Co se týká zájezdů, tak my byli podruhé s Firo tour a jak jsem projížděla zájezdy na internetu, nakonec u nich to bylo opravdu nejlevnější, na last minute. Jinak zájezdy v září, říjnu a listopadu určitě už nebudou tak levné jako v létě na last minute, protože přeci jen se teď létá více, jak tam nejsou 40C vedra (mě tedy nevadilo, naopak mi byla v okoji při 25 zima ) Co mohu doporučit, pod 4 hvězdy nekoukejte. V Hurgadě jsme byli v Hostmark (Firo nemá v nabídce, ale Čedok ano), byl super. Hodně dobrý je Dana beach nebo Alibaba Aquapark a hotely, co jsou v té oblasti. Čím blíže Hurgady, tím špinavější moře. Doporučuji se podívat na Orbionu na mapu a pročíst recenze. V Tabě bych si vybrala Marriot, Sofitel,Radisson nebo Hyatt, přesunuli nás z Holiday Inn do Sonesty a tam bych už nejela, i když měla prý 5*. |
Re: ...12.9.2008 14:27:13
haha.
teda spíš vůbec ne haha.. (na tchýni jako..) jinak dik |
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
Re: ...12.9.2008 14:10:00
Dib, píuč jsou to jediné, co mě teď uklidňuje. Jsou naprosto skvělé. Pokaděnou Andulku dokonce umyly, zadek namazaly a oblečení mi vrátili vyprané... To si např. u tchýně můžu nechat jenom zdát....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.