| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 128269  [Dalších 128059 >>]
18.11Sauni13 24930

Re: ...hoj

12.9.2008 9:14:14
Dib ,no nádhera-všechno šatičky,ty perličky ve vlasech,nažehlený Ondrejkoa štramák Matesek...a ne že bys nebyla,ale vypadáš na fotkách i hrozně mladince...

Dnes pobrekával doma při oblíkání,v šatně,a jak jsem ho strčila učitelce na klín,utřel rukávkem očička a už sledoval co paní učitelka povídá v kroužku dětem....vydržet,vydržet.
Koukám všude tento týden ve školce měli čočku :-)

Za chvíli mám scuka s jednou maminkou ,kteráý se dostala na stejný obor jako já-teda super náhoda,obě máme děti ,obě z Blanska a obě stejný obor-při tom šíleném množství co na Masarykově univerzitě je...Tak doufám,že si budem sympatické,i když teda asi se známe od vidění z lázní ..
Perlička + cácorka 07/05 25608

Re: toš teda..

12.9.2008 7:20:15
Jůůů, Dib sekne Vám to oběma ,moc!!! :-) Byla jsi jen bez brýlí nebo v kontaktních čočkách? Vypadáš bez nich úplně jinak,ale taky krásně :-) A nalíčila ses hezky,jen se mi zdá, že jsi čím dál tím tenčí a to si ještě říkám, že fotka přidává kila.

Verča nám stále chodí doˇMŠ ráda a neprotestuje,ale od píuč vím, že občas před den pláče :-(( Prý jen chvílí a přestane,ale i tak stejně mi to trhá srdce. Navíc přibývá modřin ,tak fakt nevím, co tam provádí. Teď má jednu hnusnou novou na holenní kosti,probarvenou a pěkně vyboulenou, dokonce jí ještě po několika dnech bolí, No nohy má hrozné.. Podlitina pod okem už se jí celkem zahojila :-)
Navíc jak teĎ teskní, tak to jde vidět i doma, když se na ní rozlobím (protože šídlo je pořád stejné) tak hned "Ale maminko, já tě mám moc ráda" a během dne mi to pořád připomíná a ujišťuje se, že já jí taky..Tož musíme to přežít..
Želvik 52389

12.9.2008 6:35:49
Dib jste oba nádherní, sekne vám to fakt R^~s~;) a Maty je super

Už jsme hodinku vzhůru, jdu se najíst, nebo padnu....to vstávání mě zabije

Rv;((

S dovolenou neporadím, neboť jsem ještě nikdy u moře nebyla a ani mě to nějak neláká:-)
krupice. 33843

12.9.2008 0:51:25
Téda Dib, to čubrním jaká jsi elegantní nevěsta:-D! A dvě příjmení hmm...To já jsem takovej přízemní člověk, že i teď bych si nejradši u toho mýho jednoho krátkýho příjmení přidala příponu "ová", neboť mi nikdo nerozumí, jakže se to vlastně jmenuju.
Tak jsem se rozhodla pro jeden zájezd, poslala jsem mail a jdu chrnět. Jsem strašně unavená a taky naštvaná. Dan si šel lehnout, že ho bolí hlava a nechal to na mě. Nějak jsem se nepohodli. Nevím, co si představuje. Aby měl služby na úrovni a ještě aby to bylo nejraději zadarmo ~g~~g~.
dib (matěj 21.8.05) 34252

12.9.2008 0:31:01
heh :-)
já jsem taky zatrnula, neb jsem si nebyla jistá, jak moc přesně náš tatínek věděl.. ale už jsme o tom mluvili púředtím. lépeřečeno, jeho vyplašila první varianta (že si nechám jenom svoje příjmení) natolik, že cokoliv dalšího už prostě bylo košer.
varianta tvojí švagrové je moc pěkná, má to šmrnc :-)

a dík.

dobrů noc!!
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354

12.9.2008 0:22:57
Deni kraaaaaaaaaaaaaaaaaaasa.... a slusi to i tobe i Ondrejkovi, opravdu, nekecam....
... dve prijmeni jo? Kdyz se v kvetnu zenil svagr, tak svagrova si vzala jeho prijmeni, takze je "M... Trapl Štepanikova"... ja o tom vedela, ale tchyni prekvapenim klesla brada, jak to matrikarka pronesla :-D... svagrova si svoje prijmeni nechala hlavne kvuli tomu, ze ma pracovni viza do USA na 15 let...

11.9.2008 23:09:39
hehe, eště si dovolím dvě příhody.
jednak nám v hospodě přiznali svatební dort až v šest večer, protože paní kuchařka, naštvaná, že jsme ho přinesli moc brzo, zastrčila ho do boční lednice někam hodně doazdu, za maso a další pochutiny (mňam).
a druhak - jak můj bratr píoznamenal - chvíle mojeho podepisování se byla véélmi dlouhá :-)
přísám bohu, do té doby, než jsem vzala tužku do ruky a uviděla ty dva řádky pro mňa, vůbec mi nedošlo, že bych se měla podepsat novým jménem. teda vlastně, mně to došlo ještě o chlup později, a to v okamžiku, kdy jsem nasala velké D. doprostřed řádku. pak jsem uviděla ten spodní, pro rodné příjmení, a teprve tehdy mi došlo, že bych nahoru asi měla napsat něco jiného.
ftip je v tom, že mám teď příjmení dvě, a s tím velkým D. uprostřed řádku mi tam už prostě nemohly vejít :-D

no nic.
končím.

11.9.2008 23:02:54
ještě jednou díky všem za přání!!
taky vám přeju, ještě dlouhé léto, dlouhé noci, krátké robotování, a šťastné a strašně spokojené děti :-)

tak já pár fotek dám. teda pár, skoro všecky co mám :-) fakt víc nemám, takže vám ani nepovím, jestli třeba nebudou i lepší. nejsou upravené, a každá má jiné barevné ladění :-)
no, nejsem nevěsta ze žurnálu, ale o to ani nešlo :-)
líčila jsem se sama, beďary jsem si roznípala týden před svatbou, ksichty jsem nenacvičila, no, to je fuk.

toš teda..

11.9.2008 22:55:28

Elli a Sabinka 19.8.05 28201

Re: ...

11.9.2008 22:26:30
Dib, všechno nej!

Holky, v sobotu máme u nás ve vsi módní přehlídku (byla jsem před 3 lety se Sabčou-miminkem a pak loni bez ní), letos tam budeme celá rodina ;), já tam budu v rámci jednoho vystoupení-budeme tam tančit-břišní tance, s holkama, s kterýma už na to chodíme 2 roky. Dnes jsme naposledy pilovaly sestavu, ještě musím dodělat kostým, je to strašná piplačka :-© Tréma na mě ještě nejde, ale bude bude :-(, ještě že jdeme hned na začátku, tak držte palce. Během dneška a zítra ještě musím uklidit, nakoupit, navařit a sbalit saky-paky (samozřejmě je úúplně všechno na mě), protože hned po vystoupení jedeme do Chorvatska. Já bych taaak ráda někam letecky, ale zase autem :-(, ale lepší než nic...
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 128269  [Dalších 128059 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.