| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 128269  [Dalších 128049 >>]
stonožka Maťula12/01,Kubík8/05 6443

Re: ...

11.9.2008 22:22:48
Hojky, se hlásím jenim na okamžíček bo mám v krapínek v kuli;) Přišli dnes známí, tak jsme vypili nějaké vínko a pak dorazil Raďa a udělal nám mojito...no paráda. Chtěla jsem rozpéct v troubě ciabattu a nějak jsem zapoměla, že mám v toubě buchtu přikrytou utěrkou....nóóó pěkný smrádek~j~

Hani, tak to je bezva, že se Danielce ve školce tak líbí. Hlavně, ať jí to vydrží. A třeba zrovna jo. Mates byl taky vždycky v pohodě. zkoušel to na mě asi jen jednou...
Jinak s dovčou neporadím, na Krétě jsem bohužel nikdy nebylaRv Jinak Egypt je u jás taky někdy v říjnu v listopadu v plánu,a le to už nějaké 3roky. Raďa ten zájezd vyhrál a prý by mi tio doplatil...no, uvidíme, dokud nebudu mít minimálně letenky v ruce, tak už tomu ani nevěřím:(

Saunym jsi se ptala na úkoly...no zatím ještě zvládáme, nemají toho nijak moc, ale kterýsi den už bylo nějaké zrcadlové dokreslování...no, já měla ten den zrovna seminář, tak jsem spěchala...no moje nervy
...dogumované to bylo... Jsem ráda, že jsem měla tu možnost zůstat ještě doma. Představa, že chodím do práce a pak ještě večer píšem úkoly...holt by se musel víc angažovat Raďa.
krupice. 33843

11.9.2008 22:08:35
Šárko, taky jsme uvažovali o Egyptě nebo Tunisku. Vlastně jsme za 11 let, co jsem s Danem, byli na klasické dovolené pouze 1x - na Mallorce. Jinak vůbec nemáme zkušenosti. Všichni ale říkají, že v Egyptě nebo Tunisku bude pěknej hotelovej resort, pěkná pláž, ale když vyjdeš mimo hotel, nenajdeš nic. Všude je daleko. Jedině jet do Egypta na poznávačku a to s Dandou nehrozí. Navíc já jsem kdysi pár měsíců pracovala v Káhiře a nějaký ty pyramidy + muzeum atd. jsem viděla. Takže jsme se zaměřili na tu Krétu, že by tam ještě mělo být teplo a máme tam i co vidět.
Šárka, Anička 30.8.05 39525

11.9.2008 22:06:51
Jdu spát, brou brou. Andulka byla odpo vychlamaná a oznamovala, še ve školce se dobře spinká, protože tam jsou krásné peřinky. Uffff!

11.9.2008 22:05:38
Hani, Krétu vůbec neznám, nevím, neporadím :-( My bychom, pokud to zdravotní stav mé šéfky dovolí, rádi v listopadu do Egypta. Mám úplně stejný dotaz jako Hanka. Nemáte někdo dobrý tip?
krupice. 33843

11.9.2008 21:57:25
Ahoj,
tak u nás proběhla čočka už včera. Danda jedla akorát tu kyselou okurku, má je totiž moc ráda;). Jinak s jídlem je to bída, ve školce jí akorát polívky. Ani se nedivím, protože polívky vařím i doma hodně a má je ráda.
A já si stále užívám pohodového školkování. Čekám, jestli někdy dojde na slzy, ale vypadá to hodně nadějně. Danda se stará i o ostatní děti, které si nechtějí hrát nebo brečí. Bere je za ruku "poď" a tahá k hračkám. :-D

Akorát jsem trochu nevyspalá z toho našeho nenadálého vstávání. I když se dost střídáme s Danem, stejně bych furt dospávala. Navíc poslední 3 dny intenzivně čučíme do PC a hledáme dovolenou. Už jsem z toho na prášky. Musíme to holt mít "dokonalý". Všude se nám něco nelíbí, ale taky to nechceme mít drahý...Už jsem dneska něco rezervovala, načež Dan si usmyslel, že si objednáme zájezd přes německou cestovku a hledá se znova. Asi se na to vybodnu, nebo se fakt zcvoknu. Ani se mi už nikam nechce, budu se muset léčit z toho hledání dovolený:-©.
A ještě se mě teď jak píšu Dan zeptal, jestli mi tady nemůže na netu někdo doporučit nějaký dobrý místo (myšleno spolehlivej hotel u pláže blízko hl. města s dětským koutkem, čistým pokojem atd......) na Krétě. ~g~ Jedu do cvokhausu.
katth 27501

11.9.2008 14:51:07
i ja se pripojuju ke gratulantum dib a taky denise od prvosenky a tak vubec...
a vcera jsem to asi zakrikla, dneska rano pry šimon taky brecel, ale jen, nez se za tatkou zavrely dvere... proste tak, aby se nereklo... no, uvidime, snad nebude hur...
sauny... u nas byla cocka v pondeli... presne jako ty jsem predpokladala, ze bude o hladu... doma mi to totiz neji a hadej co... vse spucoval!!! on zkratka ji nejlip na navstevach a tak podobne... asi se mi snazi naznacit, ze jsem fakt nemozna kucharka... :))
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354

Re: ...hoj

11.9.2008 14:48:28
Sarko,
ja mam gelovy taky, taky kratoucky, ale vypada to krasne upravene... hm, vydrzi hodne - vydrzeli dovcu na kolech, vybirani brambor u nasich, ale nevydrzeli vypousteni rukavku, kdyz jsme sli z bazenu (jak je tam takovej ten cudlik vtlacenej dovnitr - ulitl mi nehet na ukazovacku - ale jiz spraveno...)

11.9.2008 14:46:02
šlokáčci je moooc pěkné slovo R^

11.9.2008 14:45:23
Dib, krásný sváťulínek :-)
A už letím pro miláčka! Zjistila jsem, že jeAndulka víc v poho, když ji tam nechám i na spaní a sváču. Jinak je unavená a protivná, doma neusne ani za prase, je to děs. Ve školce tak nějak spí, takže celé odpo má sílu podnikat další věci a ne jenom vztekle unaveně protivně čekat na večerní postel.
dib (matěj 21.8.05) 34252

11.9.2008 14:42:48
šlokáčci = školkáčci..
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 128269  [Dalších 128049 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.