Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
18.11Sauni13 | 24930 |
Re: ...hoj11.9.2008 13:30:28
Doufám, Stondo,Když bych chodila na plný úvazek do práce,tak by mě to tak asi nestačilo deptat,jak teď když sedím doma...Štěpíno spí v golfkách-dnes jsme ho odmítla polospícího ze školky nést,vzala jsem golfáče-tak si v chodbě chrní.Pobyt ve školce dobrý,oběda si 2x přidal.
Čerstvá novomanželko...Deniskóóóó-všechno nejlepčí k svátkůůůů!!!! |
stonožka Maťula12/01,Kubík8/05 | 6443 |
Re: ...hoj11.9.2008 13:15:16
Hojky,
tak u nás dnes opět bez slziček, ale musela jsem na něj na vyčůránka už trošinku zhurta Zase bylo celou cestu jestli tam s ním zůstanu, pak děti kreslili vodovkama, tak se vrhl ke stolečku, ale zase mě pořád hlídal a nechoď, zůstaň ještě...tak jsem mu asi po 15 minutách řekla, že tam už nikdo maminku nemá a jestli bude fňukat, tak tam příště nezůstanu vůbec. No a hned mi dával pusinu, zamával a bylo. Tak snad už bude líp nejen u nás, ale i u ostatních. Uvidíš Sauny, že příští týden to bude lepší. A Ondra je Janes šikulka´, že se vzbudil na čůrání! No a jinak začínáme taky nudlit, tož nejste Sauny sami |
18.11Sauni13 | 24930 |
Re: ...hoj11.9.2008 8:38:13
Tak u nás byl zase rykot-tentokrát už se nechtěl začít oblíkat už doma :-(((Ve školce jsem oblečení z něj víceméně strhala-nacpala druhéa vrazila učitelce.Pak jsem na bobku v šatně sbírala naše věci-Štěpáenk hned = přestal plakat,ale když jsem se zvedla,tak ho učitelka chovala,on hlavu položenou na jejím rameni,odevzdaný smutný výraz.....ch jo...
Navíc se ráno vzbudil,včera úplně zdravý a ráno jaksi děsivě 2x zakašlal-tak nevím co to mělo být,tak mám výčitky i z toho...nakonec jsem si vzpoměla že včera učitelka v poledne dávala jednu holčičku mamince s tím,že bude asi nemocná...ach jo. Katth-moc ti přeju ať se miminko ustálí ..když bečí první je to hrozný,ale člověk jaksi může téměř všechno odložit,ale když je uplakánek druhý,tak je to na bednu. Jdu si najít nějaký alkohol ,asi, nebo co. |
Janes+Ondra08/05+Matěj 10/07 | 25813 |
Re: ...hoj10.9.2008 19:32:52
Jo a Štěpíno je podobou celá Sauny.
No a nám na tříleté prohlídce vůbec nekontrolovala ten zrak, jen se ptala jestli vidí dobře. Katth - Šíma je šikula a držím palce v péči o křiklounka (vím co říkám, chacha). |
Janes+Ondra08/05+Matěj 10/07 | 25813 |
Re: ...hoj10.9.2008 19:28:41
Ahojda,
tak nejdřív k svatebním fotkám Dani - jedním slovém ááááách (fakt jsme čuměla - nejvíc mě dostaly ty fotky Šímy a ženicha v popředí a Dani rozmázla vzadu a pak ty společné u toho stolečku - to je jak do nějakého svatebního katalogu). Dib - šup, šup ty fotky. No jinak my měli dneska první spací premiéru (nijak jsme to doma nerozváděli, prostě rovnýma nohama do toho) a zvládl to. Prý usnul v poho, pak se probudil na čurání (to učitelka prý čučela, že se nepočural), ale pak pry začal fňukat a brečel až do odchodu. Takže zítra zase. |
katth | 27501 |
Re: ...hoj10.9.2008 16:02:06
ahoj zas po delsi dobe... pripadam si jak magor, neb nic nestiham!!!!
predne bych chtela podekovat vsem za gratulace a sama bych chtela moc pogratulovat DIB a pochvalit DANI svatebni fotecky a my taky skolkujem... chtela jsem puvodne zacit trochu pozdeji kvuli tomu, aby šimon nezarlil na miminko, ale nakonec sel jen o tri dny pozdeji a celou tu dobu remcal, ze uz chce do skolky :) tak chodi rano s tatkou a v poledne po jidle ho vyzvedavam... zatim v pohode, obcas pry trochu knoura, kdyz se po nem neco chce a jednou se pocural, ale zadne sceny pri louceni a hezky tam ji... tak uvidime a nekdo mi vymenil to moje zlate miminko, co bud spinkalo nebo se vesele rozhlizelo po okoli... teda, to dela porad, jenze pritom ho musim chovat... jinak krici... chjo, nic nestiham... snad si to nejak sedne, sic mi hrabne... a tento tyden nam pro jistotu netece tepla voda ... ke komu se muzu prijit osprchovat?????? |
18.11Sauni13 | 24930 |
Re: ...hoj10.9.2008 13:22:55
Stondo,Haná je super..kluci tam mají dřevěné mlýnky udělané od dědy,jsou tam drobné rybky,takže jak jsem u našich,tak sedíme furt u potoka
Tak Štěpíno prý bečel jednu minutu ráno,jinak v pohodě-akorát jsem ho dneska vláčela domů na zádech,hlavu měl opřenou o moji-no a teď spí,jak je unavený.Máme to daleko,v poleden nám nic nejede-domů jdeme naschvál kolem dvou dětských hřišť...asi vážně vytáhnu golfky-jak jsem to pozorovala - nebudu jediná.Jestli ho vleču na kočáře nebo za krkem...Mírně mě znepokojilo,že si dnes Štěpánek chtěl mermomocí vzít ze školky domů papučky :-( |
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) | 33354 |
Re: ...hoj10.9.2008 11:58:02
Cau damy .
Tak nas Martin mel trosku neklidnejsi noc po prvnim dni ve skolce (asi 3x jsem za nim musela, volal mne a fnukal), ale rano vlitnul do tridy, ani se neprevlekl a ja nedostala pusu :-(... ... jdu si spachat k obedu salat a padim je vyzvednout. Dnes mame perny den - s Lukynem logopedii, pak tridni schuzka ve skolce, pak jdu konecne po prazninach aquaerobit a jeste pak s kamaradkou a jeji rodinou za kulturou... (esli jim na koncerte neusnu...) |
stonožka Maťula12/01,Kubík8/05 | 6443 |
Re: ...hoj10.9.2008 10:28:30
Tož já hlásím dnešek bez slziček!! No, ještě teda uvidím, jestli se nerozbrečel, když zjistil, že jsem mu nenápadně prchla (jestli to teda vůbec zjistil. Ráno jsem s Kubíkem musela opět do herny, začali jsme jezdit atíčkama po silnicích na koberci. Jednu ručku měl pořád položenou mě na noze nebo na ruce, abych mu náhodou neprchla a pořád mi připomínal, ať si sednu a zůstanu No a pak se k nám přidaly i jiné děti, Kubajz se zapoměl, tudíž jsem jako macecha využila chvilky, kývly jsme s uč. na sebe a já tiše nenápadně odkráčela. Vím, že kdybych se loučila, tak bude scéna a pláč
Logopoedii zatím neřeším. Ve školce mají 2 logo třídy, takže si myslím, že budou děti v průbehu roku vyšetřovat a pak by Kubíka v případě potřeby do té třídy přeřadili. Ale Verunka je teda šikulka, že takhle dlouho vydrží spolupracovat. Na 3leté jsme ještě nebyli. Prý nám přijde pozvánka. Tož uvidím kdy. S Matesem jsem na 5leté taky byla skoro v 6 Sauny, tož to máš ještě dobrý, že jsou Štěpínkovi ty žebra vidět, jen když zatne svaly. Mates dá jen ruky nad hlavu a vypadá podobně. +teda nemá ani ty stehna Jinak fotečky moc hezké. Ten potok u vašich je paráda, co??? |
Perlička + cácorka 07/05 | 25608 |
Re: ...hoj10.9.2008 9:29:47
Sauny, kluci jak buci a štěněcí je mooc hezká
Logopedka Verču vzala, protože s ní dobře spolupracovala půl hodiny s ní vydržela trénovat před zrcadlem, což doma nechce ani náhodou :-( Ale logopedka fakt dobrá, věděla jak jí zabavit, cvičení měla hodně hrové a navíc má Verča teĎ takové období, že chce všechno zkoušet a bere to jako výbornou hru - různé úkoly I na tříleté se pořád ptala doktorky "A co budem dělat dál?" Byla úplně zklamaná, že už jako nic, že se jde domů, když dr. vyčerpala repertoár povinných kontrol očí, uší a tak |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.