Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
18.11Sauni13 | 24930 |
Re: ...hoj10.9.2008 9:21:52
A já hlásím že mám doma čerstvé fotky od Rossmana-i ty co dělai z cd i ty co jsem posílala přes nett-oboje stály 1Kč/kus + manipilační polatek 39,90 -tudíž fakt fotky za pusu.Z toho nettu jsem je objednala v neděli a v úterý byli na prodejně.
|
18.11Sauni13 | 24930 |
Re: ...hoj10.9.2008 9:19:34
Takhle nějak vypadá Štěpánek normálně,žádný chudáček není-když se kouknu na ty stehýnka-celá maminka Raraši na hlídání o prázdninách Jedna fotka z potoka (Haná-teče u našich před barákem) Tuhle fotku mám moc ráda-prostě Štěpánek a štěňátko Kluci spolu |
Želvik | 52389 |
Re: ...hoj10.9.2008 9:12:54
Tý brďo to jsou žebra
|
18.11Sauni13 | 24930 |
Re: ...hoj10.9.2008 9:12:01
Perli,tak to je prima,že Ti vzali-tady všichni říkají od čtyř let...ASi ještě nějakou logo zkusím,když Ty jsi byla úspěšná!
Zkusím ty fotky-už to asi ani neumím..zkusíme Taková jedna fotka ,,žebrovitá"-mám doma i horší,ale ty sem ani nemůžu dát,neb by na mě přišla sociálka. Štěpáenk takhle s oblibou zatíná svaly a tím ukazuje žebra. |
Želvik | 52389 |
Re: ...hoj10.9.2008 9:10:39
Ahojky kočky, nějak nestíhám, už jsme byli ráno na očkování, teď Martínek spinká a já jdu vařit...utahaná jsem jak kotě, no nějaká pomalu podzimní nálada či co...
Jestli někdo objednáváte fotky z netu tak na FotoStar mají do neděle akci na 10*15, 60%sleva!! |
Perlička + cácorka 07/05 | 25608 |
Re: ...hoj10.9.2008 9:02:31
Ahojky
Dani, svatba prostě a jednoslovně uáááááááá Dib, kde jsou ty fotečky ze předu????Ať se můžem kochat JInak Verča už taky trošku plakánkuje v MŠ, včera to bylo, ne že by tam nechtěla chodit,ale včera prý zkoušela, když měly jít děti spát, teda odpočívat , že ona nebude, že nechce - no je to blbé, kdo nespí, musí aspoň ležet, a to jí neba :-( KDyby jí pustili pohádku, tak by to asi dala (tenklidový odpočinek),ale to v MŠ nejde... Na tříleté Verča taky něco nepřečetla,ale nijak se nad tím nepozastavovala. Jinak jsme začali chodit na logopedii - logopedka sice nejprve po telefonu překvapeně konstatovala, že jako tříleté dítě a už bych chtěla? Říkala, že posoudí připrvním setkání a pak mi řekne, jestli jí přijme,ale padly si do oka, byla z ní nadšená a potěšená bohatým slovníkem, do 4 let by měla být zafixované správné L,takže to teĎ pilujem (strká jazyk mezi zuby místo nahoru na patro za zuby), vypadá to, že jí spíše první naskočí R a pak až L - no a pak to necháme normoš vývoji - ještě neříká Š, Ž, občas Č naskočí Elli, zkus se v MŠ poptat po září, často se stane, že to nějaké dítko nezvládá a prostě ho maminka z MŠ ještě odhlásí - když má třeba doma mimčo |
18.11Sauni13 | 24930 |
Re: ...hoj10.9.2008 8:45:18
Takže ráno opět ve školce ohromná scéna-vím,že by to bylo horší a horší-strčila jsem ho vzteklého učitelce do ruk a utekla jsem.Jau jau jau.
Včera prý brečel jen tak tři minuty,pak byl v pohodě,snědl 2 obědy a když jsem pro něj přišla,tak jsem ještě čtvrt hodiny čekal až si naše výsost pohraje,neb nechtěl jít domů.Todíž z toho chápu,že se mu ve školce líbí,a holt to že jde maminka ráno pryč nelíbí.Ale to druhé zase musí být,že. Danielka je borec,že to tak úžasně zvládá! Elli,taky by mě vyhovovalo těch pět dní-ale bojím se i zeptat,jestli by mi i za úplatu celodenního pobytu-což platím za 4 hodiny i teď nedali papír pro socku+nechali tam kluka 5 dní.A ještě se teda bojím,že by na těch 5 dní třeba řval pořád-takýže si snad lépe zvykne. Ještě jsem zapomněla pochválit fotky Dani-jednoduše-NÁÁÁÁÁÁÁDHERA!!!! Štěpíno je postavou taky prťous-ale má velikou hlavu,tak se to opticky srovná (14,5 kg 97 cm) Kdyby se mi chtělo zmenšit fotky,tak bych sem nějaké hodila... |
Jane + Viktorie 26.8. | 38000 |
Re:10.9.2008 0:24:04
Stony, díky, už jsem se chtěla optat, zda si náhodou naše pošta zas nedělá legraci a zásilka neputuje někde mezi Aší a Jablunkovem jen tak aby se neřeklo
Mě dnes došlo, že nám Dr pozvánku na prohlídku zřejmě poslala na starou adresu ... takže musím zítra ráno zavolat, aby si nemyslela, že na ni kašleme a nezavolala sociálku a tam vybydlený byt Což takhle udělali mámě, když nepřišla se mnou k Dr na prohlídku (byli jsme v NDR na dovolené). |
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
Re:9.9.2008 23:08:50
Hm, vidím, že ranní fňukání je na pořadu dne skoro u všech školkáčků. Ch jooo. Andulka i tentokrát po o vytuhla, paráda, oni jí tam snad naučí i odpočívat
A Andulka je klasická kovářova kobyla. Na tříleté jsme ještě nebyly... Ale váží 14 kg a měří 99 cm. Jdu spát. Zítra jdu na ty nové nehty, na to musím být odpočatá Jsem si dnešní den nakonec užila! Zavolala mi dávná kámoška z lázní, esli nemám čas. To byla haluz, náhodou den volna Pro Andulku jsem se dostavila v 15.30 jako zaměstnaná paní, ale tak trochu ve free stavu..... Naštěstí si hrála, vůbec nezaregistrovala, že jsem přišla. |
Elli a Sabinka 19.8.05 | 28201 |
Re: Pořád žijem...9.9.2008 22:34:16
Hm, jak jsem psala, nás si dr pozvala na 3-letou s dvouměsíčním předstihem :-( a řeč ani oči nezkoušela, divné. A když vidím ty vaše váhy.. kolem 15 kg, Sabina skoro 17!
Já bych taaak ráda dala Sabinu do školky na těch 5 dnů do měsíce (na 4 hodiny se mi ji nevyplatí vozit do vedlejší vesnice), ale v blízkém okolí je to nemožné , prostě plno, plno plno |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.