| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 128269  [Dalších 128009 >>]
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104

Pořád žijem...

9.9.2008 21:56:01
...ale nestíhám.
Tak jenom:
Kath - mimísek se Vám povedl - gratuluju!!!

Dib - moc Ti to slušelo - taky gratuluju!!!

Zdravím všechny a hlavně čerstvým školkáčkům přeju brzké navyknutí...
Eliška bere školku jako odměnu - moc se tam těší a líbí se jí. S počůráváním už je to lepší - poslední dva dny bez nehody. A zdá se, že začíná i malinko mluvit.
Změnila jsem Martínkovi logopedii - úplně bezva přístup, "posilujem" jazyk - docela to bolí...ale snad to bude k něčemu.

Tak já zase někdy nakouknu - to víte - pracující - a v práci nemám čas juknout.
stonožka Maťula12/01,Kubík8/05 6443

Re: ...hoj

9.9.2008 21:51:47
Tož předně musím pochválit ty naše nevěstinky. U Daniných fotek mi normoš spadla brada. To, že vám to všem (a hlavně teda nevěstince) móóóc slušelo, tož o tom žádná, ale fakt takhle propracovaný každičký detail...fakt moc povedenéR^
A Dib - už se těším na nějaké fotečky "ze předu";) Šaty přenádherné a nevěstinka taky(i když jí teda moc vidět na fotce nebylo). No, samože Ondrejkovi a Mateskovi to taky moc slušelo~j~
Jóó a nevím, jestli jsem to tu psala, ale my jdem teď na podzim juchat hnedle na dvě svatbičky:-) Se už móóóc těším;-)

No a školka u nás. Minulý týden v pohodě, teda ve čtvrtek a v pátek se začal už malinko cukat. No a včera a dnes se to taky neobešlo bez slz;(( I když učitelka říká, že plakat hned přestane a přes den je úplně v pohodě. Dokonce i doma vždycky říká, že se do školky těší. A přijde ráno....Prostě bobek chce, abych tam s ním zůstala. Zůstanu vždycky tak 15minut a pak se holt snažím ho neslyšet, když prchám;((;((
takže držím palečky i Štěpánkovi, Ondráškovi a ostatním plakánkům, ať je brzičko dobře a ve školce se jim líbí.

Hani, u nás ve školce kam chodil Mates vždycky děti na svátek a na narozeniny bonbóny nosily. Většinou nějaké želatinové (rozdaly se po svačince a děcka si je hned snědly) a větší děti pak někdy nosily třeba lízátka. Myslím, že stejně to bude fungovat i v kubové školce, akorát tam je Kubík asi ponese jednou těsně před prázdninama a jednou hned po prázdninách:-)Když jsme mu holt k srpnovým narozkám ještě vybrali červencový svátek....~k~

Jo, Jane, se omlouvám, ale minulý týden jsem tak trošku marodila a na poštu se nedostala...Depeše odešla dnes, tak snad ji zítra máš:-D
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354

9.9.2008 20:30:16
Hani,
tohle jsem resila, kdyz Lukas do skolky nastoupil. Nasi kluci moc tvrde bonbony nemusi, cokoladove - to jsou zas hned upatlani, mekke bonbony zase nejsou balene... takze ted kupuji v Lidlu takovy ten obr pytel Party Mix (jsou tam ty male pytliky s bonbonama - v jednom velkem pytli cca 26-30 malych pytliku), coz pro tridu bohate staci.
Kluci je nesli i ted na zacatku skolniho roku a nesli jsme i ucitelkam kyticky (ja jsem na tohle docela vysazena :-/)
krupice. 33843

9.9.2008 19:48:31
A Danda je zas protivná jak činže. Co chodí do školky, je odpoledne opět unavená, tak se jí snažim dávat spát. Dneska neusnula a teď tady řádila jak černá ruka. Vymýšlí si a je protivná.
Jinak se chci zeptat hlavně těch se staršími dětmi, jestli když mají děti narozeniny nebo svátek, dáváte jim do školky nějaké bombony nebo tak něco? Ani jsem nevěděla, že má dneska Danielka svátek (v sobotu jsme slavili narozky a svátek chceme někam přesunout). Volala mi mamka z práce, že prý má Danielka svátek a jestli jsem jí dala do školky bombony pro děti. Prý to říkala kolegyně...
krupice. 33843

9.9.2008 19:45:57
Jani, my byly na tříletý prohlídce včera a Danda taky nepřečetla poslední 2 řádky. Ale na oční nás zatím neposílají, tak nevím;((.
dib (matěj 21.8.05) 34252

9.9.2008 16:20:08
heh, dani, tak to jsme na tom podobně :-D teda, já jsem nevstávala ve tři, ale jinak jsem celý den běhala a za baviče byl ondrejko.
štěpánkovi držím palce, moc...
já jsem se dnes byla podívat do práce - a - blééééééé. tam asi přece jenom nechcu. jako vím, že to je (nejspíš) dobré rozhodnutí. ale já mám radši malé uspořádání v klanu, velké zástupy lidí mě derou. ach jo..
Dani,Šimon 08/05,Eliška 04/07 24319

9.9.2008 14:52:42
mělo tam být k svátku .... kocour mi leží za zády na židli a zatíná mi drápy do zadku, tak mě nějak vyvedl z pozornosti a chybka byla na světě :-)
Dani,Šimon 08/05,Eliška 04/07 24319

9.9.2008 14:50:41
Ahoja holčinky, moc děkuji za pochvalu fotek ze svatby :-) Jsem také nadšená, fotograf se snažil!
Jinak co se týká organizace, celé jsem to vymýšlela sama, od dekorance, oznámení, šatů, jídla, program... prostě komplet. Byl to krásný den, ale tím, jak to bylo u nás na zahradě, tak jsem se pořád o něco starala, takže jsem byla stále jakoby ve střehu, pít jsem nechtěla a ani nemohla, ten den jsem byla vzhůru od 3:00 a bylo jasné, že po jedné sklence bych šla do hajan :-D

Ale nevadilo mi to, stejně za ty roky abstinence, či max. 1 sklenky vína, mě stačil střik a bylo to.
Dafa nefotil, ani nechtěl, ten si to opravdu užil, řádil, zpíval, prostě jako čerstvej ženáč :-D

No a na závěr velkou pusu k svatáku všem malým i velkým ;)Danielkám!
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354

bre poledne

9.9.2008 14:45:48
hlasime se z trilete prohlidky - Martin ma 14,5 kg a 101 cm. Mluvi (pry) krasne, vsechno OK, akorat "neprecetl" posledni dva radky, takze se mame jit podivat na ocni...

A prvni skolkovy den OK a zitra pry jdeme taky (jupiiiiiiiiiiiiiiii)...

krupice. 33843

9.9.2008 12:33:06
Ahoj,
taky jsme na Dani svatbu koukala jako puk, prostě krásaR^.

Jé Sauny, tak to jsme včera se Štěpánkem zakřikly;((. Snad se to brzy zase zlomí.

Já jsem dneska ráno do školky vyslala Dana. Akorát jsem v polospánku udělala culíky a pak jsem dospávala. Taky mi to přijde blbý, že jsme zatím oba doma a dítě ve školce. Ale Danda letí už z šatny do třídy jak blázen, okamžitě se zapojí do hry a ani se nemá potřebu rozloučit. Když pro ni přijdu, ještě by tam zůstala. Dan určitě do práce půjde, ale čekáme až po dovolený. Chtěli jsme na loď, to nám nevyšlo, takže se dívám po zájezdech na LM. Zrovna jsem teď volala na super zájezd na Krétu a už je to prý pryč, sakra:(. No a já zvažuju, jestli si přeci jenom nemám začít hledat práci a nebo přeci jenom druhý dítě?? Tedy dítě chci určitě, ale zatím je to u nás takový...ehm, nějak se zase potřebujeme sžít. Asi jsem blbá, že očekávám od chlapa, který je zatím doma, že se sám zapojí do chodu domácnosti a pod. Je fakt, že pokud mu řeknu, jestli by udělal tohle nebo tamto, tak to udělá. Včera třeba vařil a bylo to dobrý;). Ale musím mu prostě říct, samotný nepřijde a neřekne, že by chtěl luxovat nebo vařit nebo nakoupit...

Jane, s tou školkou to vidím stejně jako holky. Buď celý měsíc na 4 hoďky, nebo jenom 5 celých dnů. Ale kombinace oficiálně ne.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 128269  [Dalších 128009 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.