| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 128269  [Dalších 127999 >>]
18.11Sauni13 24930

Re: ...hoj

9.9.2008 10:32:27
Jane-to Ti nepovolí-to by to musely udělat jedině načerno-musela by si to vzít nějaká učitelka na triko..Jestli se s nima osobně nějak dohodneš -třeba Ti vyjdou vstříct-ale do záznamů o docházce to přijít nesmí rodičák by Ti vzali 100%
(Vím,že kamarádka jednou dala holku místo pěti dnů za měsíc holku šestkrát-ale nepsalo se to,a tuším učitelkám něco dala...asi tak)
Šárka, Anička 30.8.05 39525

9.9.2008 10:29:02
Sauny, jasně, že ti rozumím!
Leháro se nekoná, uklízím, peru, vařím, užívám toho, že jsem sama a odsýpá to asi 10x rychleji než s Andulkou. Ale srdce mi rve to krásné počo, nejraději bych sedla na kolo, vyrazila někam do pryč a vrátila se až pro A do školky.... Asi jsem sobec nebo co, ale mě ta údržba domácnosti poslední dobou neskutečně se.e Furt makám, nikde to není vidět. Ale vyprdnout se na to neumím.. Magor.
Jane, regulérně to tak nejde, ale zkus se domluvit přímo ve školce. Důležité je, co Ti potvrdí oficiálně.
18.11Sauni13 24930

9.9.2008 10:27:49
Tak to Ti přeju moc-já vím,že Onďa taky brečel-to chodil jen těch pět dní-ale zase od dvou let-ale jezdila jsem do školy,takže to prostě být MUSELO....ono to přejde,všechny děti si zvykli...To bychom nebyli mámy,kdyby nás to nebolelo.A nebyli bychom dospělí,kdybchom si nezdůvodnili,proč je školka pro děti přínosem.Ročního prcky ch každý den nějaké chůvě či jeslím nedala za jakýkoli plat...ale tříletý člověk ty děti potřebuje,a zvlኝ ten náš mamánek potřebuje být chvilu s někým jiným,když jinou možnost hlídání nemáme.
Jane + Viktorie 26.8. 38000

9.9.2008 10:24:28
Ahoj holky, fota ze svateb jsou super :-D

Mám dotaz i když to asi nejde - potřebuji dát Vik do školky příští týden v pondělí, úterý a pátek na celý den, babička jede na nadovolenou, myslela jsem, že ji pak ve středu, čtvrtek a ještě další den nedám vůbec...... to asi nepůjde, když jinak chodí na 4 h denně co? Kolegyně z práce říkala, že na sociálce jí to rovnou řekli, že to takhle nejde. Nechci přijít o RP, pokrývá to část hypo.
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354

...hoj

9.9.2008 10:17:37
... tak taky mam dite skolkovy... kurnik, nejak rychle prckove vyrostli, co?

... kluci se po rano pohadali, kterehoze odvedu do tridy jako prvniho - pak los padnul na Lukase. Martina jsem prevlikla, dostala jsem pusu a "CAU" a uz jsem jej nevidela... jeste jsem pak chvili mluvila s piuckou a dite nikde :-( nevdecnik jeden :-D...

... Sauny, taky mam divnej pocit, ze jsem doma a v podstate nic nedelam a dite jsem soupla do skolky. Jdu alespon prevlict postele, nase uz to potrebuji jako sul...
18.11Sauni13 24930

Re: .

9.9.2008 9:58:10
Píšu jak hotentot,ale Ty tomu určo rozumíš...

Volala kamarádky,že má odpolední a když rychle vyřídí zubaře,že bychom mohly na oběd..no aspoň to uteče,akorát nevím jesli umím ještě jíst před lidma příborem :-) Doma to občas nabagruju jen lžicí a před pc...
18.11Sauni13 24930

9.9.2008 9:56:01
Jo,Šári díky moc...Já si všechno dovedu nějak zdůvodnit.....ale tak to víš,když tady sedím ,,nic nedělám" ,tak si říkám,jestli fakt do tý školky MUSÍ chodit,když on je doma strašně hodnej....Kdybych musela do práce,víc bych nad tím mávla rukou...

No jo,ale když by mě opravdu povolaly do práce-tak školku mít musím,když chci studovat-tak dobré dvě tři hodinky kdy se můžu v klidu učit...nehledě na to že mě teda dere systém,kdy jakože máš dítě zapsané od září v školce -můžeš ho dát třeba až od ledna,ale od toho září platíš školku,stát platí dotace na žáčka,a když ho fakt dáš od ledna-má tedy školka peníze,a ušetřenou práci když je tam o nějakého cvrčka míň.Že to není jeden človíček je jasné + další ty děti co platí celý den a po čtyřech hodinách jdou domů...Nevadí mi ty čtyři stovky školkovného,to že třeba teď musím platit odpolední svačinku...ale ten systém)ale to už jsem tady rozebírali stokrát...

A ty má máš dneska leháro,viď? To je paráda,co?

9.9.2008 9:35:18
Sauny :-((((((((( Držím palce, ať ječáky co nejrychleji pominou! Andulka je měla zpočátku u hlídací tety, ale jenom týden. Stejně jsem to nedávala, musel ji tam vozit Roman....
18.11Sauni13 24930

9.9.2008 9:27:56
ach jo,tak náš malý BOREC na konec už dneska(druhý školkový den) řval jako tur....Navíc Štěpánek není jakkoli úplatný(jediný ,,úplateků který na něj platí,když je s manžou venku a nechce jít třeba doma-je že je je doma maminka),takže byť neradi musely jsme ho s paní učitelkou vyloženě odtrhnou :-((( Jau,jau,jau....Teď musíme vydržet...vím,že se to většinou do 14 dnů ustálí...ale třeba holčička pod náma vydržela dělat ,,scény" do vánoc -tak na to asi nemám......A tak to vypadalo nadějně...

9.9.2008 9:08:08
Dani, ty jsi jako fotomodelka, na všech fotkách vypadáš naprosto fantasticky. A všichni ostatní samo taky, fotky s dětma mě úplně dojímají :-) Svatbu jste měli super, čumím, do jakých detailů propracovanou. A všichni mají na fotkách spokojené obličeje, supeeer! R^
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 128269  [Dalších 127999 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.