Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
Re: .9.9.2008 8:57:26
Dib, ty brďo, vám to slušííííí! Šaty máš nádherné, Ondrejko je v obleku k sežrání! Tak ať vám vaše společné žití ta oficialita neovlivní ať si žijete tak úžasně jako doposud
Janes, Andulka první tři dny v poho a teď ráno pofňukává a strašně se mazlí (což u ní není zvykem). Ale učitelky jsou naprosto super. Umí Andulku zabavit, paráda. Včera byla premiéra i se spaním. A bylo to lepší než když jsem jí brala po o. Byla odpočatá, v pohodě, užili jsme si i odpoledne. Předtím byla protivka unavená vzteklá, spát nechtěla a když jo, tak usnula pozdě a tím pádem šla pozdě spát večer a ráno nechtěla vstávat. Jenom jsem čuměla, že se píuč podařilo A uspat. Jsem jí hned řekla, že je borec a ona se chechtala na celé kolo Dneska mám volno, hurrrrá! Na poliklinice dneska nejde proud, tak je zavřená. Ty jo, celý den sama, už to vůbec neumím. A zítra jdu na pedikuru a jdu si nechat udělat hezké nehty. Mám ty svoje strašně hnusné olámané a nelíbí se mi. |
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) | 33354 |
Re: .9.9.2008 0:05:37
... teda Deni, chudak Maty. Uz byl ve skolce nebo jeste ne?
... toz se loucim - brouky brou Jo - tak se nam povedlo Martina vystrnadit z loznice ... po dobu nasi nepritomnosti tatinek udelal Lukaskovi zebrik a zabranu na palandu, tak si tam chrupkaji (uz druhou noc, dnes se k nam stehovali oba az rano - Martin v 6 a Lukas v 6,30...) |
dib (matěj 21.8.05) | 34252 |
Re: .8.9.2008 23:56:05
matýsek chudák trpí, při čištění zubů se začal nadavovat (to on tak občas předvádí..), pak se fakt vyblinkal, a od té doby je mu mizerně a navíc bez přestání náročně polyká, asi má pěkně podrážděný žaludek. bobek malý.. dostala jsem do něho dva hlty sody s vodou, víc nevím. uá..
|
Re: .8.9.2008 23:54:42
dani ahoooj!!
eště jsem ti ani nenapsala.. strašně moc ti to slušelo, pane jo!! jsi krásná baba aj normálně, a jako nevěsta - mňam a jste parádně sladění, to jste si vymysleli, nebo uviděli a chtěli?? jinak teda, ze zahradní slavnosti na mě jdou mdloby, to musela být akce vypadá to nádherně a hosti byli bezpochyb blažení, ale já bych to jako organizátor FAKT absolvovat nechtěla. klobouk dolů.. celé to fakt vypadá spíš jak z pohádky.. určitě vám bylo krásně. a technická - dostal se k focení aj tvůj muž?? |
Re: .8.9.2008 23:42:13
Elli, mam jej pod nickem...
Dani, hezouckeeeeeeeeee... ja se chci vdavaaaaaaaaat... (hm, Tomas by mi na to rekl: a kdo by si te prosim te vzal... ...), samozrejme, ze za nej DDD (opravdu!) |
Elli a Sabinka 19.8.05 | 28201 |
Re: .8.9.2008 23:42:12
Dani, úúúžasné, já myslela, že to bude něco jako taková menší zahradní slavnost, ale to je jako z katalogu! Skoro mi slza ukápla, krásná rodinka
|
Dani,Šimon 08/05,Eliška 04/07 | 24319 |
Re: .8.9.2008 23:17:21
Ahoja, nakukuju, jestli Dib zveřejnila nějaké foto a koukám, že tu jest i řeč o mě
Ale nejprve velká gratulace Dib ke svatbě a Kathh k mimískovi krásnému No a napravuju svojí hlavu děravou, fotky ze svatby jsou na www.snap.cz v adresáři Svatba Dani&Dafa Dib, doufám, že taky budeš štědrá! |
Elli a Sabinka 19.8.05 | 28201 |
Re: .8.9.2008 23:03:43
Dib, chápu, snad nevadí, že jsem to z tebe páčila.
A s fotkama nedělej drahoty, těšíme se na ně všechny, kvalitu nech posoudit nás Dani sem dala jen tu jednu, škoda. Jani píšu mail, akorát nemůžu najít v tom změněném centrumu tvojí adresu, tak mi jí prosím pošli, díky. |
Re: .8.9.2008 22:55:43
Ahoj Deni,
na fotky se uz moc tesim taky... skoro jsem vam udelala prepadovku, pac jsem byla v Puchove, akorat jsem nemela auto a spojeni busem-vlakem nic moc (a cestou tam jsme jeli kolem Klobuk tak ve 22 hod)... tos nekdy priste... a tata Barinka by si se slivovicku rozumel s tatom Hlubikom .... |
Re: .8.9.2008 22:28:56
no ano, kdyby to bylo na mně, tak nikdy nikdy nikdy, můj pohled na slibovací akt před státním zástupcem se nijak nezměnil.
ale přišlo mi, že když nejde jenom o můj pocit odporu, ale aj o jiných blízkých city a pocity, je potřeba ideály přehodnotit. radši budu vdaná než sobec a ignorant. fotky třeba eště nahodím, až je budu mět. bohužel ale, můj přirozený dobré fotky sabotující výraz se mi potlačit nepovedlo, toš žádná sláva |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.