Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Elli a Sabinka 19.8.05 | 28201 |
Re: .8.9.2008 22:05:12
Perli, to mi faaakt připadá jako sci-fi, to si některá uměla dobře vybrat
Zrovna dneska jsem se po 3 měsících pustila do žehlení a nedožehlila, protože Sabi chtěla hrozně taky, ale nedala se ukecat na žehlení "jako", prostě chtěla stát na židli a žehlit se mnou na žeh.prkně, pěkně nestabilní a nebezpečná kombinace, tak jsem toho radši nechala. Dib, jsem se s tebou na toto téma kdysi, už nevím jak je to dlouho, ale možná už tak 2 roky, bavila a říkala jsi nikdy, nikdy, nikdy, tak mě to moooc překvapilo. |
Perlička + cácorka 07/05 | 25608 |
Re: .8.9.2008 21:39:23
A ještě perlička, jela jsem domů k večeru autobusem a za mnou seděla žena tak 45 let a její kolega z práce, kolem 37. A najednou on říká: "Hmm dneska už se mi žehlit nechce (to jsem zbystřila), tak jenom povysávám a je to". Holky ,jsem si fakt připadala jak v reklamě na Albert )))
A jdu hupsnout do sprchy a vany brou brou |
Perlička + cácorka 07/05 | 25608 |
Re: .8.9.2008 21:19:17
Ahojky, nějak dočítám,ale nemám sílu přispívat, ty ranní vstávačky mě berou, ve vlaku pravidelně vytuhuju a málem jedu dál, navíc Verča chytla rýámu, tak čekám co se z toho vyvrbí a jestli budu muset na paragraf nebo to zvládne nějak babi,ale ty noci stojí za to .-(
Jilanko, moc držím palečky ať všechno se rychle zhojí a přebolí a vyjde hned první další tuleníčko snaženíčko!! Dib, no vypadáte nádherně, šaty ti jkrásně seknou, Ondrjenko borec a kravata a kytka nemá chybu!! A prosím i nějaké fota ze předu!!! Kath, miminko bych hned zulíbala, tváří se tak krásně spokojeně nádhera!! Sauny, Štěpíno je boreeec!! |
Janes+Ondra08/05+Matěj 10/07 | 25813 |
Re: .8.9.2008 20:16:48
Ahoj holky,
Jilanko, moc a moc přeju ať brzo všechno smutné přebolí a zase se můžeš radovat ze života. Dib - jedním dechcem a jedním slovem jééééééééééééé a krááááááááááááása. Další fotky honééééééém. Jinak u nás ranní nástup do školky furt se řvaním (ach jo), tak asi musíme vydržat až se to nějak ustálí. Jo a já jsem dneska byla po třech letech na angličtině. Opět jsem se rozhodla, že se přihlásím, páč jsem všechno zapomněla a bylo to super a nebylo to ani tak hrozný. |
Janes+Ondra08/05+Matěj 10/07 | 25813 |
Re: .8.9.2008 20:16:19
Ahoj holky,
Jilanko, moc a moc přeju ať brzo všechno smutné přebolí a zase se můžeš radovat ze života. Dib - jedním dechcem a jedním slovem jééééééééééééé a krááááááááááááása. Další fotky honééééééém. Jinak u nás ranní nástup do školky furt se řvaním (ach jo), tak asi musíme vydržat až se to nějak ustálí. Jo a já jsem dneska byla po třech letech na angličtině. Opět jsem se rozhodla, že se přihlásím, páč jsem všechno zapomněla a bylo to super a nebylo to ani tak hrozný. |
krupice. | 33843 |
Re: .8.9.2008 16:27:52
Ahoj,
Dib, fakt vám to sekne. Teda nedovedla jsem si tě představit v dlouhých šatech, tak prosím ještě nějaké fotky. A kytka s kravatou . Sauny, super, že to Štěpánek takhle zvlád! My jsme byly dneska na 3leté prohlídce. Danda má 97cm a 14,9kg. Akorát písničku, kterých zná hafo, nechtěla zpívat. Do školky jsme přišly až po 9 hod. Pí uč tam vzadu s dětmi něco hrála, tak se Danda ihned letěla zapojit do kruhu. V přední místnosti seděl s druhou učitelkou nějaký chlapeček a chudák plakal a plakal. Tak mi ho bylo líto. Stejně je to zvláštní, jak to každý dítě prožívá jinak. |
dib (matěj 21.8.05) | 34252 |
Re: .8.9.2008 15:33:13
ano, ondrejkovi oblek sluší velice velice velice moc. objektivně subjektivně zhodnoceno
elli - díky moc za přání, překvapilas mě a potěšila! svatba byla plánovaná, teda, vlastně nevím, jak to přesně myslíš.. no, nebylo to tak, že bysme seděli, čučeli na sebe, a najednou oba osvíceně pronesli - za tři měsíce se vezmem.. bylo to tak, že jsme to vážili a vážili a nakonec uznali, že to pro naše rodiče je asi strašně zásadní krok, a že náš odpor k aktu samotnému je menší než jejich touha po něm. tak jsme se rozhodli, vlastně už vloni, ale čekali jsme na léto, aby nikdo neumrznul, a aby to prostě byla příjemná kalba pozvali jsme pár rodinných příslušníků a pár kamarádů, prostě lidi, co jsou pro nás stálou součástí životů, a bylo. sauny - toš to je štěpánek borec, držím palce, ať sa dál drží a užívá si to!! |
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) | 33354 |
Re: .8.9.2008 13:52:05
ahoj holky
hlasim, ze jsme doma ze Slovenska (jiz v sobotu), Lukas ma za sebou prvni den skolky, Martin odtamtud nechtel, tak snad bude zitra premiera v pohode... s Marinem jsme dnes meli prvni plavani (v satne: "pod vodu nepudu" - hm, takze se potopil asi tak 20x )... ... a ja damy budu zitra dopo sama doma, copa budu asi delat? .... Katth - Daniel je kraaaaaaaaaaaaasny, hodne pohody a zdravicka!!! Dib, kraaaaaaaaaaaasa, i Ondrejkovi to sekne! Hodne stesti! Jilanko :-( ... a vic si nepamatuji... ahoj vecer |
18.11Sauni13 | 24930 |
Re: .8.9.2008 13:32:05
Ahojky-tak jsme zpátky ze školky...Štěpánkovi jsem přečetla pohádku a ještě leží a prohlíží si knížku a cosi si prozpěvuje-to se zdál po cestě dom strašně unavený-máme to teda dál-ale šli jsme dom hodinu :-(
Ve školce dobrý!!!Paní učitelka říkala,že byl moc šikovný na první den ve školce,i se domluvili i papal a ani jedna slzička.Po mém příchodu v poledne mi řekl-že tam JEŠTĚ BUDE. NO,kdyby mu to tak vydrželo co nejdýl.... |
Elli a Sabinka 19.8.05 | 28201 |
Re: .8.9.2008 11:41:32
Katth, nááádhera, užívejte si to, strašně to letí! Hlavně tedy teď přeji co nejvíc spánku
Vítám Dib jako novomanželku, snad dodá více fotek. Ještě jsem se nedozvěděla, jestli svatba byla plánovaná nebo nějaká rychlá akce. A ke školce Matese taky gratuluji, snad to nějak zorganizujete. Ostatním školkujícím držím palce, ať to v pohodě zvládáte. Sabi byla na víkend u našich, tak jsme byli oba dny v kině, doháníme absťák Akorát blbý, že naši se už na trvalo přesídlili na chalupu, to je Praha Východ, takže se nám dost vzdálili, cesta tam a zpátky 150 km, takže kdo ví, jak často se tam teď Sabina dostane... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.