| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 128269  [Dalších 127979 >>]
Elli a Sabinka 19.8.05 28201

Re: .

8.9.2008 22:05:12
Perli, to mi faaakt připadá jako sci-fi, to si některá uměla dobře vybrat R^
Zrovna dneska jsem se po 3 měsících pustila do žehlení a nedožehlila, protože Sabi chtěla hrozně taky, ale nedala se ukecat na žehlení "jako", prostě chtěla stát na židli a žehlit se mnou na žeh.prkně, pěkně nestabilní a nebezpečná kombinace, tak jsem toho radši nechala.

Dib, jsem se s tebou na toto téma kdysi, už nevím jak je to dlouho, ale možná už tak 2 roky, bavila a říkala jsi nikdy, nikdy, nikdy, tak mě to moooc překvapilo.
Perlička + cácorka 07/05 25608

8.9.2008 21:39:23
A ještě perlička, jela jsem domů k večeru autobusem a za mnou seděla žena tak 45 let a její kolega z práce, kolem 37. A najednou on říká: "Hmm dneska už se mi žehlit nechce (to jsem zbystřila), tak jenom povysávám a je to". Holky ,jsem si fakt připadala jak v reklamě na Albert :-))))
A jdu hupsnout do sprchy a vany brou brou
Perlička + cácorka 07/05 25608

8.9.2008 21:19:17
Ahojky, nějak dočítám,ale nemám sílu přispívat, ty ranní vstávačky mě berou, ve vlaku pravidelně vytuhuju a málem jedu dál, navíc Verča chytla rýámu, tak čekám co se z toho vyvrbí a jestli budu muset na paragraf nebo to zvládne nějak babi,ale ty noci stojí za to .-(

Jilanko, moc držím palečky ať všechno se rychle zhojí a přebolí a vyjde hned první další tuleníčko snaženíčko!!

Dib, no vypadáte nádherně, šaty ti jkrásně seknou, Ondrjenko borec a kravata a kytka nemá chybu!! A prosím i nějaké fota ze předu!!!

Kath, miminko bych hned zulíbala, tváří se tak krásně spokojeně :-) nádhera!!

Sauny, Štěpíno je boreeec!!
Janes+Ondra08/05+Matěj 10/07 25813

8.9.2008 20:16:48
Ahoj holky,

Jilanko, moc a moc přeju ať brzo všechno smutné přebolí a zase se můžeš radovat ze života.

Dib - jedním dechcem a jedním slovem jééééééééééééé a krááááááááááááása. Další fotky honééééééém.

Jinak u nás ranní nástup do školky furt se řvaním (ach jo), tak asi musíme vydržat až se to nějak ustálí.

Jo a já jsem dneska byla po třech letech na angličtině. Opět jsem se rozhodla, že se přihlásím, páč jsem všechno zapomněla a bylo to super a nebylo to ani tak hrozný.
Janes+Ondra08/05+Matěj 10/07 25813

8.9.2008 20:16:19
Ahoj holky,

Jilanko, moc a moc přeju ať brzo všechno smutné přebolí a zase se můžeš radovat ze života.

Dib - jedním dechcem a jedním slovem jééééééééééééé a krááááááááááááása. Další fotky honééééééém.

Jinak u nás ranní nástup do školky furt se řvaním (ach jo), tak asi musíme vydržat až se to nějak ustálí.

Jo a já jsem dneska byla po třech letech na angličtině. Opět jsem se rozhodla, že se přihlásím, páč jsem všechno zapomněla a bylo to super a nebylo to ani tak hrozný.
krupice. 33843

8.9.2008 16:27:52
Ahoj,

Dib, fakt vám to sekne. Teda nedovedla jsem si tě představit v dlouhých šatech, tak prosím ještě nějaké fotky. A kytka s kravatou R^.

Sauny, super, že to Štěpánek takhle zvlád!

My jsme byly dneska na 3leté prohlídce. Danda má 97cm a 14,9kg. Akorát písničku, kterých zná hafo, nechtěla zpívat. Do školky jsme přišly až po 9 hod. Pí uč tam vzadu s dětmi něco hrála, tak se Danda ihned letěla zapojit do kruhu. V přední místnosti seděl s druhou učitelkou nějaký chlapeček a chudák plakal a plakal. Tak mi ho bylo líto. Stejně je to zvláštní, jak to každý dítě prožívá jinak.
dib (matěj 21.8.05) 34252

8.9.2008 15:33:13
ano, ondrejkovi oblek sluší velice velice velice moc. objektivně subjektivně zhodnoceno :-D

elli - díky moc za přání, překvapilas mě a potěšila!
svatba byla plánovaná, teda, vlastně nevím, jak to přesně myslíš.. no, nebylo to tak, že bysme seděli, čučeli na sebe, a najednou oba osvíceně pronesli - za tři měsíce se vezmem.. bylo to tak, že jsme to vážili a vážili a nakonec uznali, že to pro naše rodiče je asi strašně zásadní krok, a že náš odpor k aktu samotnému je menší než jejich touha po něm. tak jsme se rozhodli, vlastně už vloni, ale čekali jsme na léto, aby nikdo neumrznul, a aby to prostě byla příjemná kalba :-) pozvali jsme pár rodinných příslušníků a pár kamarádů, prostě lidi, co jsou pro nás stálou součástí životů, a bylo.

sauny - toš to je štěpánek borec, držím palce, ať sa dál drží a užívá si to!!
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354

8.9.2008 13:52:05
ahoj holky
hlasim, ze jsme doma ze Slovenska (jiz v sobotu), Lukas ma za sebou prvni den skolky, Martin odtamtud nechtel, tak snad bude zitra premiera v pohode... s Marinem jsme dnes meli prvni plavani (v satne: "pod vodu nepudu" - hm, takze se potopil asi tak 20x :-D)...
... a ja damy budu zitra dopo sama doma, copa budu asi delat? :-D....

Katth - Daniel je kraaaaaaaaaaaaasny, hodne pohody a zdravicka!!!

Dib, kraaaaaaaaaaaasa, i Ondrejkovi to sekne! Hodne stesti!

Jilanko :-(

... a vic si nepamatuji... ahoj vecer
18.11Sauni13 24930

8.9.2008 13:32:05
Ahojky-tak jsme zpátky ze školky...Štěpánkovi jsem přečetla pohádku a ještě leží a prohlíží si knížku a cosi si prozpěvuje-to se zdál po cestě dom strašně unavený-máme to teda dál-ale šli jsme dom hodinu :-(
Ve školce dobrý!!!Paní učitelka říkala,že byl moc šikovný na první den ve školce,i se domluvili i papal a ani jedna slzička.Po mém příchodu v poledne mi řekl-že tam JEŠTĚ BUDE.

NO,kdyby mu to tak vydrželo co nejdýl....
Elli a Sabinka 19.8.05 28201

8.9.2008 11:41:32
Katth, nááádhera, užívejte si to, strašně to letí! Hlavně tedy teď přeji co nejvíc spánku :-)

Vítám Dib jako novomanželku, snad dodá více fotek. Ještě jsem se nedozvěděla, jestli svatba byla plánovaná nebo nějaká rychlá akce.
A ke školce Matese taky gratuluji, snad to nějak zorganizujete.

Ostatním školkujícím držím palce, ať to v pohodě zvládáte.

Sabi byla na víkend u našich, tak jsme byli oba dny v kině, doháníme absťák ~j~
Akorát blbý, že naši se už na trvalo přesídlili na chalupu, to je Praha Východ, takže se nám dost vzdálili, cesta tam a zpátky 150 km, takže kdo ví, jak často se tam teď Sabina dostane...
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 128269  [Dalších 127979 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.