| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 128269  [Dalších 127969 >>]
Želvik 52389

Re: .

8.9.2008 9:03:28
Jilanko ať je už jen líp ~s~

Sauny, gaťky mě pobavily R^R^
18.11Sauni13 24930

8.9.2008 8:59:51
ahoj Jilanko,holka statečná!!!!Nejhorší máš za sebou! Už bude každý den o malinký kousíček líp,uvidíš!
18.11Sauni13 24930

Re: ahoj...

8.9.2008 8:58:30
Ahojky holky!

Téda Dib-vypadáš nádherně!!!taková pořádná romantická nevěsta!Moc Ti to sluší!!!!!!! Ještě jednou moře a moře štěstíčka! A pro Mateska sourozeneček by nebyl?
:-D

Danielek -krásňoučký-tak Tě taky vítáme mezi srpńátka-ať maminku moc nezlobí,krásně papá a hodně spinká!

Štěpánek šel dnes poprvé do školky...(nakonec je ve třetí školce než měl být....),obě paní učitelky vypadají prima,zejména tak jedna je vyloženě mateřskoškolková :-)Kéž by si to myslel i Štěpánek-ten stále mluvil že do školy jedině s maminkou..A tak to vypadalo dnes:
Před šatnou-nejdu,bojim se.Šla jsem mezi ty lidičky v šatně první-Štěpánek se přidal-bez problémů se sám převlékl do tepláčků a trička.Když si ho chtěla paní učitelka před vchodem do třídy vzít-nejdu, s maminkou.Šla jsem teda s ním(jedna holčinka strašně moc plakala,učitelka ji chovala,beruška kopala nohama,vztekala se :-( )-ukázala jsem mu auta-a už měl oči jen pro ně-říkám,dej mi pusu,já za chvilku přijdu(nechtěla jsem se vypařit).Dal pusu a zdar.
No ze zkušenosti vím,že bude hůř,ale dnes to proběhlo nad očekávání dobře.
Učitelce jsme jen řekla,že moc nemluví a ať ho nenutí jíst-že jim namazané pečivo jíst nebude-že mu zkusí dát suché,když nic tak nic-ať není vystresovaný první dna i z jídla(mám špatnou zkušenost ze školky s Ondrou-kdy Ondra měl oblečení pobl*t*-než jsem si podala učitelky,že takhle ne,některé děti měli po odpoledním spaní za škraní maso či čočku-jak je nutili jíst). Po cestě dom mi bylo do breku,ale je to pro jeho dobro-je děsný závislák na mamince a to mluvení je bída.....Joa ráno jsme byla tak nervozní ,že jsem si 2x naruby oblíkla gaťky! nekecám! :-)))
Jilanka+♂+♀ 21541

8.9.2008 8:50:16
Ahoj holky...

Už jsem doma, nechala jsem delší vzkaz na únoru... nechci to psát i sem.
Teď jedu k doktorovi, tak nemám moc času.

Mějte se. Zase se ukážu, už se mě nazbavíte jako na jiný diskuzi~j~
Želvik 52389

8.9.2008 8:22:01
Jůůů to je nádherné miminečko ;)~s~, ať roste a je zdravý KatthR^

Dib sluší vám to R^~s~, miluju chlapy v obleku ~j~

A jinak u nás je hnusně, chystám se debordelizovat po rušném víkendu, slavili jsme narozky od taťky a tak se tu vystřídalo během dvou dnů plno lidí, dětí, ...pupky plné ještě teď;), lednička taky překypuje, do středy určitě nemusím vařit :-D

dib (matěj 21.8.05) 34252

7.9.2008 14:08:49
heh, eště jsem vynechala část, ve kterém matýsek volá - mamí, já mám mokrou botečkůů, a já jdu za ním, kontrolovat co jako, a uvidím nohu až po kotník obalenou bahnem, kontroluju kde to sakra je, do čeho šlápl, a zlistím, že jsem přes to bahno právě sama prošla, ne nohou, jenom krajem sukně..
než jsem mu tu botu přezula, travalo asi hodinu. nejdřív jsem nemohla najít tašku s věcma, pak matýska, pak jsem mu sundala botu a gatě, a zjistila jsem, že jsem si podala jen čisté kalhoty, druhé boty ne. a mezitím mě zastavilo snad všech třicet lidí, na pár slov.

a dostali jsme presovač, malý jednoduchý, na kterém vaříme od rána do večera, zatím jenom klasické turkové jemně mleté zrno, protože nic jiného jsme nestihli koupit.
a eště jsme dostali pár pravých boxovacích rukavic.

heh :-D

(jedna ilustrativní :-) třeba ještě pak nějakou přidám, až budou..)

ratunka 32460

Hihi

7.9.2008 13:50:26
..Dib to popsala velmi Dibovsky a přesně:-)
...nemáš zač:-)
dib (matěj 21.8.05) 34252

.

7.9.2008 13:39:09
katth, už jsem psala, daniel je fakt nádherný, a ty jsi kabrňák nad kabrňáky.. přeju ti rychlou rekonvalescenci, dostatek spánku a sladké sžívání se.

debordelizace z nejhoršího je za náma, je to maras.. uá.
dnes jsme ovšem přinesli tašky z auta, a ukázalo se, že to vlastně nemáme kam dát, skříně byly optimálně plné po našem odstěhování, a fakt nechápu jak se to tam všecko vešlo předtím. takže nastala fáze dvě, vyhazování a shlukování. možná do konce příštího týdne vybalíme :-)

ve čtvrtek - cestou na dobříš - jsme získali po telefonu místo v dobříšské školce. nadšená z toho nejsu. je to ta s nejhorším jménem, a navíc stejně nemám nikoho, kdo by mateska vyzvedával po obědě. a nechávat do čtyř se mi ho tam nechce, zatím. no, mateskovi jsou takové podružnosti fuk, děsně se těší. zvykací chození začnem až v půlce září, právě doufám, že se tím vyhneme začátečním čtrnáct dnům ostatních dětí, takže toho breku bude míň. na mateska su zvědavé, ale tipuju to na velmi hladký průběh.

fotky ze svatby zatím nemám, až budou, dodám.. ačkoliv vlastně, cosi od ratunky už mám, nějaké ukázky, tak momentík :-)
jinak podrobnosti.. no, já se těším na číkoliv svatbu, které se budu účastnit, mám v plánu nevynechat žádnou příležitost, a řádně si to užít, ať si vynahradím tu svoji :-) podlehla jsem pocitu, že musím furt běhat, aby měli všichni co největší pohodlí, a v podstatě jsem seděla jenom hodinu, když jsem se nechala unést. původně jsme se s ondrejkem dohodli, že tento zvyk ignorujem, ale únosci byli kamarádi, které bych na to fakt netipla, navíc jsem byla ráda, že se konečně třeba aj něčeho napiju, tak jsem s nima odjela. ondrejko se samo děsně nasral, na chvilku. no, nakonec jsme se zas našli.
tatínek a moji dva bratři nalévali slivovici od rána do noci, stejně byli nakonec zklamaní, zhodnotili to tak, že je vidět, že tam byla spousta nevalachů, kteří neumí pít - slivovice zbylo mnohem víc než čekali :-) já osobně jsem si musela o prvního panáka říct, těsně před polednem. a dalšího vlastně taky :-)
matýska opečovávala babička maruška (neviděla ho sedm týdnů) tak náruživě, že jsem ho v podstatě skoro celý den neviděla. koza mu sežrala kytku, co měl připnutou na košili(stejnou jak ondrejko), a nakonec si při vyčerpaném běhu rozbil pusu. ale nic hrozného.
obřad byl srandovní, jedna slečna hrála na falešnou píšťalku, druhá děsně procítěně recitovala nějaké melodramatické básně. starosta vypadal, že jestli se na něho budu ještě chvilku smát, nebude schopný dál přednášet svůj procítěný projev. náš tatínek proseděl celý obřad s hlavou sklopenou k zemi, byla jsem z toho trochu nervózní, pak jsem si uvědomila, že toho starostu fakt hodně moc nesnáší, asi na něho nechtěl ani pohlédnout.
zbytek dne pak probíhal v hospodě na královci, jednom ze dvou nejvyšších klobuckých kopečků, parádní výhled, parádní počasí, písek a houpačka pro děti, bylo to příjemné. na oběd jsme čekali, seřazení u stolu, dlouhou chvíli, nechtěli jsme začít bez bratra-svědka, který jel domů do klobouk pro klíče od pokoje, ve kterém jsme chladili slivovici a víno - zapomněla jsem ho někomu schopnému předat :-)
nakonec jsme měli i kapelu - tatínkovi kamarádi hrající "country", dvě kytary a jednu basu. zezačátku to chtěli zabalit, lidi byli venku, přece jenom bylo krásně, a v malé hospodě se muzika dost těžko přeřvávala.. nakonec jsme aj tancovali. no, a teorie, podle které se lidi, nucení mluvit hodně hlasitě (aby překřičeli hudbu), dostanou mnohem víc do varu, se ukázala dost přesná :-D
ondrejko by to asi popsal jinak. vím jak, ale reprodukovat to nemožu. ale plyne z toho, že se dobře bavil. a snad i další spousta lidí.

a mě nejvíc štve, že ondráš je fotogenický, a sluší mu to v každé příležitosti, a já vypadám maximálně jako člověk, který se snaží, aby mu to slušelo :-D no nic.
moc jsme to neprožívali, hlavní starostí bylo ubytovat lidi a dobře jich spočítaT (což byl pro mě megaproblém..), a pak se snad dobře bavit. a to se nám snad povedlo.
i když teda, nakonec se objevila spousta tradičních svatebních atributů, včetně fakt svatebních šatů a dokonce i modrého podvazku (dík, ratu) :-D
mapina+3 kluci(01,05,11) 29057

7.9.2008 12:31:44
aHOJKY, TAK DOUFÁM, ŽE KONEČNĚ VLOŽÍM PŘÍSPĚVEK- V PÁTEK JSME PSAL DOST DLOUHEJ A ON SE NEVLOŽIL :-)

TAk nejprve veliká gratulace k Danielkovi, je fakt krásnej...

Jilance držím moooc palečky, ať je brzy líp.

Školka je celkem v pohodě, jen v úterý vojtu rozhodilo, když viděl, že některé děti brečí. ALe snad v pohodě. Ve čtvrtek jsme byli na očkování na meningokoka, v pátek se mu spustila rýma, ale snad je to jen reakce.

Včera jsme si užili super den- jeli jsme do MAlé Úpy na otevření pohádkové stezky...tam bylo taaaak krásně.
Eset+2M 11735

7.9.2008 9:21:59
ahojky ...

na Jilanku moc myslíme a přejeme ať je brzy zase dobře ...

Katth ... Danielek je úžasný ... moc gratulujeme :o)))

jinak teda my jsme ve školce dlouho nepobyly ... první dva dny byla Moni úplně v pohodě, po O šla domů ... třetí den jsem jí nemohla ráno vzbudit, tak byla ukňouraná, takže ve školce řev, to tam byla i na spaní, ale nezavřela oko ... a čtvrtý den se sice ráno vzbudila pěkně, ale ve školce ještě větší řev ... no ale pak mi učitelka říkala, že se vždycky za chvilku uklidní a pak už si cleý den ani nevzdechne ... no ale v pátek už jsme do školky nešly, protože Moni pořád že jí štípe prcina a navíc se jí spustila šílená rýma ... takže manža s ní naklusal k dr. a vyklubal se z toho zánět močových cest ... takže máme ATB a máme se držet spíš doma v klidu a hlavně né na slunce ... což je u nás horor jí udržet v klidu a doma
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 128269  [Dalších 127969 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.