| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 128269  [Dalších 127959 >>]
Šárka, Anička 30.8.05 39525

Re: ahoj...

6.9.2008 23:13:22
Daniel je přenádherný :-) Krásný život mu přejí fšici Smelici!
ratunka 32460

Miminko

6.9.2008 21:01:18
Jé, bobeček krásný, Kath mooooooooooooooooooooc gratulujeme, vida jak jste šikovní, máte druhé srpNátko:-)))

Hodně štěstí do života ve čtyřech přejeme:-)
A těšíme se na dallší fotečky:.-)
krupice. 33843

Re: ahoj...

5.9.2008 17:37:39
Ahoj,
Katth, moc krásný a spokojený miminko, gratulujeme!R^

Dib, tak už jste odvšivený? Čekáme nějaké zprávy ze svatby!!! A taky gratulujeme novomanželům!

První týden školky proběhl bez komplikací a k Danielky veliké spokojenosti. Připadá mi, že paní učitelky se jim celkem věnují. Včera ráno tam seděli holky v kroužku u pí uč., něco jim četla a vyprávěla, ani jsem se s Dandou nemohla rozloučit, jak byla zaujatá. Dneska ráno skládali puzzle, takže Danda se hned nadšená zapojila a už o mně nevěděla.Taky jsem od ní slyšela část básničky, kterou jsem jí vůbec neučila. Tak snad jí to vydrží. Zítra jedeme na chalupu konečně oslavit její narozky a teď tady peču svůj první dort. Doufám, že to vyndám včas, nějak tohle nedokážu odhadnout. Na pečení mě moc neužije.
katth 27501

ahoj...

5.9.2008 17:24:33
hlasime se po navratu z porodnice... teda, vratili jsme se uz v nedeli, ale byla jsem bez netu (zato ted, od noveho poskytovatele, to jede jedna radost ;))
dovoluju si vam predstavit noveho clena nasi rodiny, daniela

vsem, kteri nam drzeli palce a nasledne gratulovali, moc moc dekujeme!!!

a taky moc myslime na jilanku, je to sila... prejeme, at to brzo preboli a nejlepe at brzo chova v naruci zdrave miminko!
Jane + Viktorie 26.8. 38000

Re: Vstávání

5.9.2008 10:15:46
Ahojky, ne moc povzbudivé zprávy .. doufám, že se brzy změní v mnohem mnohem radostnější.

Školka u nás - mám problém Vik vzbudit, vstává vždy na poslední chvíli, jak je víc unavená, tak je i protivná. Ještě že to mám cestou do práce a celkem i blízko, tramvají když jede, jsme tam za 2 minuty. Tak ji vodím na 8:30. Prohlídku jsme ještě neměli, vážila jsem jí doma kvůli antibiotikům, měla 15,7 kg a výšku 98 cm.

Já řeším, jestli napsat do školy a pokusit se udělat státnice teď v září nebo jít až v únoru. Nějak nemám na učení čas, myšlenky, náladu, ani nemám odevzdanou práci .... dnes mi mamka oznámila, že majitelka domu chce po ní 11 tisíc nájem (důchod má máma cca 6 tisís), takže přes víkend jdeme hledat opět další byt a rozjet nějakým způsobem další hypotéku :-( A to musíme ještě zaplatit spoustu věcí mimo měsíční splátky včetně školky.Spočítala jsem, že do konce roku budeme se všemi platbami na nule na účtu, tak to fakt bude veselý.
Šárka, Anička 30.8.05 39525

Re: .

5.9.2008 10:07:40
Ahoooj Dib, vdaná paní!!! Jaké je manželství?
Školka u nás první 3 dny fajn, včera a dneska fňukání. Píuč to nepřekvapilo, prý je to zcela běžné, že když si děti uvědomí, že je to napořád, moc se jim to nelíbí. Domů chodí Bambule špinavá jak prase, unavená, ale spokojená. Tak to bude snad v poho. Příští týden najíždíme na plný režim včetně "spaní" po o, jsem na to docela zvědavá.
Esmi,Kubík 08/05,Terezka 12/08 37100

Re: Zprávička od Jilanky

5.9.2008 9:53:32
Moc myslím na Jilanku,držím palečky,ať to brzo přebolí a může se těšit ze zdravého miminka.Je mi to moc líto.
Želvik 52389

Re: Vstávání

5.9.2008 9:12:34
U nás by Radeček i spal, ale Martínek je ptáčátko takže smůla
Lenka,Kuba 03/03,Verča 6.8.05 29429

Vstávání

5.9.2008 6:48:58
Želvi,Verunka dneska vstávala v 5,30,mám taky dost.Jinak vstáváme normálně v 6h,což je taky hrůza,ale prostě spát dýl nebude a nebude.
Lenka,Kuba 03/03,Verča 6.8.05 29429

Ahojky

5.9.2008 6:44:18
Ahoj holky,tak jsem dočetla tu smutnou zprávu od Jilanky.Jilanko drž se,posílám hodně energie a myslím na Tebe.
U nás 3-letá: 14,5kg a 96,5cm.S řecí problém nemáme,kecá až moc:-)
A jak jsme neměli problém se školkou,tak včera hrůza,jsem ji nemohla dostat z šatny do třídy jaký měla záchvat že tam nechce,ale jen se zavřeli dveře,tak ticho a pak už byla v pohodě.Děsím se co bude dnes.Ale myslím že je problém v tom,že tam brečí polovina třídy a že se to na ní přenáší:-(
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 128269  [Dalších 127959 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.