Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Želvik | 52389 |
Re: .5.9.2008 6:36:56
Jilanky je mi líto, chuděra, to je fakt peklo
My vstávali 5:40!Já dneska padnu, to už je na mě moc...musím uklidit bléééé |
dib (matěj 21.8.05) | 34252 |
.5.9.2008 0:13:21
moc mě mrzí, co se děje jilance.. život je někdy strašně bolavý :-(
my jsme zpátky v čechách.. až odvšivíme a odprašíme naše zimní sídlo, ohlásím se všeckým školkáčom držím palce, hlavně aby měli chytré, vnímavé a laskavé paní učitelky, a aby plusy převážily nad mínusy ústavní výchovy. |
krupice. | 33843 |
Re: Zprávička od Jilanky4.9.2008 22:08:41
Až se mi svírá žaludek, když tady čtu, čím vším musí Jilanka projít...
A zdravím po dlouhé době Peťulu. Cvrčku, držím Elišce palce, ať čůrání do záchodu zvládne. Je mi vůbec líto všech dětí, které se necítí ve školce ve své kůži. A ani maminkám ten pocit, když vidí své dítě plakat, nezávidím. Tak hodně zdaru, ať se to zlepší! |
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
Re: Zprávička od Jilanky4.9.2008 21:50:27
Ch jo, Jilanka si prochází peklem na zemi :-(
|
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
Re: ahojky4.9.2008 21:36:53
Na Jilanku budu zítra myslet a držet palečky, aby bylo pak všechno OK, aby se z toho brzy dostala a mohla mít kupu zdravých dětí...
Já byla s Eliškou dneska taky na tříletý: 90 cm, 12,8 kg, opožděný vývoj řeči - ach jo...máme půl roku na to, aby se rozmluvila, pak to bude mudra nějak řešit. Ve školce: už zase dneska počůraná - říkala mi uklízečka, že jí našla u záchůdku stát a plakat, protože neumí sama vylézt na záchod a stydí si říct učitelce. Chtěla jsem jí tam dát nočník, ale to učitelka nechce, aby na něj nechodily ostatní děti a ona neměla ještě starost s vyléváním (což chápu). Tak jsem Martínkovi dala úkol, aby, až budou ráno a odpoledne spolu ve scházecí třídě, jí ukázal, jak se na ten záchod posadit. |
Dani,Šimon 08/05,Eliška 04/07 | 24319 |
Re: ahojky4.9.2008 20:00:16
Moc zdravím,
nejprve posílám hodně energie Jilance, ať je to rychle pryč, je to smutné.... 3.letá prohlídka Šíma 14.57 kg a 94 cm. Mluví hodně, ale málokdo mu rozumí Školka - chodí od 2,5 roku do soukromé, začátky něco jak popisuje Janeska. Ale cca po 2 měsících dobré a teď se vyloženě těší. Jo a na kole s cyklokárou pro něj občas jezdím také, jenomže na kole je to hodina jízdy, jedna cesta, tak toho využívám, že se děti aspoň vyspí. Pak jsem pro změnu grogy já Mějte se moc fajn! |
Janes+Ondra08/05+Matěj 10/07 | 25813 |
ahojky4.9.2008 19:51:02
Čááááu holky,
tý jo já vůbec nestíhám. Zdraví Peťulu a Jilance držím palečky a pěsti. Hlášení z 3roční prohlídky: 15kg a 94cm a jinak vše Ok, doktorka padla na hubu jak hezky Ondra mluví v dlouhých větách. Mates: 10 měsíců - 78cm a 9,2kg Jinak u nás školkování nic moc, střídavě jasno a zataženo. Dnes ráno scéna, že tam nepůjde, pak řev když vešel do herny, ale jak jsem ho po obědě vyzvedávala, tak učitelka říkala, že to bylo jen chvilku a pak byl v pohodě. Pak se mnou skoro nechtěl jít. Tak nevím, asi se to musí ustálit. Dneska jsem pro Ondru jela na kole s cyklovozíkem (máme to půl hodiny pěšky), tak si to kluci pak zpátky užívali a budili jsme solidní pozornost kolemjdoucích. Tak zase jdu a jak bude chvilka mrknu. Zatím papa |
Peťula Honzík1/01+Michalka8/05 | 11377 |
Zprávička od Jilanky4.9.2008 18:03:45
Ahojky....všechny vás moc zdravím po dloooouhé době
Mám pro vás zprávičku od Jilanky, psala mi před chvílí SMS z nemocnice a prosila mě, jestli bych vám to sem nenapsala. Tak kopíruju SMS: Tak už jsem v nemocnici.A dozvěděla jsem se "úžasnou" zprávu.Večer mi zavedou tabletu a zítra budu rodit pod epidurálem.Takže jsem fakt úplně v háji.Tohle těhu je vážně očistec, nejdřív mi bylo 2 měsíce zle jak nikdy a teď tohle... Pak ještě psala, že se psala doktora, proč to není klasicky potrat v narkoze...tak prý proto, aby nepoškodili dělohu, protože už je miminko větší. Toť zatím vše, tak na ni zítra myslete. |
krupice. | 33843 |
Dotaz na reklamaci na e-shopu4.9.2008 12:51:12
Ahoj,
už jsem tady psala, že mi z e-shopu poslali jinou modelínu, než jsem si objednala. Nevíte někdo, jaká mám v tomto případě práva? Oni chtějí, abych to prostě na vlastní náklady poslala zpět, jako jinou reklamaci, ale já nechci platit znovu poštovné přes stovku, když to není moje chyba, že mi poslali něco jiného. Takle se mi tam modelína opravdu prodraží, nehledě na to, že to Danielka už nedostane k narozkám. Jsem fakt nasraná, ale s tím e-obchodem se nedá dohodnout. Prodavačka nic neví, nezná, mám to prostě poslat zpět a oni mi pošlou peníze nebo správný zboží. Majitelka nezvedá telefon a dneska mi konečně po 2 mých mailech odpověděla, že to mám poslat zpět, jako reklamaci. Takže to samý. No ještě si mi nic takovýho nestalo. Zboží normálně přebírám v krabici a dovnitř nekoukám, ale odteď to budu rozbalovat u přebírky. Jinak u nás se dál vpohodě školkuje. Mám z toho velkou radost, že se Danielce ve školce tak líbí. Já jsem se ráno opět vzbudila s napuchlým pravým víčkem a přemýšlela jsem, jaké oříšky jsem zase jedla. No koupila jsem si včera v hypernově levné čokolády milky a teď jsem zjistila, že obsahujou stopy ořechů a lískooříškovou pastu...tak jsem zkontrolovala své sladké zásoby a většinu věcí můžu přenechat Danovi a Dandě. Tak já snad budu nedobrovolně držet dietu |
krupice. | 33843 |
Re: .....4.9.2008 0:35:43
Jilanko, taky na tebe myslím a ať seš brzy ve všech směrech fit!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.