Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Elli a Sabinka 19.8.05 | 28201 |
Re: .....3.9.2008 23:58:29
Jilanko, drž se, myslíme na tebe!
|
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
Re: .....3.9.2008 19:46:56
Jilanko, drž se, budu na tebe moc myslet!
|
Jilanka+♂+♀ | 21541 |
.....3.9.2008 16:17:12
Ahoj holky...
Tak se loučím. Dneska dopoledne, když byl Filípek ve školce, jsem byla u doktora a zítra ráno jdu do nemocnice na přerušení. Od pondělí brečím kudy chodím, skoro nic nejím a jsem úplně v háji. Dneska jsem si o tom popovídala s doktorem... je to tak vážný, že by miminko umřelo během těhu. I když vím, že je to tak lepší, tak se prostě nemůžu smířit s tím, že ten drobeček, který ve mě roste 15 týdnů už zítra nebude. V nemocnici si poležím asi 2-3 dny a budou to moje nejdelší a nejsmutnější dny v životě. Pak snad už bude líp... Mějte se moc hezky, určitě se ukážu... ale netuším, jestli to bude za pár dní nebo týdnů... Už mizím a ještě jsem to omylem šoupla na červenec místo sem |
ratunka | 32460 |
Re: ahojky2.9.2008 19:13:07
Jilanko, ať to co nejdříve přebolí a uhnízdí se dokonalý človíček, přijď zase a držte se všichni!!!
|
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
Re: ahojky2.9.2008 18:09:40
Jilanko
|
Jilanka+♂+♀ | 21541 |
Re: ahojky2.9.2008 15:38:22
Tak je to v háji... vada srdíčka se nepotvrdila, ale ty otoky jsou na hlavě, zádech a břiše. A ještě jsou nějaký cysty na mozku. Tak zítra budu volat k dr. a jdu na přerušení. Včera jsem hledala nějaký informace, tak vím jak na tom jsme. Ještě mi brali vzorku z placenty, je to hnus... a za 4 týdny budu volat na genetikku do Prahy a dozvím se, jestli to je genetická nebo vývojová vada.
Ještě se jdu rozloučit na únor a na chvíli ukládám Rodinu k ledu... Mějte se hezky a až na tom budu líp, tak se zase ukážu.... |
Perlička + cácorka 07/05 | 25608 |
Re: ahojky2.9.2008 13:59:32
Ahojky
Jilanko, moc mě to mrzí :-(, všechno co cítím tu už napsaly holky, tak se nebudu opakovat... Hani, držím pěsti ať to vyjde s výměnou!! To jsou teda motáci :-( Jinak ve školce asi první dny všechno nestíhají,ještě se ty děti musí trochu "uhrcat". Já včera přišla, Verča byla venku normálně v kalhotách v kterých přišla (tj. samozřejmě spadla a měla koleno celé od trávy i když tam měla tepláky na převlečení, které MŠ chce). Na jiné skříňce byl pohozený její klobouček, ve vlasech chyběla sponka - na tu jsem se doptala a uč. mi řekla, že se pořád nějaké ztrácejí a našla ji pak u sebe mezi zbytkem sponek Vtip dne, dneska vedle Tom sám, já mu včera říkám, že Verča málo pije a asi i ve školce (uč. sice tvrdily, že je nutí 3 x vypít sklenku,ale na můj dotaz co v MŠ pila odpověděla, že dobré mlíčko a pak už nic :-(. No a Tom si to nějak popletl a do školky ji ráno přinesl i flašu s pitím, pak byl upozorněn, že to tam Verča nepotřebuje a tak si ji zase odnesl ) |
krupice. | 33843 |
Re: ahojky2.9.2008 13:46:14
Ahoj,
tak jsem naštvaná. Objednala jsem Dandě k narozkám tu modelínu -play doh super set, co tady dávala odkaz Šárka. Dneska jsem to konečně vybalila z papírový krabice, neboť jsem to předtím jenom hodila do komory, aby to Danda neviděla. Byl to balík jak kráva. A vidím, že mi poslali jinej set - Safari, což jsem mohla klidně koupit v obchodě a nemusela jsem platit stovku poštovný. Tak jim tam volám, ženská na telefonu nic neví, prý to mám poslat zpátky a pošlou mi ten správnej blabla...Tak jsem jim řekla, že na svoje náklady nic zpátky posílat nebudu, že to není moje chyba. Napsala jsem pak mail majitelce a doufám, že to nějak vyřídí. Akorát tedy Dandy narozku budeme slavit o víkendu a nevím, jestli to do tý doby stihneme vyměnit. A jinak školka opět bez problémů, akorát v šatně byl trochu zmatek. Jedna holčička hledala boty, Danda měla zase pod skříňkou místo bot na ven, který jsem jí připravila, i ty druhý šněrovací. Na místě, kde má mít kalhoty na ven, měla hozený i ty na cestu domů. A pejsek se válel úplně mimo její skříňku. Tak jsem zírala jak zjara, neboť jsem jí speciálně kvůli školce kupovala boty na sucháče a na ven dávala kalhoty na gumu, jak to učitelky požadují a nakonec nevím, co si vůbec brala na sebe. A na můj dotaz, co ve školce dělali, odpovídala stejně jako včera "řádili". A ač po obědě opět nechtěla spát, tak stejně jako včera vytuhla. Tak jí to řádění docela věřím. |
18.11Sauni13 | 24930 |
Re: ahojky2.9.2008 8:34:19
Ten smajlík za slovem zákrok je špatnej!
|
18.11Sauni13 | 24930 |
ahojky2.9.2008 8:08:57
Jilanko!!!
Dnes koukám na Tvoji smutnou zprávičku -je mi to moc moc a moc líto,to co je úplně rozumově na místě napsala už Ratunka....budu na Tebe myslet a držet Ti palečky,ať se srdíčko rychle zahojí-bude líp,věř mi,teď buď holka statečná,vydrž!!!!!! U nás nic moc-Ondra druhý den po táboře dostal blujvirozu(ale nemocná byla půla bytovky-takže to nechytil tam),pak ji chytil manžel(+srajdu)a pak já-to sem byla zrovna u našich-dnes už je teda líp...ale díky tomu Štěpíno nešel do školky..Nechala jsem ho tento týden doma,kdyby se náhodou roznemohl,ať ho to nechytne ve školce.Bojím se stejně školky bojím-Štěpínek stále opakuje že do školky jedině S MAMINKOU...Takže nás nástup teprve čeká,tuším že zrovna on bude z těch ,,brečiček".... Ondrovi se dnes ráno rozlomil jezdec u nového batohu TOPgal za 1000 kč-tudíž jsem dnes pěkně nas....odpoledne jdu reklamovat)doufám,žše se po cestě nevyvrátím,dva dny ležím-ale musím jít za čerstva),teda nevím s čím bude kluk chodit do školy,a asi jsem vyléčená prý z nejlepších školních batohů na trhu-švagrová byla taky nespokojená...Navíc pochopitelně Ondra brečel,já sem na něho taky vyjela-ale byla jsem u toho-kluk za to nemohl...ch jo...Tak mě to mrzí... Ratunko dětičky jsou vyfocené krásně-Julinka má prima háro a ty šatičky!!!! Už se moc těším na fotky Dib! Jo-mě u Rossmana zašantročili cd s fotkama :-((( Snad se ale našlo-dnes se jdu opět informovat. Na tříleté měl Štěpíno 97 cm,14,5 kg -obrázky ,,na očička" přečetl všechny-doktorka ho chválila,(říkala jsem že máme problém s řečí-mluví pořád hodně špatně),říkala,že důležité je že komunikuje,dorozumí se,jí všechno ,,nějak" řekl-že na proslovy má stále čas.Camprdlíka jen skoukla-prý se to teď nechává až do pěti let být-jen to máme dále zkoušet(já očekávala po zkušenostech s Ondrou už ,,zákrok"...No na jednu stranu se mi v ordinaci ulevilo,ale na druhou stranu vím,jak Onďu mordovali ve třech,v pěti a a sedmi letech-a jenom ho ,,udržet"...No nebudu na to myslet... Mějte se krásně,dětem ať nadšení ze školičky vydrží,prvňáčkovi Matýskovi taky-a Stondo pevné nervy na písankou!!!!!))) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.