Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Želvik | 52389 |
Re: Jilanko,2.9.2008 7:33:22
Jilanko, taky mě to mrzí, drž se, časem bude zas líp
Stony tak to jste byli v mojem rodišti , jsem ráda, že jste si to užili....taky tam ráda jezdím |
stonožka Maťula12/01,Kubík8/05 | 6443 |
Re: Jilanko,1.9.2008 21:54:03
Jilanko, je mi to moc líto... myslím na tebe...ale jinak souhlasím s Ratunkou:-((
Jinak vás zdravím zase po nějaké době. My byli ještě na prodloužený víkend ve Vítkově, tak jsme si ho parádně užili. Sice teda večer a ráno už pěkná kosa, ale ve stanu ve spacáku nám bylo fajne;-) Akorát já si dovezla nějakou chřipajznu...hned šílená zimnice s horečkou, hned parádní srajda...:-( Celou noc jsem nespala, ale ráno naštěstí účinkoval Ibalgin, tak jsme s Raďou vyrazili na naše 2 premiéry Kubík to ve školce zvládl na jedničku - učitelka chtěla, ať se tam za hoďku jen přijdem mrknout, jak to zvládá, ale u nás fakt problém nebyl. Ale teda některé děti tam plakaly moc, bobci malí:-( No a náš prvňák to v rámci svých mimózních stavů taky ustál Tak jsem hlavně zvědavá, jak to bude zvládat dál Dneska zahlásil (když jsem mu ukazovala, kde má čip na obědy a vysvětlovala, jak to v jídelně bude), že ve škole je to lepší než ve školce, protože se tam nosí jídlo na táckách Ratu, špioni i Matesek jsou frájové A už se těším na nevěstinku. Jo a ještě velká gratulace Katth k Danielkovi!! |
krupice. | 33843 |
Re: Jilanko,1.9.2008 21:47:59
Jilanko, je mi to moc líto. Věř, že zase bude líp.
|
Eset+2M | 11735 |
Re: Jilanko,1.9.2008 20:50:45
Jilanko ... to mě moc mrzí ... foukáme dušičku a přejeme hodně sil k překonání ...
Moni ze školky nadšená ... nejvíc se jí zalíbilo v umývárce ... zmáchala si všechny trička :o))) ... no a u oběda prý chvilku neposeděla ... musela pochodovat po celé jídelně :o) ... hlavně aby to nenaučila další děti, jak prorokuje děda :o) |
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
Re: Jilanko,1.9.2008 17:49:13
Jilanko, drž se...je to na pytel...
U nás se vesele školkuje...dneska se teda Elí 2x počůrala Za ten první týden se jí to nestalo ani jednou. Možná to bylo i tím, že nastoupilo hodně nových dětí a už nebyla s Martínkem ve třídě... |
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
Re: Jilanko,1.9.2008 15:52:42
je mi to moc líto :-(
Souhlasím s Ratu.... Přeji ti hodně sil k překonání dnů příštích! Tak nějak je to teď asi mimo mísu, ale Teda Kulinka jse celá povavošila a a všechny děti ratunko-dibovic rodiny jsou božani. |
ratunka | 32460 |
Re: Jilanko,1.9.2008 15:52:42
elli, NIkdy neříkej nikdy, znáš to....
|
Elli a Sabinka 19.8.05 | 28201 |
Re: Jilanko,1.9.2008 15:50:27
Jilanko
Jinak školkování, jak jsem už psala, závidím. Sabi se už doma nudí, určitě by se jí tam líbilo, no nic. Svatebčani úúúžasní, jsm zvědavá na další fotky, jestli budou. Nejvíc mě samo zajímá nevěsta. A trochu je mi líto, že ze mě nikdy nebude. |
ratunka | 32460 |
Re: Jilanko,1.9.2008 15:47:14
Jilanko, vím že to bude znít asi drsně, ale vrátila jsem se do práce k postiženým dětem, nějak mě to te´d více bere, každopádně, i když to není úplně v začátku, buďte rádi, že se na to přišlo tak relativně brzy a že si snad můžete pořídit další miminko, zdravééé...tolika trápení, co jsem za ty tři týdny viděla bych nikomu opravdu nepřála, držte se...
|
Jilanka+♂+♀ | 21541 |
Re: Jilanko,1.9.2008 15:43:37
Ratunko, dneska jsem 14+3tt. Já už se s tím pomalu smiřuju, že mi mimouška vezmou. Dr. mu zkoumal na UTZ srdíčko a pak mi říkal, že to vypadá jako by se mu v něm cévy nějak špatně křížily. Zítra by mi měli dělat nějaký podrobnější UTZ a pak asi i odběr plodovky nebo nějakých vzorků... už si to nepamatuju, co všechno mi dr. říkal... ještě jsem pak čekala u sestry a dr. volal k nějakýmu docentovi a domluvil mi tam ko na zítra.
Jo život je pěkná svině... teď když nám tak všechno hezky vychází a máme se dobře, tak se musí tohle podělat. A ještě ke všemu má švagrová za 3 týdny TP... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.