| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 128269  [Dalších 127919 >>]
ratunka 32460

Ještě jeden obrázek

1.9.2008 15:41:13
Fitku Dib zveřejním, pokud mi k tomu dá svolení, nebo se zveřejní sama, měla by dojet tento týden...

ale když už vkládám, tož tříletá Kulinka

PS: obrázek jsem nedělala, jen dodělala a vložila fotku...nějak nestíhám scrapovat, bééééééééééé
ratunka 32460

Jilanko,

1.9.2008 15:27:35
to jsou moc smutné zprávičky:-((
co na to říct, než držte se a všechno zvládněte nejlépe jak to půjde...život je někdy hrozná mrcha...
...to znamená, že by jste museli dát miminko pryč, asi, že???
Ani nevím, jak dlouho už jsi těhotná...
hodně sil na zítřejší verdikty:-/
Jilanka+♂+♀ 21541

......

1.9.2008 15:19:17
Ahoj holky...
Dneska jsem byla na UTZ a vypadá to, že má mimísek VVV srdce nebo něco jinýho. Má velký otoky na hlavě a na bříšku... asi mu vynechává srdíčko, proto se mu tam hromadí krev. Zítra ráno jedeme do Prahy k Apolináři a tak se dozvím víc, ale vypadá to moc a moc špatně.
Ani nedočítám, protože je mi fakt mizerně...

Mějte se hezky... hlavně o hodně líp než já
Želvik 52389

Re: svatebčani:-)

1.9.2008 15:16:58
Jéééé, ještě nevěstinku a ženicha;)
ratunka 32460

Re: svatebčani:-)

1.9.2008 15:03:05
ehm, ta druhá jre samo Kulinka se Špionem, nějak se mi to žvejklo:-)))
ratunka 32460

svatebčani:-)

1.9.2008 15:02:08

Asi není třeba komentář, přesto:-)

Matesek

krupice. 33843

Re: Ahojte

1.9.2008 14:20:14
Jé, tak že by byla všechna srpňata tak školkochtivá? Jo a Danda je taky nějaká utahaná. Sice tady doma nejdřív řádila, ale pak jsme řekli, že půjde trochu spinkat. Protestovala, protože ji poslední dobou už spát moc nedáváme - nemá to význam, a světe div se, spí jak dudek.
Jane + Viktorie 26.8. 38000

Re: Ahojte

1.9.2008 14:15:56
Ahojky, tak školku taky Vik zvládla, vyzvedávala ji babička, já přišla cca o 15 min později díky MHD ... ale ráno jsme ji vyprovodili já, René a potajmu i babička :-D

Vik nejdřív byla taková ostýchavá, rozkoukávala se ale pak šla vařit do domečku :-) Teď když jsem jí viděla, byla docela dost utahaná, na oběd si prý i přidala, akorát ztratila mikinu, boty croksíky se jí rozbily a neví jak a kdy, triko a kalhoty pokecané od všeho, ale šťastná byla ;) POdepisování mě čeká, včera jsme nestíhali, jako naschvál zrovna v její třídě je ještě druhá Viktorka, jinak jsou jména jednotlivě.
ratunka 32460

Ahojte

1.9.2008 13:42:03
...nakukuju, jak se školkobvalo, a koukám, že nikdo nijak zvlášť bez rodičů nestrádal, Kulinka není vyjímkou...ani už jsem z toho nebyla tak mimo jak u Filípka, přece jen to tam zná, ale jak jsem tak kráčeli, vavocha si bojoval a bilancoval:-)))No jo, máme už velké děti...
...místo abych si užila volné dpopoledne, seděla\ jsem na plicním a čekala an příděl svých dýchátek, to to uteklo, teď třídím fotečky...
...každopádně, kdo jste si o víkošu vzpoměly na Dib, vězte, že už je z ní vdaná paní:-)))

A přejeme všem, ať nadšení ze školky neopadá:-)))
a mamkám do práce navrátivším, ať jsou na ně hodní a ať se všechno podaří skloubit, my zatím bojujem...uf
Želvik 52389

Re:

1.9.2008 13:31:40
Jé holky, to mám radost, že jsou děti ve školce spokojené. R^~s~ Raďula v době zápisů vůbec nevypadal na školku zralý, ale teď si říkám, že by mu to jen prospělo, no neva, rok to se mnou doma musí ještě vydržet :-D.

martínek si včera narazil pusinu až tekla krev, přesně z čeho nešlo rozpoznat, prostě někde v pusince u zubů....krve požehněně, kraválu bylo fest, ale už snad dobrý, chudák můj malinký
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 128269  [Dalších 127919 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.