Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
krupice. | 33843 |
Re:1.9.2008 13:13:33
Teda holky, to vstávání vám nezávidím, to je fakt děs. Pro mě stačilo vstávání v půl 8, normálně se hrabeme až po 9 hod. A navíc jsme šli včera spát až v půl 3, neboť jsme měli rozkoukaný nějaký film.
A Dáda je ze školky zpátky. Ani jsem jí nemohla najít, hrála si tam s nějakou holčičkou s vláčkodráhou a vypadala, že by tam klidně ještě zůstala. Zítra jde prý zase.. Hurá, mám školkový dítě! |
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
Re:1.9.2008 12:49:36
Perli, fuj, vstávačka ve 4.50 :-(
U nás máme oproti tobě hodinu spaní k dobru. Eset, to se zajede, uvidíš. Andulka už je doma, Roman říkal, že byla ze školky nadšená. No nic, valím ho vystřídat, ať může zpátky do práce. Eště, že má takovou práci, že když není na cestách, může klíďo na hoďku odjet a zase se vrátit. Tak se můžeme elegantně u Andulky vystřídat. Vám píšu z práce, jste to asi pochopily, žeee? A co Dib? Určo už novomanželka, žeeee? |
Eset+2M | 11735 |
Re:1.9.2008 12:02:54
Perli ... pořád jsem nad tím vstáváním dumala, jak to skloubit i s manžou a jak hlavně budu jezdit do práce (páč to mám 13 km v jiným městě) ... nakonec jsme se domluvili, že asi budeme vstávat všichni tak nějak stejně, abych byla v práci na 7. ... budu jezdit autem (což mi vyhovuje, že nemusim provozovat ranní sport - tj. dobíhání busu nebo vlaku) a manža má práci stejným směrem, takže ho vyložim po cestě ... no takže to abysme se tak v 6:15 obouvali, Moni vzbudim 5:55, sebe minimálně v 5:30 ... ale to budem muset mít všechno večer nachystaný ... ono se to nějak zajede
|
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
Re:1.9.2008 11:35:31
Taky školkujemeeee! Andulka mi vlepila hubana, řekla ahoj a šla. Ve třídě hezky pozdravila, řekla, že se jmenuje Anička a bylo. A já debil jsem upustila slzu, jak už máme velkou holku Ze školky to mám do práce 10 min pěšky, značka ideál.
|
krupice. | 33843 |
Re:1.9.2008 10:26:51
Ahoj,
tak máme školku taky celkem úspěšně za sebou. Šli jsme nakonec i s Danem a nebyli jsme jediní. Danda dostala před školkou bombóny od velikánský kočky, v šatně dokonce poslušně odložila pejska, bez kterýho jinak nedá ani ránu a ve třídě taky vypadala spokojeně. Některé děti dost plakaly. Akorát když si chtěl od Danielky jeden chlapeček vypůjčit kočárek, strhla se bitka a Danda s řevem nechtěla pustit. Nakonec se usadily, že půjdou svačit a my jsme odešli...Je to teda docela divný pocit a tak si tady užívám kafe, než půjdu vařit |
Ocicko | 32104 |
Re:1.9.2008 9:32:49
holky tak at se v praci libi a uteceto....
|
Perlička + cácorka 07/05 | 25608 |
Re:1.9.2008 9:25:11
Hojda, tak Verča taky hned letěla pryč, řekla mi na půl pusy hoj a už jsme jí nezajímali. Dvě děti tam chudinky usedavě brečely bez přestání,tak mi jich bylo líto :-(
Eset v kolik budeš ráno vstávat? mě to taky čeká, vstávačka už nastálo 4,50 :-((((( |
Eset+2M | 11735 |
Re:1.9.2008 9:03:40
ahojky ... tak Moni školku zvládla v pohodě ... hned se vrhla mezi děti a už jsem jí nezajímala ... tak snad to bude v poho :o)
jinak na tříleté prohlídce vše v pořádku, máme 15,6 kg a 101 cm ... máme teda trošku nožky do X, ale to prý by se mělo začít rovnat ... dr. doporučila pevnější botky i na doma i na ven a že se máme třeba před vánoci stavit ukázat ... kdyby se to nelepšilo, tak prý by se to pak začalo řešit třeba nějakýma vložkama do bot takže tak ... a já se jdu chystat na svou prohlídku ... a zítra poprvé do práce ... ani nevim, jestli se těšim ... asi jo, ale to vstávání |
Ocicko | 32104 |
Re:1.9.2008 8:42:14
vsem skolnackum prejem aby se ve skolce libilo nase mala uz tam je od 8 a docela se i tesila
|
krupice. | 33843 |
Re:31.8.2008 23:30:45
Ahoj,
Danda jde zítra taky do školky. Mám divný pocit v žaludku a o podepisování věcí jsem se dozvěděla až dneska. Všechno už mám připravené, akorát doufám, že Danda bude vpořádku. Dneska jí začal téct nos. Ona snad ještě rýmu neměla a nemocná skoro není. Já jsem nachcípaná od úterka, tak snad ode mě něco nechytla. No vidím, že jdete do školky i celá rodina, tak o tom taky uvažuju. Ale nevím, aby na nás nekoukali divně |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.