Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Eset+2M | 11735 |
Re:28.8.2008 17:15:50
Jilanko ... já tu demenci pociťuju ještě dneska
jinak naše zlatíčko včera vymáchalo foťák v bazénu ... už se s nim pomalu loučim :o(((( |
Jilanka+♂+♀ | 21541 |
Re:28.8.2008 14:57:17
Ahoj
Elli, já jsem myslela, že Sabi do školky jde... asi jsem si to s někým popletla. Eset, Filip byl na 3-letý 9.7. asi 2 týdny před narozeninama. Přišla nám pozvánka od dr. Už na mě zase útočí TD... včera jsem dělala k obědu rýžový nákyp s meruňkama. Rýži už jsem měla uvařenou a míchalka jsem vajíčko, máslem a s cukrem. Pořád se mi to nechtělo našlehat, tak jsem to ochutnala a místo cukru jsem do všeho dala sůl. Tak jsem začla od znova... A pak že se v těhu nedělí mozek na dva. No ještě že nečekám dvojčata, to bych byla asi úplně vygumovaná |
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
Re: SMS od Katth!!27.8.2008 18:23:51
Ahoj, já jen na skok...
Katth, báječná zpráva...moc moc gratuluju a přeju hlavně zdraví a pohodičku!!! |
Elli a Sabinka 19.8.05 | 28201 |
Re:27.8.2008 13:31:07
Filanko, to je jasný, druhý těhu se už tak neprožívá, ani na to není čas, už to tu psaly tenkrát holky, co čekaly druhé mimčo a my první.
Docela vám to školkovský zařizování závidím, Sabi by tam šla hned. No, musíme rok počkat. Babička zlobí pořád, nemluví s náma, zase někam odjela. Dojela jsem pro mého otce a už dělají venku na té dlažbě pod moje auto, musím se jít taky zapojit. |
Jilanka+♂+♀ | 21541 |
Re:27.8.2008 11:15:00
Ahoj
Katth velká gratulace My jsme se taky byli dneska podívat do školky. Filda byl nadšený z hraček, pořád tam někde pobíhal a nechtěl domů... byli jsem tam přes půl hodiny a to tam byly jen 2 učitelky, bez dětí. Tak jsem zvědavá jestli ho odtamtud v pondělí dostanu domů Má trénink z jeslí, tak si tu školku víc užije. Já jdu v pondělí k dr. na UTZ, tak jsem zvědavá jak dopadnu... jsem 14tt a přibrala jsem asi tak půl kila, snad nebude mít dr. kecy... ale bříško už se pěkně klube, už jsem musela vytáhnou těhu kalhoty. Ale tohle těhu je fakt úplně jiný... neprožívám to tak jako u Fildy, dost často úplně zapomenu, že tam nějakýho mímíse mám |
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
Re:27.8.2008 11:03:54
Eset, mudra musí udělat preventivku nejdřív ve 3 letech, jinak ji pojišťovna neproplatí.... No, ale dá se to udělat tak, že se vyúčtuje o týden později, než se udělá, že áno.....
|
Eset+2M | 11735 |
Re:27.8.2008 11:00:17
ahojky :o))
tak nejdřív Katth velikánská gratulace k miminkovi včera jsme teda stihly i dr. i školku ... tříletou prohlídku nám neudělali, protože se to prej může až po 3 letech (takže v pondělí hned přijde Moni do školky pozdě a já asi budu mít co dělat stihnout svoji prohlídku před prací u dr. v jiným městě) ... nechápu čemu vadí těch 6 dní ... no ale aspoň jsme ukázaly ty oči ... naší dr. se to zdá spíš jako nějaká alergie, takže nám napsala Zyrtek a Ophtalmo Septonex a že se uvidí, co ten Z. udělá ...to jsem teda fakt zvědavá .. zatim se mi pořád zdá, že to má Moni čím dál horší ... no a ve školce zrovna byla na zahradě třída, do které bude M. chodit ... hned se k nim přidala a vůbec nechtěla jít domů :o) ... platit budeme školkovné 300,- a stravné podle toho, kolik dní tam bude 27,-/den ... všechno zpětně příští měsíc ... což mě docela potěšilo ... jen nevíme, jakou máme značku, protože ředitelky jsme se zapomněly zeptat a učitelka si to nepamatovala, takže bude v pondělí "bojovka" :o)) dneska jsme dokoupily ještě boty na písek, noční košili a tepláky, tak už jen 3 kartóny kapesníků a snad máme všechno k narozkám to u nás asi bude skromnější ... koupila jsem jí skákací míč s medvídkem Pú a vodovky, švára jí tu nechal nějaký balíček, ale to prej bude překvápko pro všechny (prej budeme mít z toho radost hlavně my rodiče, tak se celkem děsim ), no a od známých dostane panenku a od dědů a babiček nevim ... myslim, že jí to bude stačit a nebude zklamaná ... zase splácám nepečený dortík (snad se nerozkydne jako loni) a nebudem to moc řešit ... |
Ocicko | 32104 |
Re: SMS od Katth!!27.8.2008 7:41:19
tak najuknu a takova novinka
Kath moooc velka gratulace a trochu si docitam - vidim ze resite skolku a tak.. nu ja jsem si to snad vyresila - jen mam jestli mala tam ma zustavat spat nebo jeste pockat.... no a mala se tesi ze tam bude s holkama ze si zas pohrajou - uz me honi o tyden driv aby jsme se sli podivat no a Filipek je velkej chodec furt nekde lita a nemuzu ho zastavit.... jo Elli diky za meilik a s tchyni drzim palce aby se sklidnila.. - ja s tou moji taky furt bojuju - neumi uhlidat Fika - nejdriv ji spadl s tech schodu a ted o vikendu mu polila nohy kafem - uffffffffff jeste ze bylo uz chladnejsi a ne varici.... v tu chvili jsem zakricela ze s ni to snad uz neni ani pravda - a malej letel do bazenu i v botech - jako prevence!!!!!!! |
Jane + Viktorie 26.8. | 38000 |
Re: SMS od Katth!!27.8.2008 0:38:56
No to je paráda, že Kathh má Danielka zrovna dnes, to si budu pamatovat Taky jsme se před 3 lety v porodnici potkaly a jak to uteklo ...
Vik byla celkem nadšená z dortu, ani neprotestovala, že nemá krtka, klidně bych řekla, že jí to ohromilo Dárků dostala spíše spoustu malých, 2 větší (koloběžku, stan) a v předstihu už kolo a helmu, takže jsem si při nákupech psala spíš tipy na Vánoce :- ) Dnes byl obecně hodně náročný den, hlavně že uznali tu reklamaci v Ikee, ovšem netěší mě, že budou rozebírat novou kuchyňskou linku a vyměňovat vadné kusy |
krupice. | 33843 |
Re: SMS od Katth!!26.8.2008 22:06:03
Elli, co se tchýni stalo? CHce tam snad bydlet sama? A co SB, zdá se mi, že je to lepší, nebo se raději nezmiňuješ?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.