| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 128269  [Dalších 127879 >>]
krupice. 33843

Re: SMS od Katth!!

26.8.2008 22:01:47
Ahoj,
taky moc gratuluju Kathh k tomu, že to má za sebou a malý je vpořádku! Snad byl porod lepší než minule, kdy jsme měly tu čest sdílet v porodnici jednu cimru;) Hodně zdraví a štěstí s pokojenosti pro celou novou rodinku!

A já jsem nějaká nachcípaná, nejraději bych jenom spala, zatímco Danda má úplně opačné tendence. Myslela jsem, že si odpoledne lehneme spolu a ona rajtovala v postýlce, zpívala mi písničky, chtěla čůrat a pak zase....Zítra konečně dorazí Dan, tak by tu byla teoreticky šance na leháro, ovšem dorazí s dvěma příbuznými, kteří jednou do Portugalska a budou u nás spát. Takže můj program je vaření a uklízení.

Já jsem dneska nakoupila do školky toaletní papír, box kapesníků a vlhčené ubrousky, které mi ovšem Danda v rámci pomoci ihned rozdělala. Školkovné se u nás platí 585,- a jídlo snad jenom na půl dne - tedy 550,- a pak mě čeká SRPŠ tisícovka, snížení rodičáku, začneme platit úroky z hypotéky, nájemnici z podnájmu jsme museli vystěhovat, protože provozovala er. služby (a ještě si na družstvu mysesleli, žo o tom víme a kdoví kolik na tom rejžujeme) a Dan zatím bez práce, takže finanční situace nic moc.
Perlička + cácorka 07/05 25608

26.8.2008 21:47:17
Jů, miminko!!! :-) Kath ooooobr gratulace ať spí v noci 8 hodin vkuse :-)

Šárko no pěkně sis to užila, tak jak to má být :-)

Elli, tak co, už se to doma uklidnilo?

Sauny tak vidíš, jak to pěkně Ondra zvládl :-)

Jinak my dneska s Verčou byly kouknout do MŠ, zjistila, že bude mít poznávací znamení obrázek hrušky, tak to hrdě všem hlásí. Já dostala seznam, co má všechno mít (naštěstí už skoro všechno mám). Ovšem taky jsem zjistila, že spát po O sice nemusí,ale klidně ležet a odpočívat jo,tak nevím nevím :-( Tohle naše torpédo nikdy nedalo. Je mi jasné ,že první měsíc z těch nových zážitků tam spát určo bude,ale pak, no pak jim to tam asi budu muset jít vysvětlit :-) A ještě jsem zjistila, že během zítřka musíme zaplatit stravné, což celodenní činní na září 630 Kč a ještě 300 školkovné, tak se mi protočily panenky, chjo :-(
Šárka, Anička 30.8.05 39525

26.8.2008 20:36:57
Katth, mám obrovskou radost! Super, že jsi tentokrát nemusela lézt hrobníkovi z lopaty! R^
No, já jsem měla mít po třech dnech volna od svých miláčků taky uklizeno a nachystáno.... Hahaha. Bordel jako v tanku, ale mamka vychlamaná s novým účesem a ovíněná a taky vykecaná se všemi kámoškami na sto let dopředu :-) Hm, škoda, že nemám žádný důležitý důvod, proč jsem se na všechno vykašlala... Záda mě nebolí, je mi dobře, vyspaná docela jsem, jsem prostě jenom lemra lenivá, vepř poživačný :-)
Esmi,Kubík 08/05,Terezka 12/08 37100

26.8.2008 20:00:27
Katth ,veliká gratulace a přejeme hodně zdravíčka a štěstíčka~s~
mapina+3 kluci(01,05,11) 29057

26.8.2008 18:10:28
Ahojky, teda to je novinka...pro KAtth veeeeliká gratulace a malého Danielkovi hodně zdravíčka.

já už jsme doma sama samotinká, myslela jsem, že umeju okna, ale chytly mě záda , tak moc nemůžu hejbat ramenem :-)

A zítra máme odpolko scvhůzku ve školce.
Elli a Sabinka 19.8.05 28201

26.8.2008 16:05:10
Jé, tak se Katth dočkala, to má Šimon předčasný dárek k nástupu do školky ~j~ Si dělám srandu, bude to mít Katth náročné, ale je to zase štěstí a kráááása ~s~

Jinak Želvik zase v poklusu, jak jinak :-) Já v práci, spala jsem asi 2 hodiny, alespoň mám za sebou i zápis do školy.
Ale naše babička (tchýně) zase zlobí, vyhrožuje a tak, kdo ví, co jí kdo nakukal, že zase tak najednou otočila (prý jí 5 let trápíme ~f~ ), to je tedy problém. Barák ve kterém bydlíme (a strašně na něm teď dřeme) je napůl její, tak vyhrožuje..., ach jo :(
Želvik 52389

26.8.2008 15:42:13
Jéééé tak obrovská gratulace R^~s~:-D:-D a hlavně zdravíčko pro mamču i mimčo ....
Br, až mě zamrazilo, člověk na ten svůj porod hned vzpomene...a letí to, my už máme skoro 10měsíců, 9200g, stojíme kde se dá, co se dá nacpem do pusy a je nám veselo.~s~~s~

U nás jinak nic moc nového,...chystáme na víkend grilovačku a bečku s přáteli, tak lítám a zařizuju, ať je to ku vší spokojenosti, už mě to nebaví a děti zdá se taky ne, ale nedá se nic dělat. Snad výjde počasí a víkend bude sluníčkový jinak se na to vybodnu fakt že jo ;)

No nic jdem ven, pa
kaciia 42709

SMS od Katth!!

26.8.2008 15:26:51
:: SMS :: od Katth!
Ahoj máme to úspěšně za sebou,byla to fuška,ale výsledkem je krásný kluk Daniel -3,5 kg a 51 cm nar. 13:05,vše v pořádku.
18.11Sauni13 24930

Ahojky.

26.8.2008 14:06:06
zase letmo zdravím...

Z tábora:Ondra dnes volal,,Mám se strašně dobře-co všechno dělají,co hráli za hru,co vyhrál"....Tak do zítřka už to vydrží a kéž by chtěl někam příští rok znova(tento tábor už se ruší-jezdí čím dál míň dětí dětí :-(()
Takže peču,vařím,smažím ,aby se ťutínek po táboře pořádně nadlábl :-)

Jinak my se Štěpánkem jsem byli u kamarádky a jejích rodičů-namjí žádné malé děti-tudíž Štěpánek byl hvězda,byli z něho na větvi jak je šikovnýýý,úúúúúžasný,chytrýý,poslouchá,vyhraje si.......Trochu mi polechtali sebevědomí.No na druhou stranu být tam Štěpánek týden ,tak už si sám neudělá nic neb měl na každou činnnost několi pomocníků-fakt jsem se až divila jak se úplně vlastně cizí pán (67) úžasně po ty dva dny s láskou staral o cizí dítě.

Tak zas musím letět ...papa

Elli a Sabinka 19.8.05 28201

Re: školka

26.8.2008 1:30:56
Sabi byla vcera s oslavou moc spokojena, vecer usnula u pohadky. K prispevku na jidelni zidlicku dostala tu malirskou tabuli z Ikei s prislusenstvim, zlate nausnice (ktere ztratila na tabore) a samozrejme blbinky.
A ja dnes usnula u ni Rv A to zitra brzo vstavam, nejdriv jedu vystat si frontu na zapis do skoly a pak do prace. A pak ve stredu pro tatu, prijede nam pomoct na 2 dny s dlazbou pod moje auto. Ta prace je nekonecna, to to bude trvat zase 2 tydny :-(
Dnes jsem byla se Sabi na gynde, protoze ji porad boli pipca a taky se mi zdalo, ze ji tam srustaji pysky, toho jsem se bala. Az vcera jsem byla varovana, ze v Motole nejsou moc dobri, ze to tam sekaji jedno za druhym, ze tam neni dobry pristup, tak jsem se trochu obavala. Nastesti je to v poradku, jen udelala ster na kultivaci a doporucila mi nejakou kosmetiku, tak jsem tam nechala skoro 4 stovky, ale mlada doktorka byla prijemna a vubec jsme necekaly.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 128269  [Dalších 127879 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.