Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jane + Viktorie 26.8. | 38000 |
Re: školka25.8.2008 23:25:17
A ke kafi a už jdu - v práci máme nový presovač, 3 druhy kávy - velká střední picollo, k tomu volba capucina, našlehání mléka. Už jsem to dotáhla tak daleko, že si dávám 3 - 4 za den a to v kombinaci 1 střední + 1 picollo + mléko + smetanu a 3 cukry.... takže o víkendu si vařím rovnou 3 hrnky najednou
|
Re: školka25.8.2008 23:21:22
Hmm, tak do školky volám zítra, zajít nestíhám, přijdou na reklamaci Ikei mezi 12 - 13 (náš nový byt se jaksi rozkládá, spadly nám dveře u horních skříněk kuchyňské linky :-( a odpol jdeme k babičce slavit.
Na alergologii musím taky, dobrala jsem ATB a Dr se mě na kontrole ptala, jestli náhodou nejsem alergik. Což asi už jsem, po těhu mám nějakou získanou na akáty, nejhorší je květen - červen, kdy nemůžu vůbec ani projet tramvají kolem parku. Jdu balit dárky, figurky jsem dodělala včera ráno, tak jsem zvědaná na Vik reakci, jelikož prohlásila, že chce zase dort krtek, ale ten mít nebude |
Eset+2M | 11735 |
Re: školka25.8.2008 23:20:13
i já vítám novou maminku :o)
my se máme ve školce stavit během tohohle týdne pro info, jak to všechno bude .... zítra mám naplánovanou tříletou prohlídku u dr., tak se pak možná stavíme i v té školce ... hlavně vlastně nevim, jestli Moni vůbec bude moct nastoupit (doufám, že jo), protože má trošku zánět spojivek (asi) ... už 4 dny kapeme antibiotikové kapičky a vůbec jí to nepomáhá ... spíš se mi to zdá horší ... sice jí z očí nic neteče, ale má je obě červené ... tak uvidíme co nám řekne naše dr., protože měla v pátek dovču a musely jsme pro ty kapky k jiné týjo to už je zas hodin ... fakt nevim, jak budu za týden vstávat do práce ... jo Hani ... s těma kafema jsem na tom úplně stejně ... dřív jsem si to docela hlídala - jedno ráno a dost ... tak teď už to je ráno a odpoledne a většinou už i navečer se sousedkou ... no ale uklidňuje mě, že si dělám jen takový slabší žbrďoly a hodně mlíka tak DOBROU |
Perlička + cácorka 07/05 | 25608 |
Re: školka25.8.2008 21:12:03
Hojda, včera už jsem odpadla, v noci jsem nějak moc nemohla spát, Verča to taky cítiola a chodila pořád sem a tam ke mě do postele a já ji odnášela zpátka, a teĎ tu mám oči jak sůva..
Jinak já se jdu kouknout zítra do MŠ k nám,co budou po nás chtít, určo už by ve školkách měli být, jsou to pedagogičtí pracovníci a nastupujou poslední týden o prázdninách. Tak Jane jestli to stihneš skákni si do té svojí školky taky.. Jani jsem koukala, že jste nakupovali i u našeho výrobce - Jurek, sídlo firmy a výrobnu má tady kousek od nás ) denně kolem něj s Veruš chodíme.. Hani, teda to je záhul s těmi alergiemi, že tě to tak kolí jedna za druhou, myslím, že podzim je na testy v alergol. poradně ideální, rychle tam zavolej, protže mívají hodně dopředu narváno. A vítám novou maminku!!! |
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
Re: školka25.8.2008 18:58:57
Vítám novou maminku
U nás bude informační schůzka začátkem září...ředitelka to všem přijatým hlásila při předávání rozhodnutí o přijetí. Eliška je premiérově na týden u babičky (hlavně proto, aby nemusela na další týden do školky a já nepřišla o celou mateřskou za srpen), a je prý OK...tady je takový ticho - Marťas zrovna u sousedů...LABŮŽO |
mapina+3 kluci(01,05,11) | 29057 |
školka25.8.2008 18:11:14
JAne, my dostali veškeré info při zápisu-seznam co mají mít , palcení stravy, školkovného apodobně. TAkže si asi zavolej, protože každá školka má jiné požadavky.
|
krupice. | 33843 |
Re: Kafeeeeeeeeeee25.8.2008 17:34:31
Vítám novou 4 násobnou maminku.
Jane, to bude fakt záležet na školce. U nás byla info schůzka už v červnu. A já mám už 3. kafe. KDe jsou ty časy, kdy jsem pila celá léta jedno jedinné kafe denně. Po porodu jsem začala pít 2, teď už to jsou i 3. |
Sylvie | 664 |
Re: Kafeeeeeeeeeee25.8.2008 16:58:46
Jane, to se poptej ve školce. Třeba v té naší to bylo tak, že rozhodnutí o přijetí se přebíralo osobně u ředitelky, takže s ní se rovnou řešily veškeré důležité organizační záležitosti. Pak budeme mít až někdy v průběhu září normální schůzku rodičů, celoškolkovou, nejenom nováčci.
Zdravím :o) |
Re: Kafeeeeeeeeeee25.8.2008 16:42:22
Holky, mám dotaz na školku, i když si myslím, že tam budu stejně muset zavolat ... přijde nějaké info, co mít s sebou do školky nebo že vůbec může nastoupit a že mám přijít na informační schůzku ??? Jak Vik je buď s babičkou nebo s Reném už 2. rokem, tak nástup do školky trochu flákám
|
mapina+3 kluci(01,05,11) | 29057 |
Re: Kafeeeeeeeeeee25.8.2008 15:21:02
Jani, dik za info- o tomhle stanu taky premyslime, melo ho v kempu docela dost lidi. Jen vahame, jestli radsi neporidit stan se 2 loznicema.
Multifunkcni rucniky- o tom jsem vubec neslysela, ale vypadaji zajimave euronu jsme zatim nezkousela, s kamoskou jsme se prakticky cele prazdniny nevideli, tak az vyzkousim, urcite dam vedet. A jinak 1. den v praci celkem pohoda, popili jsme kaficko, pokecali, zitra mi hned ráno přijde nějaký klučík na přezkoušení z ČJ- trvale žije snad v Belgii a sem jezdí 2krát za rok na zkoušku z ČJ. Právě jsme dobalila kluky, za chvíli je odvážím k našim a zítra razí směr Jizerky. A mě čekají dny volna |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.