Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Raďulka | 16249 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ach to počasí31.8.2006 10:18:47
Zdenčo OK, vezmu ti ho, za ty piškoty cos mi dala...
|
IvanaJ | 28823 |
Vojtíškovi31.8.2006 10:15:18
jestli si to dobře pamatuju, tak Vojtíšek od Pavly má svůj den
a tak hodně štěstí, zdraví, hodně štěstí zdraví, hodně štestí Vojtíšku hodně štěstí zdraví |
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ach to počasí31.8.2006 10:14:12
Radu - mi malý vypije všechno, tak ho od tebe klíďo koupím.
Já mám vysílačky a jsem s nima spokojená. Rušili nás jen jednou, nějací chlapi měli stejnou frekvenci:o(, ale to se stalo fakt jen jednou. Je fakt, že ve městě je to asi horší. |
Raďulka | 16249 |
Re: Re: Re: Re: Re: ach to počasí31.8.2006 9:53:17
Srazíkářky, nepije některé vaše dítko granulovaný čajík - Čajánek - ovocný doušek? Dostali jsme ho, dvakrát jsm ho zkusila dát malé a nechce ho. Mě taky nechutná... TAk kdybyste některé chtěla, dovezu vám ho...
|
Raďulka | 16249 |
Re: Re: Re: Re: ach to počasí31.8.2006 9:50:41
Ahojky, u nás je taky pěkně hnusně :-(
My dorazíme nejdříve kolem 18 hodiny, protože manža je dnes v práci a bohužel ve 3 skončit nemůže... Tak budete ještě střízlivý a poznáme vás :-))) Včera jel manžel pro cestovní postýlku ke tchánovcům a zapomněl tam přikrývku :-( Prý už tam pro ni nepojede (7km) a mám to nějak vyřešit... Tak přemýšlím, jestli bude stačit pytel na spaní a tenká flísová deka. Snad tam budou topit v tom počasí, ne? A kdyby ne, dá manža svoji přikrývku malé a bude pod tou flísovou, hádat se kvůli tomu nebudu... Alestejně mě vytočil, ta přikrývka byla v postýlce a on mi řekl, přece jsem ji musel vyndat, když jsem j iskládal, ne? No a asi jsem ji tam zapomněl :-) Dando, to občas bývá problém u oboustranných chůviček, že v tom repráku u mimča to ruší. My máme jednocestné a jsme max. spokojení. Máme tyhle od fy Hartig a Helling - http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=554130 Nechtěla jsem Philips, protože je má hodně lidí a navzájem se často ruší. Tyhle jsou super, i když trošku dražší. Ale my je využíváme i doma, konečně můžeme zavřít dveře a pustit si večer hudbu, nebo TV. A taky často někam jezdíme. Sencor naši známí reklamovali a znám víc lidí, kteří si stěžují. Na MMB je jedna mamča z OV půjčuje, tak si třeba půjčte a můžeš si vyzkoušet, jestli vám vyhovují. |
Zazík | 42873 |
Re: Re: Re: ach to počasí31.8.2006 8:56:06
Včera jsem nemohla k PC, neb manža ještě pracoval doma.
Zdenčo, sedajdu uvidíš v reálu. Už jsem ji tu i zmiňovala. Tak se tu hlavně opatrujte. A něco napište ať je co dočítat. |
Terka+Verča09/05+Lucka05/07 | 28457 |
Re: Re: ach to počasí31.8.2006 8:54:57
Ahoj holky,
po delší době vás zdravím. Mám hodně práce, tak stíhám dočítat, ale psát né. Přejeme Honzíkovi dodatečně vše nejlepší, ať krásně roste a dělá rodičům samou radost. Je u vás taky tak hrozně? Tady prší a prší - to je léto! A včera jsme 2x zmokli na procházce. Dando Sencory mám, Davida by určitě nerušili. Občas nám blbne ta chuvička u rodičů. Ale na naše nenaročné hlídání jen přes domem to bohatě stačí. Je spolehlivá a pláč je v ní dobře slyšet. Užijte si srazík a ať vám tam neprší. |
Zazík | 42873 |
Re: Re: ach to počasí31.8.2006 8:51:32
Ahoj Dando, rýma je leší, ale ne úplně. Martinka s tátou ještě spinkají. Marťe už je asi líp, protože spala celkem klidně a ani nebyl slyšet ucpaný nosík.
Hnusně je tu také. Nějakých 12 stupňů a déšť. Když ta chůvička pro mimi nemá reprák, tak nemůže rušit. To se nemýlíš. |
Danda.O | 38282 |
Re: ach to počasí31.8.2006 8:16:54
ještě mám jednu prosbu o radu. Půjčila jsem si od kamarádky chůvičky a na dovolené jsme s nima měla problém. Jsou to ty Philips, dvoucestné. No a v té u Davídka to sem tam zaprskalo a David se toho hodně bál. Myslíte, že mohly být rušeny třeba díky blízkosti hranice? Už mě tam fakt napadalo cokoli. Teď jsme je zkoušela doma a jsou v pohodě, tak snad doufám, že tak v pohodě budou i na Morávce a bude klid. Už mě i napadlo, že si půjdu koupit obyčejné. Teď mají v Tesco akci na ty Sencor, jsou jen za 600 Kč. Jenže zase nevím, jak jsou spolehlivé. Na ale mají repráček jen v té u rodičů, takže Davida by nemohly nijak rušit, nebo se mýlím?
|
Danda.O | 38282 |
ach to počasí31.8.2006 7:44:13
Tak venku leje a je tam tma jako by bylo tak o dvě hodiny méně. Ale já stéle věřím, že bude líp.
S tím alkoholem jste mě nahlodaly, bavoráka můžu (ale kojím, takže jsem ho už pěkně dlouho neměla a radši si ho ani nedám), víno taky, ale jen bílé a nevím, jestli bude možnost ho někde vychladit, i když to by při tom počasí neměl být problém. Ale v sobotu už bude vedro, že! Tak teď nevím, asi to vezmeme po cestě přes Tesco, v domácích zásobách už nic moc není (teda kromě vína z jižní Moravy) Ale stejně se moc a moc těším, tak začnu pomalu balit, Petr slíbil, že skončí brzo a snad tam do čtyř budem. Zazíku a co rýma, je to lepší? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.