| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 30184  [Dalších 30134 >>]
xMirkax 27576

deštivé ránko

31.8.2006 7:43:41
Ahojky po ránu, tak u nás opět prší a je 10 stupňů. Jsem zmrzlá jak preclík. Včera jsme byli asi 2 hodiny venku a vůbec jsem se pak nemohla zahřát a navíc se Kubovi povedlo pročůrat plínku a měl mokré bodýčko a kalhoty, tak doufám, že to nebude mít nějaké následky.

U vás už asi vrcholí balení a poslední přípravy na srazík, tak si to moc a moc užijte a budu se těšit na fotečky.

Evíku, svíčkovou jsem vařila já,není to nic světoborného, ale Kubovi moc chutná. Dám vařit kořenovou zeleninu a když je téměř měkká, tak přidám masíčko(mám ho na mrazáku v kostičkách uvařené dopředu) a zelenou petrželku. Ještě chvíli povařím, pak rozmixuju a když to trošku vychladne, tak zahustím bílým jogurtem. Smíchám s těstovinkama, dám do skleniček a zavařím. Zavařuju asi 15-20 minut.

Zdenčo, nás ještě zaujala tahle sedačka, měla by být polohovací, ale zatím jsem jí neviděla v reálu. Chceme jí ozkoušet, než do ní půjdeme.

Hanka1, Jířa05 a Martínek07 31962

Re: Re: Re: Re: ahojky

30.8.2006 23:29:47
ještě jsem zapomněla, narazila jsem na tohle:

droxi baby club

Tak a jdu taky spát. Přeji všem doboru noc.
Hanka1, Jířa05 a Martínek07 31962

Re: Re: Re: ahojky

30.8.2006 23:27:51
ahoj holky,

nejdříve také gratulujeme Honžíčkovi k prvním narozeninkám. Honzíčku, s Jiříčkem ti přejeme hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky a hodné a usměvavé rodiče.

Eji moc se mi líbí ten dort, neposlala bys mi prosím tě receptík?
Droping tos mě potěšila. Má zubařka teda trhá nervy skoro každému, moc o tom nepřemýšlí. Mě ten zub už nebolí, ale to bude asi tou vložkou. Škoda, že ta tvá zubařka není v Praze.
Holky já už z toho trhání nervu noční můry. Radši bych znovu rodila, než tohle.
Zuzko, to mě mrzí, že máte takové problémy. Je sice rozumné ten srazík zrušit, ale zamrzí to co? Dovedu si to živě představit. Tak snad to už bude v pořádku.

Holky, tak ať se vám srazík vydaří. Radu do takového bazénu bych vlezla i v takovémhle počasí. To je romantika.
Eja+3rarášci 27242

Re: Re: Re: Děkujeme

30.8.2006 22:57:41
Ivi, hihi ,já bych ráda, ale bohužel nezbyl ani drobek, i tak nás na něj bylo dost, takže každý urval jen malý kousek,byli tu totiž obě babičky i dědové, kmotra s manželem a jednou ze svých vnuček a švagrovci s dětmi

zapomněla jsem Honzíka pochválit, dneska se docela rozchodil, od rána nedal pokoj a pořád chtěl chodit za ruku, teda za prst, nesnese když ho někdo drží, musí se držet sám a to jen jednoho prstu, pak se vždycky na chvilinku pustil a šel sám a dokonce už jednou přešel sám půl obyváku, takže už je to opravdu moje malé batolátko, chjo, jdu listovat albem a v klidu se dopiju slenku vína. Je to už dnes druhá, ale už mi tady stojí asi 5 hodin
dočtu vás snad zítra, stejně tady bude asi pusto a prázdno co ,většina z vás už bude frčet na sraz
IvanaJ 28823

Re: Re: Re: Děkujeme

30.8.2006 22:53:17
koukám, že trpím samomluvou, tak jdu za manžílkem a vám všem i dětičkám přeju krásnou dlouhou dobrou noc.

IvanaJ 28823

Re: Re: Děkujeme

30.8.2006 22:49:38
Eji,
zapoměla jsem pochválit dortík. pošli kousek po síti. mě šíleně honí mlsná už jsem snědla půlku čokolády a pořád přemýšlím co bych ještě slupla. no a ted jsem si uvědomila jaké je datum tak už se těm chutím přestávám divit.

malý včera usnul ve 20,15 no a ve 22,30 řev jako by ho někdo vraždil ( ale v průběhu ordinace jsem vlastně taky uklidnovala ) no a nic nezabíralo, tak dostal mlíko vyzunknul 200 a spal no a další dávka byla v 5.

jak je možný, že jednu noc spí na jeden zátah 11. hodin, druhou se vzbudí po 10 hod na mlíko a třetí neví co by. dnes usnul zase vzorně, tak jsem zvědavá v kolik bude budíček.

doufám, že vám to vyjde a přijedete nás skontrolovat.
IvanaJ 28823

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení

30.8.2006 22:44:25
no Vojta nevypadal, že by se bránil, když Jarno nalíval. no na tenis to u mě nevypadá jedině, když tam budou pořádné kopřivy, ale ten kulec zvládnem my i chlapi. hlavně musím zabalit chůvičky. já hlava děravá.

je pravda, že jsem tenkrát zkoušela bavoráka , ale po těch dvou tonicích ty byly čisté byli jsme se školou tehdy u zubaře BRRRRR no a než jsme se dostali do školy , tak jsme se s kámoškou stavili do cukrárny a já tam měla ten tonik, no a po návratu do školy se se mnou profka dohadovala, protože si myslela, že jsme vážně něco měli.
Eja+3rarášci 27242

Re: Děkujeme

30.8.2006 22:44:25
haha, tak v druhém okně mám nalistované na včerejšek, kdy jsem tady byla naposledy a koukám, že je tu přes 100 příspěvků, tak nevím jestli budu dočítat, je fůra hodin

no a představte si , ve 20:00 už malý spal, ikdyž poslední návštěva odešla v 19.30 , tak jsme s manžou doufali, že bude spát hezky dlouho, houby, v 22.00už byl vzhůru a kňoural, dostal prso, položila jsem ho zpět do postýlky a řev, tak dostla dudel a snad se ududlal. Taky jen doufám,že ten puding mu nezhorší průjem,ikdyž ho nesnědl moc, zítra jdeme k dr. na roční kontrolu , tak snad nám poradí.

Koukám,že vy už jste duchem na srazu, snad nám to s Jančou vyjde a v sobotu tam společně dorazíme
Raďulka 16249

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení

30.8.2006 22:36:29
Ivi, jestli mi tvůj manžel zneškodní alkoholem mého, tak si tenis ani kulečník nezahrajeme :-)))
Hehe, a co ti do těch toniků přilíval barman, když tě chtěl sbalit???
Eja+3rarášci 27242

Děkujeme

30.8.2006 22:36:03
S Honzíkem moc a moc děkujeme za přání, užili jsme si to, ikdyž ze začátku to vypadalo kriticky, já nestíhala s přípravou (neměl mi kdo pomoct a prcek byl protiva, spal cca 30min dopoledne a pak už nechtěl zabrat,tak jsem ho mezi vařením a chystáním zkoušela uspávat, marně), švagrovci dorazili hodně pozdě,když už přišli, tak volali topenáři že nám vezou na barák kotel,tak odjel manža a jen co dorazil, tak se chystal můj otec, že jim dnes doma mění vodoměry, uááá, já byla na mrtvici, jen jsem si říkala hlavně ať se teď nezačne HOnzíkovi chtít spát, jinak je po oslavě,ale nějak se to zkoulelo a když jsme byli konečně všichni, tak se mohl donést dort: pekla ho tchýně, já jen dozdobovala, takže nic moc vzhled, ale dětem se líbil:

Z pudinkového dortu ozdobeného velkou ostružinou, byl Honzík nadšený, krásně nabíral na lžičku, občas se strefil i do pusinky ale hlavně krmil mámu (to bohužel máme natočené ale ne vyfocené) raději se pak krmil druhou rukou:
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 30184  [Dalších 30134 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.