| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 98975  [Dalších 98865 >>]
Kimik+Adélka+Míšánek 31494

Re: hlasování v deníčkách

4.10.2008 19:56:42
tak jsme ztrávily odpoledne na výstavišti - nakonec jsem nakojila a rychle jsem vypadla jenom s Adélkou na ten veletrh hraček. Bylo to naprosto super! Adélce se nejvíc líbila skluzavka hned u vchodu (asi to je ta, co ji bude objednávat Andílek), pak vedly různé skládačky a vláčkodráhy. Ale pak tam měli super kuchyňky, to se taky moc líbilo www.steptwo.cz.

A já mám další postřehy na naši party:
byla tam paní s pánem, co zpívali písničky a bavily děti - Adélka dělala mravence, to jsem si učuravala~s~ . Hned jsem paní vyzpovídala, takže berou 3500,-/hodinu + cestovné 10,- Kč/km (po Praze zdarma). Ale to by bylo tak do toho sálu, ve šnečku bysme se ušlapali.

Pak tam měli super bublifukové sady - od těch obr obrovských, až po různé třeba pistolky, které vyfukovali spoustu malých bublinek - to by se asi dětem líbilo.

A poslední byly barvy na obličej. Myslím, že kdybysme to koupili, tak určitě na těch našich dětech něco splácáme. Já si teda troufnu, dneska jsem to tam okukovala. A myslím, že třeba Ef je taky hodně šikovná, tak co? Mrkněte taky sem http://www.pro-party.cz/cs/barvy-na-oblicej-facepainting/ Najdete tam nejenom ty barvy na obličej, ale spoustu nápadů na oslavy - třeba se to někomu bude hodit.
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421

Re: hlasování v deníčkách

4.10.2008 15:59:23
Kimi jsi skvělá organizátorka~:-DR^ Super díky!

Já musím reagovat na poznámku v příspěvku Gliss na to, že letos nemá sílu na organizaci: nevím, jestli jsem byla "nabuzená těhotenstvím" ale letos nemám energi... protože u mě je tohle těhotenství zatím fyzicky nejnáročnější období které jsem zažila, já jsem naprosto vyřízená, bez energie, unavená, ospalá, fakt se držím zuby nehty a to jsem teprve 23tt a mám hrůzu z toho co přijde. Nevím, jestli to u mě dělá těch 7 kg navíc což je u mě už 15% normální váhy navíc, ale já jsem naproto mrtvá. Vybičovat se k jakémukoliv výkonu, ať procházka, uklízení nebo jen dání prádla do pračky je pro mě fakt nadlidský výkon ~;(( Možná sklízím "ovoce" za to, že jsem si v podstatě od Matýskova porodu neoodychla a plně jsem naskočila zpátky do rozjetého vlaku, možná je druhé těhu na tělo už fakt větší zátěž, nicméně jsem teď neskonale vděčná že mám takového manžela jakého mám!
Kimik+Adélka+Míšánek 31494

hlasování v deníčkách

4.10.2008 14:53:26
ahoj - Bára v deníčkách založila sekci Tříleťácká párty.
http://rodina.cz/scripts/journal/journal.asp?id=16462

Můžete tam najít seznam lidí, kteří potvrdili svoji účast popř. neúčast. Pak jsem tam hodila odkazy na možné pronájmy.

Nově jsem podle návrhu Bram přidala sekce: hlasování pro šnečka - prosím, přidávejte mi do komentářů, jestli ANO - chci jet ke šnečkovi nebo NE - hledej jinde. A pokud mám hledat jinde, tak co by Vám případně vyhovovalo.

Díky Martina
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421

Re: Halo, halo...

4.10.2008 14:43:05
Boženko, fotečky náááádherné~s~ (a díky, že si nás upřednostnila před ledňáčkama~:-DR^). To víš, děláme si na tebe nároky! Jsi taky naše víš~:-D

Milenka s Edíkem fakt okouzlující, úplně z té fotky čiší ta radost a pýcha nad tím jejím bráškou, myslím, že to bude skvělá pomocnice!

Vendíku, Příbram je opravdu kousínek od Prahy a troufám si tvrdit, že ji autem najdeš lépe než kde jaké místo v Praze. Pokud pojedeš od Brna, tak nikam neuhýbáš, pojedeš stále po jižní spojce kam tě navede sjezd z dálnice až dojedeš na Barandovský most (nikam neuhýbáš, jedeš fakt pořád rovně) kde je cedule jako kráva na sjezd na Strakonice a pak už jen rovně a rovně do Příbrami. Je to ta naše strana, proto já mám Příbram od baráku cca 20 minut autem, bylíme právě 5 km za Prahou směr Strakonice, nabídla bych ti i ubytování, ale bohužel ten týden v pátek přijede z Ostravy na týden moje starší neteř se svým přítelem, naši slaví tu sobotu na to 40 let výročí svatby.

Super, že Santinkovic mají odvoz!!!! Severko, vy přijedete i s TM nebo jenom s dětičkama?

Ondatřičko, taky jsem včera skoukla tvůj pořad, taky mě hned napadlo zda je Zuzka naše Zuuz~:-D. Byla jsi skvělá, fakt ses držela, líbí se mi že jsi exOndatra nijak neschazovala přestože to byl on, který vás opustil a on si to moc dobře uvědomoval, bylo cítit, že je mu nepříjemné odpovídat proč od vás odešel a co mu na tobě vadilo-vadí, musel prostě něco říct....moc se mi líbí váš společný vztah k Terezce, navždy už to bude prostě její táta a on si to uvědomuje. Moc ti přeji nový život s novým partnerem, myslím, že je dobře, že jím znovu není exOndatro...

Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421

Re: Halo, halo...

4.10.2008 14:25:42
Ahooj holčinky~:-D

Doufám, že už jste mě "nepochovali"~;), včera jsem celý den ležela, ty naražené záda fakt bolely, ráno jsem se skoro ani nemohla narovnat. Dneska už je to mnohonásabně lepší!!!

My máme dneska v Karlíku 650 let od založení hrádku Karlík, v kostele se sloužila slavnostní mše (přijeli papláši z Prahy...)a byl vysvěcen památeční kámen hradu Karlík. K tomu byl orientační běh, dětská soutěž o nejhezčí obrázek hradu a teď je veselice v hotelu...

Původně jsem na mši chtěla jít sama, ale nakonec šel i MM s Matýskem a fakt doteď nechápu, Matýsek vydržel celou hodinu!!! ani nedutal, když už chtěl něco říct tak fakt šeptal, myslela jsem že nevydrží ani 5 minut. Strašně se mu líbilo jak zpívali, my jsme stáli záměrně jako nevěřící vzadu, no a on byl fakt hotový z toho jak věřící lidé vstávali a sedali, modlili se a zpívali. Jediné trošku komické bylo, že vždy když sbor dospíval (pardon jestli to není sbor) tak Matýsek zatleskal~:-D a když biskup v jednu chvíli zazvonil zvoncem, tak Matýsek ho napomenul: nezvoň, tady musí být ticho, jsme v kostele~:-D Tak to se teda vyloudil úsměv i na tváři biskupa. Bylo to moc hezké, na hodinku vypnout, zamyslet se a zaposlouchat, tak se nějak zklidnit a popřemýšlet i o jiných věcech...

Pak jsme šli na klobásu a grilované masíko do hotelu a teď už chrupe.

Holky, možná by nebylo od věci na deníčkách hlasovat kdo je pro Šneček a kdo by hledal něco jiného, zvlášť když to musí Kristy do středy nahlásit. Já se nebojím toho, že tím, že jsou tam atrakce tak děti nebudou spolu, nemyslím si, že je celý den bude bavit si na nich hrát a naopak taky není reálné být celý den spolu a dělat společné hry, i minulý rok v Karlíku si chvíli každé dítko hrálo s něčím a někým jiným, pár společných her a pak zase volněji, děti se nevydrží koncentrovat celý den na společný program. Mě na tom jediné vadí to jídlo, protože ty mňamky co připravujeme sami se s tím nebudou dát srovnat, já například v Beckilendu to dětské menu naprosto nesnáším a Máťovi ho nekupuju, samozřejmě ale jeden den to vydrží ale když si vzpomenu na bramborový salát od Czepinky nebo chlebíčky od Báry nebo ty výborné slané tyčinky...tak to mi tam bude fakt chybět.
Oluše+Neli05+Linda08 37381

Re: Halo, halo...

4.10.2008 11:45:23
Uklizeno, dříví je na dlouho, ale ubývá...

Kimí, u nás je také rizoto~:-D.

Jani, v poho, uvidíme, kdo se chytí~:-D.
Kimik+Adélka+Míšánek 31494

Re: Halo, halo...

4.10.2008 11:00:13
ještě jsem napsala sem http://www.divadlokouzel.cz/firemni_akce.html
asi to nebude levné, ale zajišťuje jim to agentura, tak jsem se zeptala, zda dělají akce pro děti a zda by nám udělali program - uvidíme. Kdyby nic, tak aspoň budeme chytřejší, na kolik vyjde takováhle profesionální práce:-)
Kimik+Adélka+Míšánek 31494

Re: Halo, halo...

4.10.2008 10:25:22
ahoj,

Edík je krásňoučkej! Božo, máte krásný děti:o)

U nás se k obědu vaří rizoto. MM teď šel s Adélkou na MHD výlet (ano, ano, Bluničko - obšlehli jsme to od Vás a R^ zábava). Venku je nádherně a svítí sluníčko. Jen je jenom 8 st.

Já se tady mazlím s Míšánkem. Holky on je takový zlatíčko nádherný. My třeba chodíme na ty tanečky a on tam hodinu a půl leží a je spokojený. Ale když k němu někdo přijde, tak je vděčný za každý úsměv a slovo a hned na to reaguje. A taky má moc rád drbání a hlazení - vždycky se krásně směje a brouká si. No, já jsem v sedmým nebi~s~~s~~s~
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Halo, halo...

4.10.2008 10:13:19
Tip na oběd. Dneska máme čočkovou polévku a těstoviny se sojovým (normálním) masem a rajčatovooregánovou omáčkou. Tak já mám navařeno a jdeme s Emminkou na kaštánky aby mohla dělat s tatínkem odpoledne zvířátka, je pěkně hnusně.
Zatím holky ahoj
Kimik+Adélka+Míšánek 31494

Re: Halo, halo...

4.10.2008 9:51:11
Kristy, ještě prosím napiš, za kolik je pronájem na celý den - možná si to psala, bylo to těch 8.000,- Kč (v tom je pronájem, maskot, úklid, půjčení nádobí+ ?) + jídlo se musí platit zvlášť?

Mě se ozvali s TJ Sokol Hostivař k pronájmu sálu:

Dobrý den,
náš společenský sál je velký 10 x 20 m. Ve foyer je občerstvení, kde si můžete objednat kávu, čaje, cukrovinky, základní nápoje.
Cena sálu je 300 Kč za hodinu. K dispozici je CD přehrávač. Pokud máte další dotazy, napište.
Za TJ Sokol Hostivař
Petra Šikýřová
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 98975  [Dalších 98865 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.