| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 98975  [Dalších 98855 >>]
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Halo, halo...

4.10.2008 9:24:32
Oluš "letím poklidit a řezat dříví" chacháá:-))

Holky je obdivuhodné, kolik je tady organizačně schopných maminek!!Super!!R^R^R^R^R^R^
Amélije 30817

Re: Halo, halo...

4.10.2008 9:24:22
Ahoj

Oli, jdu se Ti nabonzovat -
1.) lípla jsem odkaz na Tomův článek na porody doma
2.) nabízela jsem váš byt k ubytování Dianě s Honzíkem + Jorgosovi s Markétkou, pojedou jedním autem a k nám se dvě rodiny společně ubytujou bez patřičného soukromí a pohodlí ... takže my bychom případně mohli ubytování nabídnout spíš jedné rodině - třeba Vendy, ...
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Halo, halo...

4.10.2008 9:23:25
Kristy z Baranďáku rovně znamená co? A jak se dostanu autem na ten Baranďák?:-)Já totiž když bych jela tak asi jedině autem, jsem děsně líná, jet do Prahy, pak metrem, pak od někoho autem a pak ještě někoho obtěžovat svou přítomností a druhý den opakovat.FAkt se omlouvám, za svou neschopnost, ale těch přesunů je teď nějak moc:-)
Oluše+Neli05+Linda08 37381

Re: Halo, halo...

4.10.2008 9:14:03
Nazdárek,
Vendy, nabízíme ubytování, odvoz nabízí Linda, tak se neboj vlka nic a žádné vyškrtávání ze seznamu!!!! Je tu i maličká šance, že bychom už konečně pořídili vícemístné auto a měli i odvoz, ale to rozhodně neslibuju.
Letim poklidit a řezat dříví~:-D.
Kristy a Mareček 6/12/05 29152

Re: Halo, halo...

4.10.2008 8:51:24
Dobré ráno,
MM šel s Markem pro rohlíky tak toho využiju a sedám k rodince páč pak máme zápřah:)

K srazíku:
1/ pokud budeme chtít Šnečka, měli bychom se rozhodnout tak do středy příštího týdne. Pán zálohu nepožaduje, ale včas potřebuje bloknout a hlavně dát do inzerátů, že bude zavřeno.
2/add málo společného prostoru: je to pravda, chybí tam sál, tělocvična ... nicméně to co tam je (párty koutek) vidím jako dostačující. Jde i o to, jestli chceme společně dělat předání dárků a dortu, nebo i ostatní další věci. Společně tedy jako na jednom místě.
3/lokalita není zas tak hrozná oproti Praze - je to z BaranĎáku 45 minut, po dálnici stále rovně (Vendy!) myslím, že kdo pojede z Moravy může přespat v Praze a kdo z menší dálky nabízí se Fany a její chalupa, u nás se taky jedna rodina vejde.

Musíme si dát na váhy co je pro nás podstatnější, protože tato varianta nabízí hodně, ale ne všechno. Čili tady jsou plusy, že nebudeme muset táhnout jedinou věc (skluzavky, míče, hračky ...), jediné jídlo (hlavně se nic nevyhodí), žádné kelímky atd. My se budeme moc věnovat jen dětem, ne přípravě a hlavně ne úklidu, jako by to asi v nějaké těělocvičně bylo (teda nemyslím vytírat:-D, ale všechny ty krámy, jídlo...), bude tam ten maskot, výzdoba, CD a hlavně spousta atrakcí. Po zkušenostech z ED vidím, že čím víc dětí tím se víc rozprchnou a nějaký společný program se nám moc nedařil, spíš po skupinkách. SAmozřejmě by bylo ideální toto + tělocvična, ale to boužel není (ale prý příští rok možná~:-D)

Mínusy jsou opět tedy zmiňované prostory na společný pobyt všech najednou, doprava do Příbrami.

Bylo by dobré, kdyby někdo z Prahy přijel v pondělí, úterý nebo středu dopoledne na inspekci, páč víc očí víc vidí. Nemyslím, že bych to nezvládla posoudit sama, ale zas na druhou stranu loni jsem na oslavě nebyla, tak třeba by toto bylo moc odlišné, než co si představujete. Za mě říkám R^

Tak kdo dorazíte?? Kimi, Lindi, Bram, Báro, ostatní ??? Čím víc tím líp a zvu vás i k nám.

Hezký víkend všem.
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Halo, halo...

4.10.2008 8:10:20
Dobré ráno!!

Holky hele tohle je zajímavý, to se může hodit, ale snad nebude:-)

"ve čtvrtek jsem totiž byla u zubaře a hodně mě zaujal letáček, kde právě píšou, jak na vyražený druhý zub. Tam dokonce píšou. Že je nutné okamžitě zub najít, neomývat v desinfekci ani nic podobného. Pokud je "ušpiněný" ze země, tak opláchnout vlažnou vodou nebo mlékem. A IHNED nasadit na původní místo (když se to dá hned, tak to prý ani nebolí), kousnout do kapesníku a okamžitě jet k zubaři. Dokonce ikdyž se to prý nepovede nasadit, prostě zub najít, opláchnout a ihned přijet i se zubem."

To je dobrý, že?

Boženko krásný porod, krásně popsáno, to byl zase fičák, ty jsi šťastná žena:-)

Linduško díky, jsi moc moc hodná, ale já to fakt letos odpískám.
Gliss & 12/05+11/07+08/09 20197

Re: Halo, halo...

4.10.2008 2:26:15
Tak jsem se podívala na Ondatřičku - je to hodně osobní, ale Jaji, zvládla jsi to skvěle!
A pan exOndatro mi hodně připomíná manžela Akrašky!

Boženko, ty fotky nemají chybu! Se tady nad nima rozplývám - děti už tvoří skvělou partičku! ~:-D R^
Edík je úplnej Jiřík a Jiřík je hodně Milča - no prostě jsou vaši!! ~:-D

Ke srazíku: u nás je ubytování taky možný - jen jsme pro příchozí z Moravy malinko z ruky - 30 km západ od Prahy.
Holky, jste skvělý, že jste se takhle akčně ujaly organizace, loni jsem nejspíš byla nabuzená těhotenstvím, zato letos to už jenom hrnu s dětma a na hledám čas horko těžko.

No nic, jdu zpátky do peřin - prospala jsem se do 00,45 s Šímou a teď tady straším. :-)
Fany&Honzík 12/05&Vítek 05/09 29691

Re: Halo, halo...

4.10.2008 1:05:17
Tak jsem sjela všechno...popis porodů, Tomíkův článek i TV s Ondatrou. A jsem z toho mírně rozložená... ale celkem hezky ... no jsem zvědavá, jestli z toho nebude divoká noc, jestli se mi to všechno nesemele :-)

Moje reakce na Tomíka je podobná jako od Vendy - kdybych tě neznala, viděla bych za tím postaršího, mírně prošedivělého a hóóódně zkušeného pisatele :-). Je úžasný, že si to umíš v hlavě tak srovnat a tak hezky to interpretovat.
Za článek díky! Po zkušenostech s porodem Honzíka bych si na to sama netroufla ani náhodou...ale už se na to dívám o dost jinak než dřív.


Bóžo, když už jsem "u tebe" byla, přečetla jsem si všechny tvoje porody a prostě nechápu! Ty bys mohla rodit na zakázku :-)
Mmch moc mě dojalo, jak tam vždycky na konci píšeš o těch dětech, co přijdou...
A fotečky úžasný - jsou to krásný dětičky. A v Edíkovi dost vidím Jiříka...ta pusinka a důlek v bradičce R^

Kimi, díky za to, s jakou vervou ses vrhla do organizace 3leťácké oslavy. A ten porod, to muselo být překvápko, ale zvládla jsi to na 1!

Ondatři, jsi fakt silná ženská! Koukali jsme na to s MM a oběma nám poklesla brada...já jsem totiž netušila, jak to tenkrát bylo. Působila jsi statečně
a sebevědomě, i když čoveče, kdybych nevěděla, jak to je s tebou teď, asi bych si pěkně pobulela...

Holky z větší dálky, s tím přespáním se to určitě vymyslí! Vypadá to, že nabídek je dost, tak se to pak může zorganizovat, aby byli dohromady ti, co přijedou spolu apod. Ta naše chalupa je fakt kousek od Příbrami. Jen ještě musím probrat ten termín s našima.
I kdyby to nakonec nebylo v té PB, u nás doma se dvě rodinky taky vejdou - v obýváku a pokojíku pro hosty, který jsme nově vytvořili.
S tím Šnečkem mám trochu pochybnosti - jestli nám tam nebude chybět ten společný prostor, kde se všichni sejdeme a vejdeme, předají se dárky ap. To fakt z těch fotek těžko soudit. Už je zhruba daný počet, kolik nás bude?

Tak dobrou ~s~
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Halo, halo...

3.10.2008 22:36:09
Tak jsem dočetla ten Tomův článek. Celý až do konce, ufff! Ale sedla jsem si teda na prdel! Chlape, Ty máš fakt talent na psaní. Taky talent na empatii, na děti... prostě na život. Přeju Ti se srdce, ať se daří!!! R^R^R^

No Edík je ňuník. Na té třetí fotce se teda nezapřou, že jsou z jednoho hnízda, Edík výborně zapadá! ~;) No a Mili jak ho zkušeně drží v náručí... utírám slzu dojetí.
Lindusa+ Samuel 15512

Re: Halo, halo...

3.10.2008 20:58:25
Bóžo, Edík je nádhernej!!!!!! A úplně nejhezčí je Mili jako velká ségra!!!!!

[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 98975  [Dalších 98855 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.