| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 98975  [Dalších 98825 >>]
andilek1+ Tobik 12/05 31763

Re: Pozdrav

3.10.2008 14:55:11
Tak my jsme včera na veletrhu byli, super, Tobík se vyřídil, vše vyzkoušel, něco málo jsem pokoupila a docela to proběhlo dobře, akorát jsme se tam dohrabali až ve 12h, kdy Tobík pomalu ulehá, takže závěr už byl tak tak, strávili jsme tam 4h a Tobík ozkoušel ty prolejzky co budou na zahradě, tak jsem se tam rovnou s domlouvala, no bylo to k užitku :)

Ondatři, zkoukla jsem a moc hezky jsi mluvila, moc ti to slušelo a teda na tělo to opravdu bylo, ale ustála jsi to skvěle, oba jste hezky mluvili, je vidět, že to máte vše srovnané.

Porody a Tomíkův článek jsem ještě nestihla, snad bude čas večer, ale co čtu tady bóži rychlovku, tak závidím a budu doufat aspoň na to třetí podobný scénář :-)

Jo napadlo mě kdybyste ještě někdo neměl a scháněl boty goretexové pro dítě, mám jedny 26ky - jsou možná spíš větší, mají stélku necelých 17cm - jsou to Primigi, Tobík je loni měl asi 3x na sobě, měl jich moc, takže jsou jako nové, stály 1800kč budu prodávat za 1000kč, tak třeba by se někomu tady hodily. Jsou vyšš na 3suché zipy - tm. modré s oranžovým.

Tak jdu něco udělat k jídlo, Tobík teprve před chvilkou usnul.

Jo šneček vypadá dobře, jsme pro a už se těšíme.
Co mám teda udělat místo dortíku? Je nějaký seznam?
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Pozdrav

3.10.2008 14:38:51
Tak do Prahy jsme nejeli, no aspoň jsem pozařizovala nějaké věci ve městě a mám z toho dobrý pocit. Opar se taky zarazil, moc se to nerozjelo, tak jsem ráda.

Ondatři, wow! To chce teda hodně odvahy. Když se objeví cizí lidi a začnou dloubat do vašeho vztahu ze všech stran a tahat z vás obou niternosti... Ustála jsi to teda dobře, já bych se asi chvílemi rozbrečela a chvílemi je vykopala ze dveří.
Diana & 2 čertíci 42307

Pozdrav

3.10.2008 14:22:01
Ahojky všem.

Ondatři díky - včera mě ještě dala tip Farah, že to asi opakují v noci tak jsem si do 1 hodiny počkala a šla spát ve 2 ráno :-D. Na ten video archiv jsem se chtěla včera kouknout, ale ještě to tam nebylo, byl tam starší díl. A ta kamarádka Zuzka to je tady naše Zuuz nebo jiná Zuzka o které se tam mluví :-D. Jsi tam moc šikovná a moc krásné barevné bydlení.
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Bre ranko...

3.10.2008 14:01:42
TEda Ondatro ty nám to nemůžeš všecko říct normálně, ty si prostě necháš natočit film a pak hodíš odkaz.Tomu se říká moderní věk~:-D~:-D~:-D Každopádně je to jak třináctá komnata, je to hooodně na tělo!!To jste věděli? Byl nějaký konkrétní důvod k takové veřejné zpovědi??
Gliss & 12/05+11/07+08/09 20197

Re: a ještě tipy pro Pražandy

3.10.2008 13:50:21
HOja hoj!
Nějak vás nestíhám - jsem pozadu v dočítání, natož abych reagovala.

Paní z naší sokolovny se marně snažím už po X-té kontaktovat, ale vidím, že v mezičase tady našla něco hodně dobrýho Kristy. Zní to fakt skvěle. Jen mi nějak uniklo, kde to přesně je (nepozorný dočítání), ale to mě příp. nasměrujete... ~:-D

Bram, četla jsem tvůj pád - snad je vše OK. Ty kráčmery v zelenině bych nějak suše usadila, než bych jim ta jablka hodila na hlavu a odkráčela.

Vidím, že se tady na skok objevily i naše novopečené mamči - moc zdravím a ať se všechno rychle zaběhne. U nás to teda trvá už 10 měsíců... ~:-D

Mám mírně načernalý pátek. ~;(( Vezla jsem maminu na Zličín na metro, ještě mi pomohla udělat s klukama velkej nákup - a když jsem přijela domů, byla jsem bez klíčů od baráku. ~;(( Naštěstí byl doma soused, tak mi dal náhradní, který u nich máme "pro strýčka Příhodu" - ale jinak jsem z toho zdrblá... Ještě když jsem vystupovala a zamykala auto, viděla jsem je v přihrádce u řadící páky a říkám si: vzít je? nechat tam? Raději je vezmu, kdyby mi někdo štípl auto, budu i bez klíčů. Tak jsem je v rychlosti vzala, ale místo do taštičky na zip dala nejspíš do kapsy u vesty a bylo vymalováno... ~Rv Volala jsem všude možně, zkusím ještě zítra, až proběhne v Intersparu noční úklid - ale vidím to bledě. MM tam zajel i z práce, přesně jsem mu vysvětlila, kde jsem parkovala, ale nic...

Takže tak... Zase balím - MM s kolegama z práce na víkend na Pernynk do Krušných hor, berou s sebou i děti, takže Honza frčí s ním. Trochu jsem zpanikařila a ještě mu včera rychle pořídila boty s goretexovou membránou - má tam být pěkná zima, navíc se chystají být hodně venku a pouštět draky. Aspoň v tomto směru budu klidná, že Honza má nohy v teple. Jsou super lehoučký a přitom hřejivý a prodyšný, tak snad máme s obuví na zimu vystaráno.

Tomíkův článek je mega dlouhej, ale snad se k němu večer dostanu, když tady budu jen se Šímou.
A taky k naší TV stááár Ondatřičce!! ~;) R^
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: a ještě tipy pro Pražandy

3.10.2008 13:44:38
Tak sjem přelouskala Tomíkův mega dlouhý článek o porodech doma~;) a pořád mi nějak nesedí ten rozum, nadhled a zkušenosti k jeho chlapecké vizáži~:-D Tome nemachruj a přiznej, kdo to za tebe píše~:-D~:-D Né dělám si srandu, napsal jsi to moc hezky a se vším souhlasím. Já bych ale doma rodit nechtěla. Ale stejně tak bych nechtěla, aby mi nějak uměle a zbytečně urychlovali porod v nemocnici. Chtěla bych takový ten střed. Já totiž nemocnice mám ráda, a cítím se tam hodně bezpečně a doktorům, mnohdy možná slepě věřím. Nemám tolik důvěry sama v sebe, že bych to zvládla sama, ale hrozně bych chtěla. Jenže pak bych taky mohla zjistit, že to rození doma je moc bezva a chtěla bych víc dětí, takže radši zůstanu u nemocničního porodu s trochou traumatu~:-D~:-D~:-D
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: a ještě tipy pro Pražandy

3.10.2008 13:13:45
Ahoj holky!!Omlouvám se za zanedbávání, nějak si teď víc hrajem,zase ji začalo bavit malování, stříhání, pouštíme drakjy, včera jsme byli od devíti rána do sedmi do večera po návšěvách, taťka furt není doma, tak se jí musím věnovat aspoň já. On by teda moc rád, ale chudák nemá moc kdy, ale oni si to v novém vynahradí.
NA všechny odkazy mrknu!!

Holky tak oslava je 15.10.nebo 15.11.? Já totiž myslela, že už te´d a to teda nedám, ale pokud by to bylo v listopadu, tak to bych dala!Teda pokud by mi nějaká dpbrá duša poskytla přístřeší na jednu noc, nechce se mi honit tam a zpátky a autem po Praze, nevím nevím, já se moc nevyznám:-(

Bram četla jsem tvůj pád~;(( Opatruj se!!!!!!!!!!!

Amélije 30817

Re: Bre ranko...

3.10.2008 11:06:31
Oli, hoď ten odkaz na Tomíkův článek i na Porody doma, holky by určitě moc potěšil ...
Oluše+Neli05+Linda08 37381

Re: Bre ranko...

3.10.2008 10:54:57
Ondatřičko, skvělé! Už jsem to skoukla, moc ti to tam sluší a teda bylo to docela na tělo, ale zvládla jsi to na 1!
Bluni+2vejcevejci 32618

Re: Bre ranko...

3.10.2008 10:19:30
Jé Ondatro - díky za odkaz, večer, až bude klíděk, tak to moc ráda omrknu!R^
a Tomíkův článek si též hodlám přečíst:-)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 98975  [Dalších 98825 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.