| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 98975  [Dalších 98795 >>]
Ramani + Nikol 42414

Re: tak jsem tady :-)

2.10.2008 21:10:51
Holky na STV 2 je ten pořad Rodina s Ondatrou, moc jí to tam slušííí, R^R^R^
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421

2.10.2008 20:47:57
Oli no ty ženský byli fakt jako na objednávku, po tom pádu mi to fakt bodlo, slyšet takové informace~;(( Mě spíš štve, že si moc dobře všimli, že jsem tam vešla a že jsem těhu a že si to nemohli nechat na později, samozřejmě mi to celý den leží v hlavě a pořád o tom přemýšlím...~Rv
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421

2.10.2008 20:44:44
Jééé Olgavka i Boženka najednou~:-D Ahoooj druhomaminky, hltám taky jako Zigy každou informaci o porodu, jako by to mělo být poprvé~:-D Super super, že jsou mimísci zlatíčka a že už užíváte domaR^

No já to mám až za 4 měsíce, mě to přijde, že mám šíleně velký břicho, už si fakt přijdu jako kachna! I ty prsa, mám daleko větší než u Máťi, prostě celkově jsem nějaká objemnější...

No trošku se to rozleželo, nejvíce teda bolí noha, na tu skoro ani nedostoupnu a ty záda když dýl sedím tak nemůžu vstát. Trošku se bojím rána...
Jsem si jistá že je Maxík v pořádku (klep klep), ten pád byl docela měkký, měla jsem pod sebou tu nohu a ještě jsem to zpomalila rukou a bouchla jsem se nejvíc zezadu do zad o schod, bříška se nic nedotklo. A Maxík hezky kopká, tak snad ok!

Pro mě vede ŠnečekR^

Zigy, super, gratulace k novému bytečku! A je dobře, že jsi se s tvým dr. takhle domluvila, každý porod je úplně jiný, teď fakt může jít (a půjde) vše jak po másle a když budeš vědět, že tvůj dr. v opačném případě přistoupí k císaři, budeš klidná a vše bude ok!!!

Co je s tou Vendelínou???

Oluše+Neli05+Linda08 37381

2.10.2008 18:08:32
Bramíííí, fuj, teda to je pech! Hlavně, že je Maxíček v pořádku! A ty krávy v zelenině!!! To se fakt nedá jinak nazvat, taky bych nabrala směr rychle pryč~Rv.

Kristy, to zní báječně, to by mohlo být to pravé.

Kimi, bohužel máme to daleko~;((.

Zigy, píšu ti mejlíka...
Zigy, Jéňa 11/05, Martin 11/08 35565

2.10.2008 17:45:07
Ahoj holky právěodrodičky!!!! To jste se tu sešly!! Tak až se aklimatizujete, tak všechny info, foto, pocity sem!!!!

Bram, teda ještě že tak!!! Dej prosím pozor!!!

Tak ode dneška jsem majitelkou nového bytu i dle KÚ, hurá, hurá!!! Jen to dodělat a nastěhovat se!!!

Včera jsem absolvovala turné po všech institucích na přehlášení, převedení účtů, zrušení pojistek, no zabralo mě to 5 hodin!!! Hrůza!
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

2.10.2008 17:37:16
Ahojda!

Já byla dopoledne s Neli na Kuřátkách, neskutečná pohoda. Jsou tam úplně jiné maminy a jiné děti, taková mnohem lepší atmosféra, i učitelka si to nemohla vynachválit, jak jsou děti hodné a spolupracují. Vloni tam byla taková skupina mamin, co si tam vyloženě chodily pokecat a jejich nezvedení fracci, že to tak musím napsat, tam zatím bořili školku a učitelka se mohla stavět na hlavu. Teď pohodičkááá!

Olgav, vítej doma, už se těšíme na fotečky a popis. Bóži, to je fajn, že už kojení nebolí, já si to šíleně protrpěla u všech třech, já nevím, čím to bylo.

Bram, to je teda děsné, dávej na sebe pozor!!! A báby v zelenině ~:-©.

Tak Šneček nakonec dobrý, jo? No já měla hrůzu z toho, že u těch atrakcí bylo napsáno od 5 let a tak. Jsem myslela, že to bude něco velkého, kam nedosáhnou apod. Tak jsem hned klidnější ~;), aspoň se nám mládež pořádně vyblbne, že?
Kimik+Adélka+Míšánek 31494

2.10.2008 17:36:57
a poslední odpověď, ale to nevím, jestli bych se tam dostala na obhlídku - nemáte to některá poblíž?

5. http://www.ddmpraha.cz/index.php?kod=&pobocka_=280&id_menu=212&id_data=212

Vážená paní Ferencová,

určitě jsme schopni Vám vyjít vstříc a obdobnou akci Vám uspořádat.
Pokud by Vám to nevadilo, dala bych přednost osobní návštěvě a
prohlédnutí si našich prostor.
Pokud budete chtít přijít, pošlete mi na sebe prosím nějaké spojení a
vše domluvíme na schůzce.

Pěkný den

Kimik+Adélka+Míšánek 31494

2.10.2008 17:36:04
tak se nám ozvaly obě rodičky najednouR^ Holky jste bezvadný, jak jste to zvládly a přeju, ať se rychle hojíte a co nejčastěji nám sem házíte nějaký vaše hlášky a HLAVNĚ!!! fotky Vašich mimísků~s~
Bóža+ 01/04+12/05+09/08 29331

2.10.2008 17:33:52
jéé Olgavka se mezitím objevila... koukám skoro na chlup stejný porod jako jááá.. teda akorát s tím váhovým rozdílem finálního výsledku :-)..

Bóža+ 01/04+12/05+09/08 29331

tak jsem tady :-)

2.10.2008 17:27:36
ahoj holky, fakt to nějak nestíhám.. teda to přispívání, dočítání taky ne a děsně mě to drtííí.
Jak jste se některé dočetly na ledňáčkách, tak jsem měla potíže s kójem. No byla to boelst neskutečná, fakt jsem myslela, že mi ten mrňousek urve prsa. Ale nějakým zázrakem se to zlepšilo a už si to dokonce chvilkama i užívám. Edik je prostě zlatíčko, takovej ňuňínek, jsme z něj všichni na větvi. Dokočuji popis porodu, ale nějak je to dlouhý, tak nevím :-). Musím si to po sobě ještě přečíst a pak to prsknu do deníku.

Bramíku, tys upadla?? Tak doufám, že je vše OK a Maxík nic nezaznamenal ~s~.

Holky, jste úžasný, jak plánujete tu tříleťáckou párty! Super, fakt. Já bych určitě přijela s Jiřikem a Edikem, nevím jak s Milčou.. to pouze v případě, že by se mi podařilo přesvědčit někoho, kdo by jel se mnou. Tatínovi se moc nechce. Rád by využil volné soboty a dal s klukama zkoušku na ty jejich kytááry. Tak uvidím jestli třeba nebude chtít jet moje mamka. Není to blbý? Není, že ne? :-). Tak já to ještě pořádně proberu doma a podám hlášení Báře na mail.

Trochu jsem zalistovala zpátky a koukám, že Ondatřička je opravdu šťastná - to mám moc velkou radost R^.
Pak Iriska hodila krásnou sourozeneckou fotečku, nádhera. A moc gratuluji k Matýskovi.
Oli, hoď taky fotečku té vaší princezničky :-).
Andru koukám vyhrává s Adinkou hodně zajímavý výhry. Přeju ať ten let ještě letos vyjde.
Oluška úspěšně prochází kursem, též držím palce ať ti to dál tak hezky pokračuje.
A vůbec na vás dost myslím.. teda a u porodu ve chvíli kdy jsme tlačila hlavičku jsem si vzpomněla konkrténě na Báru a její popis porodu :-). Cítila jsem to tak nějak podobně.. jak to bylo takový rychlý a zmatený (já furt nějak nechápala že už jako opravdu rodím, tak jsem přestala tlačit zrovna v tý chvíli, kdy byl Edik na půl venku :-)).
Hanilko, o tobě jsme zrovna včera mluvili s MM.. popisovala jsem mu tvé učební postupy a jak probíhají písemky... velice ho to zaujalo. Atd atd.

Musím si najít chvilku a projet fotky z ED. Muselo to tam být super.

Jdu dopsat ten porod.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 98975  [Dalších 98795 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.